Att ha tankat all världens energi.

 
AT2B6626
 
 

Men vilken dag det var, då!

Som startade med snöblandat regn; stora, tunga flingor, som sen byttes mot sol och torra gator och den där älskade känslan av vår i luften som jag tjatat om nu i några dagar.

Solen gör någonting med mig. Så är det bara.

 
 

AT2B6602

 
 

Vi startade för frukost på Espresso House med Fru Sederblad; en frukost innehållande högljudda skratt, hypnosteorier och seanser, och den där nya mudcaken de har med vit choklad och marshmallows.

M-hm.

Den skulle man kunna leva på i några veckor tror jag, innan man tröttnar på vit choklad och går tillbaka till den vanliga.

 
 

AT2B6642

 

AT2B6657

 

AT2B6651

 
 

Sen blev det ansiktsbehandling för mig och en tur till Böddi – som var lika extrovert och stilig som vanligt i tight jeansskjorta, brillor och yviga handgester.

Gud vad vi tycker om den mannen.

Banditen, som var lite deppig idag, sken upp och åt med gott mod choklad och drack ett glas bubbel under tiden hon fick håret fixat. Jag gled runt med kameran och fotade de nya frisörerna, snicksnackade med hårproduktssäljare och tog skumma kort på mig själv i spegeln.

(Den avigstickade tröjan som passar till typ allt hittade jag här, och den helt fantastiskt sköna jerseykjolen med lite rynkad sidsöm här).

 
 

AT2B6718

 
 

Banditen fick ny, kall färg i håret och blev med lång snedlugg och uppklippta partier. Hon är ju redan så vacker att man dör, och med lite kärlek i håret blev det inte sämre.

Fina, fina Bandit.

 
 

AT2B6736

 
 

Och jag?

Jag blev av med kanske tre, fyra centimeter längd och fick ny toning och en urtjusig Bardot-lugg som är lika enkel att ha framme som att svepa in i håret. Älskar’t. Varenda gång jag försöker låta bli lugg så slutar det ändå med, i vilket fall, att jag sitter där hos honom efter nån vecka och säger

tjoppa av det bara, va?

och han håller med.

Och nu blir det hemmatorsdag med pasta, soffläge och mannens händer på en trilskande nackmuskel.

Bästa dagen. Jag säger då det.

 

 

svart kappa med stor krage – här
skor – primeboots (country dreams)
tröja – här
kjol – här

 
slut

6 kommentarer till “Att ha tankat all världens energi.

  1. Vilken underbar dag trots blötsnö och blåst! Ja, vänner kan lysa upp den gråaste dag och så fin du blev i håret!

    Jag skall också tanka lite girlpower ikväll! 🙂

  2. Guuuu vad fin du blev i håret! Tog faktiskt en bild av bilden så jag kan visa min frisör haha! Har tänkt mig preciis en sån lugg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg