Att ge sig på den där måndagen igen.

 

AT2B6171
 
 

Och så var det måndag igen!

Gårdagen spenderades till stor del i sängen där jag låg med kuddar runt hela kroppen för att vila ryggen, samtidigt som jag åt mjölkchoklad och osthjärtan och tittade på en CSI-box och saknade mannen och Buse som var hos farmor och farfar för ett litet minibesök.

Men det var nyttigt det där (kanske inte just chokladen och osthjärtanen) för idag är jag mycket rakare och redo för en okristligt tidig start på kontoret med utbildning av fyra grupper och gäspningar i armvecket och en innerlig önskan om att jag var en sån som drack kaffe. Men nu har jag ju tyvärr inte lärt mig dricka kaffe ännu, så jag får hoppas att den kalla morgonluften ser till att väcka mig lite och att vädrets makter är snälla nu när det är måndag och allt.

Men det är ljusare! Det är det. Och där hemma väntar köksstolar på att målas. Så vi sk anog klara oss igenom den här dagen ändå, tror ni inte?

Vi säger så.

 

Jo, jag har lite gamla rapunzel-clips i håret, därav längden. Ingen mirakelkur, alltså. Keps här, tröja här och jeans gamla trotjänare.

 

slut

28 kommentarer till “Att ge sig på den där måndagen igen.

  1. åh, for en vakker bild!! just nu skulle jeg også gjerne ha litt Rapunzel hår i mitt, less på korta håret nu!

    Så bra ryggen blitt bedre! ønsker deg en strålende mandag!

    klemmer

    (og rommet til buse er jo bare to die for! vil også ha sånt telt, så himla fint!)

  2. Du får prova på en vanilj macchiato det är ju mest vaniljessans och mjölk med en liten skvätt kaffe i. På EH är de superbra på att lära folk dricka kaffe. 😉

    En fråga om färg, har du provat att måla en stol i Kalklitir?
    Ha en fin måndag!
    Kram

  3. Härligt att en skön söndag kan göra dig lite piggare i kroppen! Altid skönt om man kan känna sig hyfsat i form måndag morgon 🙂 Själv kämpade jag ordentligt med ögonlocken imorse… Brukar inte ha problem med det, men idag ville det inte riktigt… Önska då att jag oxå va kaffedrickare, vilket jag inte heller är!

    Men, minss att du relativt nyligen köpte nya täcken & kuddar som du vart nöjd med! Vilka var det ni köpte? Jag älskar fluffigt dun & är en fryslort… Är även inne på att köpa nytt nu, blev ännu lite mer taggad att göra det när det finns möjlighet till 15% på Sleepo. Kanske va just det jag behövde för att få det gjort?!

    Hoppas du får en givande måndag!

  4. Osthjärtan är gott! Onda ryggar är däremot inte så gott. Ha en jättefin måndag och hoppas den friska luften gör så att du piggnar till. Kram

  5. Det där ingav ju hopp om att det blir varmare även i Sverige. Här nere har det varit ett riktigt busväder hela natten , fortsätter tydligen fram tills ikväll. Det stormar jättemycket och jag hoppas att palmen inte knäcks på mitten…
    Kram Jess

  6. Ser så vårigt ut! Och vad skönt att höra att jag inte är ensam med att inte drick kaffe. Älskar doften av nybryggt kaffe och kunde behöva koffeinkicken ibland, men kaffesmaken och jag har ännu inte hittat varandra. Ha en fin måndag!

  7. Vårligt ni har! Uppe i Norrland är det snö och slask:(
    Måste bara få skriva att din blogg är ett lyckopiller som gör mig varm i hjärtat då jag tittar in<3

  8. Hej Emma! Jag har för mig att du köpte ett par superbra kängor (mörkare bruna) av den rejälare sorten. Typ chelsea boots. Vad var det för märke på dem?

  9. Åh så fin du är! Gillar kepsen, har själv spanat på kepsar men inte hittat någon jag fastnat för än. Ibland behöver man lyssna på kroppen, välbehövligt. Så skönt att du fick må lite bättre sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg