Att vara färdig med en fågelbur.

 
AT2B5443
 
 

Jag hade en fantastisk, svart fågelbur från PB Home hemma som jag tänkte kunde bli Buses. Men svart var lite för hårt, så jag blandade helt sonika ihop Mauve och Ivory från Kalklitir för att få en mjukt, mjukt lila nyans (Mauve ser annars ut såhär) som skulle kunna passa.

Och ja, här ser ni resultatet.

 
 

AT2B5446

 

AT2B5447

 

AT2B5454

 
 

Den blev verkligen gräddigt mjuklila och sådär len som jag hade hoppats!

Så nu står den i fönsterkarmen med en liten fågel i öppningen och pryds av en rasslande remsa snäckor (hittade jag här) och är sådär fantastiskt vilsam att vila ögonen på att jag mest vill sucka.

Den där färgen, alltså. Jag får bara inte nog.

 

slut

23 kommentarer till “Att vara färdig med en fågelbur.

  1. Busen kommer få det finaste rummet som någonsin gjorts! Härligt!

    Jag har fortfarande inte beställt färgen, fast det kliar i fingrarna att måla rosa.
    Kram

  2. Emma du är verkligen så grym (och härlig). Älskar hur du fastnar djupt för saker, (som med kalklitir) känner igen mig i det där….. 😉
    Vi har köpt hus nu och gissa om jag kommer måla med Kalklitir! Mannen är inte lika såld än men jag har lovat honom att det kommer bli perfekt och kan inte förstå hur kan inte kan fatta det!
    Förresten, du kommer ut med några rabattkoder snart? 😉

    Ha en bra dag! Kram Sanna

    1. Ha ha tack snälla! Du ska se att mannen ger med sig 🙂 Kommer nån kod senare i februari och nån i vår, försöker att sprida ut dom lite (alla gillar inte koder). Nån särskild butik du tänkte på så kan jag kolla? Kram

      1. Hej igen 🙂
        Jo vi får hoppas du har rätt, att mannen mjuknar något! (Annars får han leva med det för här ska det målas)
        Jo vad gäller rabattkoder tänkte jag just på kalklitir, så inreda.com vore ju tipptopp för min del förstås 😉 men jag faller alltid för dina frestelser iofs……

  3. vid första anblicken tyckte jag att du hade hängt vitlök på buren. Innovativt och eh… ovanligt tänkte jag men så såg jag att det var fina snäckor. Mer passande i ett barnrum I must say 🙂 superfint rum han får!

    1. Alltså jag skulle ju mätt :/ Men jag tog ca 2 delar Ivory och en del Mauve skulle jag tro baserat på vad som är kvar.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg