Att kunna ha hundra hundar, eller fler.

 
AT2B6976
 
 

Såhär kan det se ut när vi är i Småland –

jag i mitten, omringad av fyra hundar i koppel, och med en liten åh-man-kanske-skulle-tanke fladdrande bakom bröstbenet. Man kanske skulle ha en eller två till, en gammal skola på landet, ostördhet, granskog. Några höns på gårdsplanen, kanske ett litet stall med plats för onnie, kanske en sjö alldeles invid som kunde ligga spegelblank och hälsa mig välkommen på söndagsmornar när jag gått ner för att fiska.

 
 

AT2B7040

 

AT2B7012

 
 

Det är inte det att jag inte är nöjd som det är nu. Absolut inte. Men jag är ju uppväxt sådär, i självvald ensamhet, omringad av hundar och hästar och ankor och gud vet vad. Mitt i ingenstans, med en sjö glittrande mellan granarna.

Och jag skulle kunna ha hur många som helst tror jag. Hundar alltså. Två små italienare till, en irländsk varghund, kanske en whippet. En stor, galen flock som skulle få folk att skaka på huvudet på den lokala ICA-butiken och viska om mig mellan hyllorna.

Men just nu?

Nu räcker det med flickorna, gott och väl. Där vi är i livet. Men nån gång, när livet ändras, kommer vi ha flera och kanske, kanske det där huset i ingenstans med en sjö på lagom avstånd. Tills dess njuter jag av den lilla flocken som bildas när vi är hemma hos mamma – två långbenta flickor och två skäggiga russlar och så jag.

Det räcker gott för nu.

(Jeansen är den nya modellen från Circle of Trust – alla ni som älskar grenhängare som inte är baggy kommer älska dessa! Finns här).

 

kappa | allsaints berlin
vit blus | malene birger
skor | superdry
väska | campomaggi
kofta | hunkydory

 

slut

 

12 kommentarer till “Att kunna ha hundra hundar, eller fler.

  1. Mm, förstår precis. Jag är också uppvuxen på landet, och visst kan jag längta jättemycket efter en liten gård uti skogen med höns, får, hästar, hundar och katter. Så himla härligt!!!! Fast sen tänker jag att det har sina fördelar att bo så att ungarna har gångavstånd till skolan också. Och att man är ganska fri och obunden utan djur… Ja, man får väl helt enkelt se vad livet bär med sig…
    Kram på dig!

    1. Jag med :)) de är mindre än Zoe. Jag har 25 i Zoe och 26 i de här men skulle lätt kunna ha 27 för att få dom mer lösa. Så gå upp en till två storlekar beroende på hur loose du vill ha dom.

  2. Skulle också önska mig en sjö i närheten. Så länge har vi ändå tre salukisar och en chihuahua/yorkshireterrier. En liten bit på väg mot det du beskriver som jag också gärna skulle ha…

    Krama flocken!!!

  3. Så snygg! Jag har lite av en stil-kris (en rätt allvarlig sådan, tänk håret i en knut och mjukisar) just nu. Måste ha inspo och våga mig ur allt det svarta. Bokstavligt talat, haha. Kan du inte tipsa lite? Ett ”stil-inlägg” helt enkelt? Något du brukar tänka på? Hur får man en härlig stil som passar en själv? Bara blanda?
    Ja du hör, vore lovely!
    Kram
    http://www.mathimlen.blogg.se

  4. Precis det du beskriver så bor jag, här på gården finns en galen flock hundar av rasen labrador (som jag föder upp), goldenretriver och vår icke vallande bordercollie:), de är just nu sex till antal men då vi väntar valpar är planen att två ska sparas. Här bor en trädgårdssprättande hönsflock med tuppen Yellow som beskyddare, en flock får, en kanin, två marsvin, tre katter, tre stora hästar och en liten ponny till vårt lilla troll att rida på. Och jag älskar det varje minut på dygnet, det som fattas är den där sjön…. Men planer för ett större damm bygge finns så snart kan jag se det där vatten blänket du skriver om… Fina hundar du har och det är alltid lika roligt att titta in här hos dig!
    Kram

  5. Härliga bilder!
    Jag skulle med kunna ha MÅNGA hundar, en liten italienare är jag allt lite sugen på. Är inne och tittar på neverneverland.se varje dag och kollar om där är någon greyhound jag kan adoptera och jodå, där finns en hel del men än så länge nöjer vi oss med en.

    Måste berätta en rolig sak: Mamma och jag brukar prata lite om det här med bloggar och så nämnde jag att du var i stan (du är ju nästan lite kändis vet du, ha ha) och då hade hon tydligen sett dig genom sitt fönster och tänkt; vilka fina hundar, henne har jag aldrig sett innan, hon är nog ingen Ljungbybo. Och det hade hon ju rätt i!

  6. Åh det där skulle kunna vara jag som skrivit! Stora barn så nu letar vi efter hus lite utanför, och drömmen finns om en eller kanske 2 hundar till. Men det finns oxå en dröm om ett annat jobb så jag vet inte hur jag ska få ihop min drömmar men nån dag… kanske…
    Fina bilder på er och snygga kläder, kram Suss

  7. Du ser som gjord ut att ha flera hundar!! Och jeansen är jättefina, snygg modell. Så mysigt inlägget är innan och han är för söt din Buse! Jag kammar och kliar min tjej i håret och nacken hon som annars aldrig sitter still sitter helt still och ryser till ibland. Finaste stunden!
    Kram fredrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg