Att ha pippi.

 
AT2B5432
 
 

Eftersom han älskar fåglar (eller öjjor som han av någon märklig anledning kallar dom) så var det inte så svårt att förstå att det var tvunget att vara en himla massa fåglar inne i Buserummet.

Så nu finns de där.

Hängande i lampsladden, sittande på trädgrenar, vilande i burar. Och som här; på ett gammalt skåp i en vintage kruka (det vackraste tine k har i sitt sortiment enligt mig, finns här) fastsatt på lärkträdskvistar och på kruk-kanten, mitt emellan de två fönsterna. På hedersplatsen, såklart, under en av de älskade hattarna.

 
 

AT2B5433

 
 

Framförallt ugglan ser så fantastiskt förvånad ut där han sitter, lite sned, och glor på en med blanka ögon och gör mig sådär full i skratt att jag har svårt att hålla masken.

Och det är ju något visst med öjjor, det får jag hålla med om.

Jag förstår fascinationen.

Helt klart.

 

 

(ugglan hittade jag här och undulaterna här).

 

slut

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att ha pippi.

 1. Hej! Så fint det blivit! När han säjer ”öjjor” är det inte just ”ugglor” han menar?! Hur som helst, älskar din blogg. Den förgyller mina dagar. Och jag uppskattar särskilt att du uppdaterar den så ofta. Tack!

 2. Ett tips! Om du är i Göteborg någon dag så får du gå till Grönbergs interiör långt upp på Kungsgatan. Där har dem flera superfina fåglar. Och mycket annat fint franskinspirerat. Kram

 3. Hej!
  Vad vacker det blev i barnrummet. Jo jag har en liten fråga, som säkert någon redan ställs men som jag inte hittat svaret på :), och det är färgen på sänghimlen. Är det puder eller ljust puder ni har? Jag hade just bestämt mig för en grå när jag såg dina bilder och så började jag tänka om… Snacka om i-landsproblem på hög nivå :).
  Ha en skön kväll/ Sanna

 4. Min dotter (nu 20) kallade banan för månne 🙂
  Vi undrade så varför till en kväll då hon ca, 1,5 år gammal står i soffan med näsan mot fönstret och ropar MÅNNE, MÅNNE!! och där på himlen var en halvmåne, tydlig och klar 🙂

  Barn är UNDERBARA <3

  Kramar
  Katarina i Norr

 5. Som vanligt så gör du det vackert.
  Fast det där med fåglar hade jag inte klarat av. Syrran har några för många och jag har råkat ut för de. Hade barnen haft fåglar så där i sina rum så hade jag nog gått loss på de med sopkvasten eller ngt. Fast värst är ändå Kakaduer.
  Kram

 6. De flesta barn älskar fåglar, vet dock inte varför.
  I alla våra mullegrupper är det fåglar som står högt i kurs 🙂
  Vill man ha mera lekfulla och inte så verklighetstrogna (lite läskiga som en del tycker) så får ni titta här.
  Tygfåglar…I första inlägget kommer bilden på fåglarna långt ner dock…
  Grenar hittar man i skogen och lackar.
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/10/pics-fran-lekrummet.html
  http://rundvandring.blogspot.se/2013/02/att-gora-remake-igen.html
  Kram Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.