Att ha sina favoriter.

 
hvard
 

Jag får ofta frågor om vilka produkter jag använder, både till huden och håret. Så jag tänkte sammanställa mina favoriter!

Om vi börjar med hudvården så har jag alltid, alltid samma set hemma:

 
 

AT2B6520

 

AT2B6521

 
 

Jag kör med Cliniques Even Better-serie och har gjort så nu i något år. Den är fantastisk mot pigmentfläckar och andra ”fläckar” i huden och min hud klarar sig helt enkelt inte utan.

Jag har:

1. Liquid facial soap – en mild tvål.
2. Clarifying lotion – ett ansiktsvatten som finns i lite olika styrkor.
3. Even better clinical dark spot corrector – ett serum som arbetar med att ta bort de där förbenade fläckarna (mer om hur det funkar kan man läsa här).
4. Even better skin tone correcting moisturizer.

Nu när huden är lite torrare av kylan kör jag ofta deras superdefense – den är helt otroligt bra på att ge fukt utan att bli fet.

Varje gång jag åker utomlands ser jag till att bunkra upp ett lager på de här produkterna.

 
 

Untitled-3

AT2B6524

 

AT2B6527

 
 

Jag använder inte sådär tokmycket smink till vardags, men här är några favoriter som alltid hänger med:

1. När jag har foundation (inte så ofta) så kör jag Cliniques even better där också. Jag blandar den med lite av ansiktscremen så blir den inte alls sådär ”tät” som foundations lät blir annars. Jag klarar inte av när den lägger sig utanpå huden ni vet.

2. Till vardags har jag Maria Åkerbergs fantastiska mineralpuder som smälter på huden till en slags mjuk foundation. Den är mycket mer skimrande än till exempel ID och ger mer lyster, tycker jag (köper mina här).

3. Den lilla paletten med silverskimmer är en ögonskugga från L’oreal som jag har som highlighter vid mer festliga tillfällen. En ljus, skimrande ögonskugga passar precis lika bra som highlighter. Denna heter ColorAppeal nummer 21 Golden Beige.

4. Jag har ett rouge från FACE som heter Blush-On Harmony som bara lämnar lätt rosig kinder.

5. Och den lilla ampullen är en ögonskugga/highlighter från Yves Rocher. Perfekt när man blivit lite solkysst (finns här).

Tjahapp, det var mina favoriter det – från hudvård till make up.
Jag lovar att jag ska ta tag i ett hårinlägg också, vet att många av er undrar hur jag får till de där lockarna jag har ibland. Så det kommer!

Men nu ska jag ta hand om en febrig liten Buse och ge smoothie och mammakramar.

Ta hand om er så länge.

 

slut

7 kommentarer till “Att ha sina favoriter.

  1. Åh! Jag älskar också clinique. Testat flera andra märken (varför man nu envisas med att göra det, när man ju egentligen vet att man har hittat rätt?) Och återkommer ständigt! Deras make up-remover är magisk! Rekomenderar deras ävem till dem som har fet/blandad hy. Riktigt bra. Måste även tipsa om nya kärleken: urban decay basics palett. Helmatta nude-skuggor om man, som jag, gillar det. Himla himla bra. 🙂 nu ser jag med fram mot hårinlägget! Matrix? Bed head? To be continued… ^^

  2. Jag har gått över till mineralpuder helt sedan du skrev om att du hade hittat det. Jag använder Idun som säljs på apoteken, jag gillar det.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg