Att ha alla hjärtans dag.

 
AT2B6549
 
 

Alla hjärtans dag.

På ett sätt ett hittepå av handeln, såklart, men samtidigt är jag för marshmallowhjärtad för att inte tycka att det är något speciellt med utmärkta dagar att få gå lite extra kärlekstokig på. Att tänka ut något fint som skulle göra det där mentala paraplyet han har mot regnet ännu större. Att få gör honom lite extra glad.

Han är ju trots allt min klippa, min bas.

Han. Den enda som står ut med mig länge nog för att hinna se årstidernas alla skiftningar – även de som är i mig.

 
 

AT2B6560

 
 

I eftermiddag åker vi till Småland.

Mommo och Sockervadds-Göran ska passa Buse ikväll och skicka ut mig och mannen på tu-man-hand-middag, och jag är nyförälskelsefladdrig och tramsig som en tonåring och ser fram emot någon timmes ostörd middag med hans hand i min, och de där första sekunderna när han ser mig uppklädd komma ut ifrån badrummet och hans pupiller vidgas en aning och han lägger handen på min ländrygg och säger att jag är fin.

Som han fortfarande gör efter dessa år; efter dessa band av måndagar-tisdagar-onsdagar-vardagar som trots allt ligger mellan oss, men som inte har skapat den där klyftan jag nånstans var så beredd på att få kämpa mot när vi fick barn.

Den kom aldrig.

Jag älskar honom för det också.

 
 

AT2B6518

 
 

Så jag provar kläder inför kvällens middag, bygger små högar i vardagsrummet och förbannar det faktum att det inte är vår nog att ha fantastiska Stylesnob-stövletter hur gärna man än vill. Och han smygstartar alla hjärtans med att cykla hem från stan med det absolut vardagslyxigaste jag vet – de där kuddarna som jag inte får nog av eftersom de aldrig förlorar formen och är så fluffiga att ryggen drar djupa suckar av tacksamhet.

Idag är det alla hjärtans dag, och det må vara en hittepå-dag men idag är den hans och min och den där lilla blonda pojkens som ritat ett mammahjärta på dagis och säger jau äkkar dig.

Det finns så mycket som är värt att fira lite extra.

 

 

kjol – här
kappa – allsaints berlin
stövletter – stylesnob

 

slut

18 kommentarer till “Att ha alla hjärtans dag.

  1. Alla chanser att fira kärleken och mysa lite extra ska man ta vara på! Jag hoppas att ni får en riktigt mysig kväll tillsammans!
    Här startades morgonen me hjärtformade smörgåsar till mina små hjärtan, och vars ett paket fick de också! Och jag fick massor med pussar och kramar och tindrande ögon – allt jag behöver! 🙂
    Kram Jennica

  2. Att ha en dag att lyfta fram kärleken extra på är inte dumt, det inser jag nu.
    Idag ska jag göra kärleksmys för familjen!
    Ha en härlig dejt ikväll!
    Kram

  3. Hamnade på din blogg för några månader sen och har sedan dess varit fast. Gick idag tillbaka och läste din förlossningsberättelse (ska tillägga att jag själv födde barn för fem månader sen). Jag har legat här på soffan och skrattat hysteriskt så att tårarna sprutade. Min sambo sa att man måste läsa högt om man ska hålla på att skratta sådär för sig själv, dela glädjen;-) så också han har fått tagit del av det. Underbart skrivet! Det gjorde min kväll. Kul också att få reda på vad Busen hette. Jag har ju missat det och verkligen undrat men nu vet jag. Fast för mig heter han nästan Busen, det är det man är van vid. Tack för en bra blogg!

  4. Så fina ore och tänkvärt, hoppas ni har haft en underbar dejt!
    En fråga, vad är det för kuddmodell du har köpt? Har själv problem med nacken och behöver testa en ny kudde.

  5. Tycker vi ska sluta skylla på handeln. Handeln vill tjäna pengar alla dagar på året.

    Det är väl en underbar tanke, en dag där man kan tänka lite extra på varandra. Många glömmer ju faktiskt bort det måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar… 🙂 Heja Alla hjärtans dag!

    Och dem orden kommer från en singeltjej.. haha! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg