Att kunna sova som Oprah.

 
beach
 

Sugen på ett eget set med Beach House?

Perfekt! Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Beach House kommer här en tävling där du har chans att vinna två påslakan från deras nyhet Band Beach, samt två stycken örngott Logo Beach samt ett underlakan för dubbelsäng.

Galet!

Det enda du behöver göra för att vara med är:

1. Gilla gärna Beach House på Facebook här eller på Instagram på @beachhousecompany.

2. Svara på frågan: Vad heter Beach House nya finstickade Alpacka Line-filt? (Tips; det är färgen de söker svaret på).

Svaret på frågan finner du här.

Tävlingen pågår till och med den 25 februari klockan 12:00.

Lycka till!

 

starli

Rekommenderade inlägg

275 kommentarer till “Att kunna sova som Oprah.

 1. Det var lite knepigt men jag hoppas det är denna, vore skönt att kunna kura in sig och värma sig i ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ 😉
  Följer på Instagram 🙂

 2. Vi har länge velat ha sängkläder från beach house. Men då vi först köpt hus och nu har en bebis på väg har tyvärr lyxiga sängkläder fått ge vika till förmån för renoveringsgips, skötbord och dräggellappar. Tänk om man fick sova i sängkläder från beachhouse den sista tiden av graviditeten. Då har man inte mycket att klaga på!

  Att följa beachhouse på instagram gör jag såklart redan 🙂
  Filten heter beach house lovely pläd.

 3. Den heter ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ . Följer på instagram.
  Nu är det bara att hålla tummarna. Kram

 4. Lovely alpacka pläd
  Färg/Variant: stone
  (Kan ej hitta att den finns i fler färger?!?)
  Håller tummarna! Äääälskar Beach House!

 5. Svar; Lovely! Gillat på FB. Mamma till liten sover inte så mycket, så det vore en dröm att få sova i dessa mjuka sängkläder de få timmar man sover då.

 6. Svar: ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’. Gillar på FB.
  Tänk att få tumla runt i de gossiga lakanen, behövs nu när vi försöker ”producera”.. 🙂

 7. Hej den underbara filten heter LOVELY !
  Det vore ”lovely” att bädda med så fina lakan nu när barnen sover i egna sängar..skulle man vinna så har man ju råd att köpa varsett sätt till barnen med!

 8. Svar:ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’, Gillar på FB. Har länge önskat dessa efter att ha hört hur gott man får sova, och det skulle jag verkligen behöva! Så nu önskar jag ännu mer 🙂

 9. Den fina pläden heter Alpaca Line Throw Lovely Stone!
  Har länge kikat på Beach-house fina sängkläder, skulle gärna ”boa” ner mej (och maken) , i vad som vekar vara ett under av mjukhet och gos parat med stilrenhet!
  Gillar på Facebook !

 10. Vi ääälskar Beach House! Det började med att jag köpte ett par sängkläder till oss och sedan ville ”lillkillen” också ha det. Han ville bara ligga i vår säng för det var så skööönt, så då blev det mer sängläder från Beach House och nu sover han som en stock i sin egen säng. Vår ”storkille” har flyttat ihop med sin tjej och önskar sig också ett bäddset, så självklart vill jag vara med och tävla för det hade varit en underbar present att ge till dem! Gillat på FB och filten heter ‘STONE’.
  Ha en bra dag/Sophia

 11. Ojojoj, vilken supervinst! Vill gärna vara med, så våran samsovarfamilj kan sussa riktigt gott! Även hunden Ebba uppskattar kvalitetslakan 😉

  Stone heter färgen på Lovely-filten =)

  Kram och ha en fortsatt toppendag!
  Catta

 12. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ heter den nya och jag gissar ju då att det är färgen stone som är svaret. Känns som ett hårt svar när produkten är så härligt mjuk o skön :-). Följer sedan tidigare på IG. Hälsningar Catarina

 13. Se mitt svar ovan. Vet ej om det är nödvändigt m glömde skriva att jag gillat oxå såklart! 😉

 14. Gillar på facebook 😉 Alpaca Line Throw heter den ljuvligt gosiga filten!!
  Hoppas få sova gott i Beach House underbara påslakan.
  Anna K

 15. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ hoppas jag iaf att det är, det var lite svårt att veta 😉 Vore en dröm att vinna och få veta hur det känns att sova i lyx 😉

  Kram Anneli
  (Gillar på FB)

 16. Färgen heter Stone på ALPACA LINE THROW LOVELY, gillar Beach House på FB och hoppas på tur att få rulla runt i deras lakan <3

 17. STONE. ..som säkert syftar på en grå stenfärg.
  Finns inga skönare sänder än dessa…hade gärna slängt några sänder från åttiotalet och bäddat fräscht med Beach House ljuvliga….

 18. STONE. ..som säkert syftar på en grå stenfärg.
  Finns inga skönare sängkläder än dessa…hade gärna slängt några sängkläder från åttiotalet och bäddat fräscht med Beach House ljuvliga….

 19. Färgen heter Stone på ALPACA LINE THROW LOVELY, gillar Beach House på FB. Nu hoppas jag att jag får lata mig mellan lyx-lakan 😉

 20. Färgen heter STONE. Nu har jag gillat Beach House på Facebook och håller tummarna. Har aldrig sovit i dessa lakan men vad jag förstår är de något extra, extra…

 21. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ är namnet på den nya filten.
  Jag skulle absolut vilja ha nya sköna sängkläder, det känns som om man unnar sig det för sällan.
  Gillar på FB och hoppas på tur:)

 22. Hej! Mitt svar är Stone. Om jag vinner blir det finaste födelsedagspresenten till min älskade sambo o våra två söner som gärna kommer o myser i vår säng på mornarna 🙂

 23. Åh – älskar beach house! Tillbringar en hel del tid i sängen nu med min lilla tös och det vore ju ännu mysigare att få ligga bland dessa underbara lakan!
  Följer på instagram och jag tror att svaret är Stone (alpaca line throw lovely stone) Håller tummarna!

 24. Gillar sedan tidigare ljuva Beach House på fb.
  Svaret på frågan är STONE.
  Tack för möjligheten att få vara med i denna tävling!

 25. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ tror jag är svaret. Härlig grå färg!
  Gillar på FB och hoppas på tur:)
  Nya lyxiga sängkläder hade inte suttit fel.

 26. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ heater den fina filten!
  Åh, jag skulle så gärna vilja vinna. Är relativt nygravid och tillbringar dessvärre en stor del av min tid i sängen. Nya lakan skulle definitivt pigga upp min illamående vardag!
  Tack!!
  Följer på insta

 27. Ja GALET! Tävlingen jag längtat efter. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ – BASIC COLLECTION heter deras nya, som ser helt magiskt härlig ut. Följer på instagram och håller tummarna.

 28. Åh, vilken jäkla bra tävling! Är usel på att tävla (kör med tanken att ”jag vinner aldrig ändå”..) men nu måste jag ju bara skicka in! Tror att svaret är STONE (ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’). Följer på instagram så nu är det bara att hålla tummarna gissar jag! 🙂 Kram kram

 29. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ heater filten!
  Jag gillar givetvis Beach House på Facebook.
  Det hade verkligen varit så passande att vinna! Pinsamt nog har vi inga ordentliga sänglinnen längre – de är sönder eller urtvättade och vi måste ta oss i kragen och köpa nya, varför då inte försöka vinna en uppsättning? Håller tummarna för oss 😀

  /Fanny

 30. Mitt svar är Stone. De verkar vara jättemysiga att sova i! Trevligt när hela familjen trängs i den stora sängen då ingen vill sova själv nu för tiden 🙂 Tack för en trevlig blogg Emma.

 31. ”STONE” heter den nya färgen.

  Och nu håller jag verkligen tummarna! Har länge varit såå sugen på att testa dessa omtalade sängkläder – men tyvärr har jag ännu inte lyckats övertyga sambon att det faktiskt är värt att betala en del för något ”som man bara sover i”….

 32. Jag har inte testat Beach House lakan förut, så jag försöker mig här. Svaret på frågan är ALPACA LINE THROW LOVELY i färgen STONE.

 33. Hoppas, hoppas, hoppas…….
  Rätt svar: ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ 😉

  (om det kommit in 2 kommentarer, det blev fel på den första, det är denna som är rätt)

 34. Woop woop vilken tävling, blir nästan vimmelkantig 🙂
  Gillar redan på fb (har inte instagram) Filten heter ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’.

 35. 18 februari, 2014 01:04
  5
  Den heter ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ . Följer på instagram.
  Nu är det bara att hålla tummarna.

 36. Hahah, sova som Oprah… Tycker snarare du är den nya Oprah! ”YOU GET BEDDING, AND YOU GET BEDDING – EVERYBODY GETS BEDDING!!” 😉 underbart! Följer på insta & färgen heter stone 🙂 (och ska man skriva med throw curly så gör jag det med!) häppårä!

 37. Åh detta vill jag vara med på!! 🙂
  Svaret är ; ALPACA LINE THROW LOVELYm färg ‘STONE’
  Hej o tack! 🙂

 38. Hej, detta vill jag gärna vara med på-så spännande!
  Svaret är ALPACA LINE THROW LOVELY, i färgen ”STONE”.
  Hej o tack! 🙂

 39. Vem behöver inte nya lakan att sova som en drottning i ända tills våren kommer, svaret är Alpaca Line Throw Lovley Stone. Jag hoppas att om om om jag skulle vinna att man kan få ett dubbelpåslakan istället för två enkla, annars gråter min gubbe o han har hotat med skilsmässa om jag inte sover under samma täcke 😉 Kram på dig

 40. Härlig tävling! Vem drömmer inte om att få sova i Beach House liksom?
  Svaret är Alpaca Line Throw Lovley Stone (hoppas jag). Gillar på FB så klart!

 41. Oh, vilken chans till nya fräscha lakan. Särskilt nu när vårt nya sovrum strax är klart för inflyttning. Filten heter ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’. Följer Beach House på IG.

 42. Härligt Emma, vilka tävlingar du fixar!
  Filten heter ”Alpaca Line Throw Lovley Stone.”
  Gillar på FB

  Nu är det bara att hoppas!

 43. Ja, jag vill gärna sova som Oprah!

  Och JA jag vill definitivt ha ett eget set sängkläder från Beach House! Har så länge drömt om att köpa dessa omtalade sängkläder (var senast idag inne på en återförsäljares sida och velade lite kring om jag skulle unna mig en beställning eller inte…) Med tanke på kommande renoveringskostnader fick dock, tyvärr, förnuftet styra denna gång… och det vore därför en riktig drömvinst, i dubbel bemärkelse, att vinna ett eget set!

  Svarar därför ”Stone” och hållet tummarna. Allt vad jag orkar.

 44. Alpaca LIne Throw Lovely i färgen Stone. Det var länge sedan jag unnade oss nya sängkläder, hade varit riktigt lyxigt med dessa finingar.

 45. Alpaca LIne Throw Lovely i färgen Stone. Följer på FB!
  Det var länge sedan jag unnade oss nya sängkläder, hade varit riktigt lyxigt med dessa finingar.

 46. Hej!
  Filten heter ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’. Följer på Instagram och gillar på FB! Spännande!

 47. Har bara följt den här bloggen en kortare tid – men måste verkligen säga WOW vilka tävlingar du ordnar!

  Har så länge drömt att att få testa sängkläderna från Beach House! Svarar därför ”Stone” och håller tummarna att turen står på min sida denna gång!

 48. Alpacka line-filtens färg är ”stone” till skillnad från de andra filtarna som kommer i ”coffee” och ”smoke”.
  Följer såklart på Instagram!

 49. Följer på instagram och fejjan! Om man någon gång skulle ha turen att vinna en tävling så är det ju V E R K L I G E N den här! Den nya färgen heter Stone och var ju den med galet snygg!
  🙂

 50. Följer på instagram! Om man någonsin skulle vinna en tävling så är det ju V E R K L I G E N denna man skulle vilja vinna! 🙂 Den nya färgen heter Stone och den är ju bara ljuvlig!

 51. Förstår inte varför min kommentar inte kommer upp! Prövar igen!
  Följer på instagram! Om man någonsin skulle vinna en tävling så är det ju V E R K L I G E N denna man skulle vilja vinna! 🙂 Den nya färgen heter Stone och den är ju bara ljuvlig!

 52. Vilken tävling!!!
  Den nya färgen heter Stone. Jag gillar redan på Facebook. Nu håller jag tummarna. Kram!!!

 53. Rätt svar är: Alpaca Line Throw Lovely med färgen Stone. Det står ”gilla GÄRNA” på facebook eller instagram…då MÅSTE man inte vá…har inte något av det…har inte koll på sådant…to old!? Men inte för gammal för att krypa ner i härliga sängkläder!
  Så vinna hoppas jag kunna göra ändå, gillar ju Beach house, gillar ju bloggen ”att vara någons….”

 54. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’, heter den nya kabelstickade pläden! Den är helt underbar! Gillar på fb.

 55. Rätt svar är: Alpaca Line Throw Lovely med färgen Stone. Det står ”gilla GÄRNA” på facebook eller instagram…då MÅSTE man inte vá…har inte något av det…har inte koll på sådant…to old!? Men inte för gammal för att krypa ner i härliga sängkläder!
  Så vinna hoppas jag kunna göra ändå, gillar ju Beach house, gillar ju bloggen ”att vara någons….”
  …gör ett försök till, ibland kommer inte min kommentar upp som den ska…hmmm

 56. Färgen heter STONE, men hur gör man när man varken har facebook eller Instagram. Man kanske kan få ”gilla” ändå, hoppas på det för det här är en tävling man vill vinna. / Maria

 57. Den fina filten heter Alpaca Line Throw Lovely ‘STONE’.
  Jag gillar Beach House Company på Facebook och håller tummarna stenhårt för den gosiga, lyxiga lyckovinsten! 🙂

 58. Färgen på den nya alpaca line throw lovely heter stone.
  Jag följer på insta! Och hoppas nu att mina sömnlösa nätter åtminstone kan njutas av i beach house sängkläder!

 59. Oooo, älskar Beach House och följer så klart på alla ställen möjligt! Färgen heter ”Stone” och nu håller jag alla tummar jag har!!

 60. ÄLSKA Beach House!!
  Gillat på FBI och följer på insta:)
  Färgen heter såklart Lovely Stone!
  Kram Johanna

 61. Följer på insta!

  Färgen heter STONE. Nu håller jag tummarna stenhårt – hade varit så mysigt med nytt bäddset från Beach House! 🙂

 62. Klurigt vad ni ville ha för svar färgen heter stone pläden heter Trow Lovely stone.
  Gillat på FB har jag gjort länge 🙂
  Oh JA vill sova som Oprah 😀

 63. ALPACA LINE THROW, Stone. Gillar på facebook.
  Tänk om jag vann, åh. Vi som precis sitter här på nålar och väntar på att vår nya säng ska levereras. Att få bädda med Beach House däri hade varit drömmen av fluffiga drömmar.

 64. Filten heter ALPACA LINE THROW LOVELY och färgen ni söker är ”STONE”. Jag följer på Instagram och gillar nu också på Facebook.

 65. Hej! Va roligt med Beachhouse-tävling! Har ju hört att deras sängkläder ska vara fantastiskt sköna. Har nattlinnet och det är supermjukt!
  Mitt svar är Stone. Följer på Instagram.

 66. Alpaca line thow lowly, stone. Gillar på FB. Drömt sååå länge om att få prova deras sängkläder! Hoppas, hoppas!

 67. 1. Gillat på Facebook!
  2. Beach House nya Alpaca Line-filt heter Stone.

  (Jag tror inte min tidigare kommentar blev skickad. Om den blev det, bortse från den här.)

 68. Följer på insta och mitt svar är Lovely Stone. Fingrade på dessa påslakan i en butik för flera år sen och har inte kunnat släppa tanken på dem sen dess! Håller tummarna! 🙂

 69. Stone är svaret! Det kommer ge mig pluspoäng hos min sambo med en gåva som denna, som hon har tjatat om dessa påslakan!!! Följer på IG.

 70. Åh! Vad jag vill vinna! Skulle göra våran nya säng komplett!
  Svar är Alpaca line throw lovely stone!
  Gillar på insta!
  Hoppas!!

 71. Brukar aldrig tävla men detta kunde jag inte motstå 🙂
  Gillar på facebook gillar på instagram!
  Den heter Alpaca line throw lovely stone!
  Kram

 72. Allt jag läst om Beach House lakan har gjort mig sååå nyfiken. Följer på Insta och färgen är Stone. Jag håller tummarna!!!

 73. Man kan ju alltid drömma om en sådan här trevlig vinst <3
  Följer på Instagram
  Alpaca line Throw Lovely STONE

 74. Hej världens bästa Emma!

  1. Gillar dem på både och! 🙂
  2. Alpaca Line Throw Lovely i färgen ”Stone”.

  Kramiskramis!

 75. Gillar på Facebook och följer på Instagram. Svarar på frågan om vad den nya filten heter: THROW LOVELY ‘STONE’. Och hoppas på min tur denna gång 😉

 76. 1. Gillar såklart på Fb
  2. Den heter LOVELY ‘STONE’
  Håller tummarna så hårt jag kan. Vore den perfekta alla hjärtans dag presenten till mig och maken. Han var inte hemma då men tänk att få överraska honom med att få krypa ner i dessa underbara sängkläder när han kommer hem.

 77. Gillar på fb och Instagram och svarar: THROW LOVELY ‘STONE’

  Och hoppas på tur denna gång igen 😉

 78. Gillar redan på FB. Den nya färgen heter Stone.
  Hoppas på stoor tur. Håller på att fixa sovrummet och det vore underbart med nya mjuka lakan.

  Ha en fin kväll

  Åsa

 79. Stone heter färgen 🙂

  Hoppas på tur nu, har hört så mkt bra om beachhouse men inte provat nåt ännu!

  Kram Kim

 80. Åååååh, guuuuuud vad jag skulle vilja vinna 😀 😀

  1. Gillar på FB o följer på IG

  2. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ – BASIC COLLECTION

 81. Gillat på instagram och facebook. 🙂
  Filten heter Alpaca line throw lovely i färgen ”stone”.
  Verkar vara fantastisk sköna om man ska tro dem som provat beach house och så är de supersnygga dessutom.
  Håller tummarna! 🙂

 82. Skulle passa perfekt nu när vi precis KÖPT ETT HUS!!
  Då behöver man allt nytt! Eller kanske egentligen inte behöver, men vill ha 😉
  Svar: Alpaca line throw lovely ”stone”

 83. Alpacka line throw lovely , färgen ”stone”.

  Gillat på instagram!

  Har hört av så många att de är fantastiskt sköna att sova i, och så är de ju supersnygga dessutom!

  Håller tummarna! 🙂

 84. Hej!
  Nu har jag gillat på FB och färgen heter STONE och den är så fin. Och jag som inte har något bäddset från Beach House hade ju blivit strålande glad om jag hade vunnit. Såklart.

 85. Skulle passa perfekt nu när vi precis KÖPT ETT HUS!!
  1. Följer på Instagram!
  2. Alpaca line throw lovely ”stone”

 86. Gillar på FB och följer på Instagram.
  ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ heter den.
  Hoppas turen är på min sida denna gång, skulle så gärna vilja vinna.

 87. Alpaca Line Throw Lovely i färgen ”Stone”. Hoppas hoppas jag kommer att få sova i vad jag hört dessa underbara lakan!

 88. 1 följer på instagram
  2 filten heter alpaca line throw lovely ”stone”

  Vi har precis köpt en ny säng och det vore underbart att få bädda den med dessa bäddseten, det hade liksom varit ”the icing in the cake”. Håller alla tummar jag har!

 89. Följer nu beach house company på instagram.
  De rätta svaret är Alpaca line throw lovely ’stone’
  Lite nya lakan hade varit perfekt nu när man har ny lägenhet och bebis pågång 🙂 inte mycket pengar man har över 😉
  // Malin

 90. Färgen heter Stone,ALPACA LINE THROW LOVELY. Har aldrig sovit i dessa lakan men det verkar vara en dröm att göra det. Hoppas turen är med mig och att jag en dag får prova dom

 91. ååååå det finns inget jag hellre skulle vilja vinna!
  1, gillar på fb (therese ericson) följer på instagram (grevskapet)
  2, färgen heter stone (throw lovely ’stone’)

 92. Följer på instagram och deras nyhet på färg heter lovely ‘STONE’
  Ååå vad kul det vore att vinna!

 93. Det skulle såklart vara klockrent att vinna dessa snygga sängkläder lagom till
  ett inredningsreportage som ska göras hos mig i mitten av mars. Jag gillar på fb och följer på insta.
  Färgen heter Stone. Med vänlig hälsning, Frida

 94. Ojojoj vilken bra tävling! Har länge varit sugen på Beach House sängkläder, men ekonomin vill tyvärr annat. Nu kan jag i alla fall hoppas en stund 🙂
  Färgen heter Alpaca Line Throw Lovely ”Stone” och jag följer BH på Instagram
  Hoppas, hoppas, hoppas!
  Kramen!

 95. STONE!! Vinner jag får barnen var sitt påslakan & örngott..Ska ju vara fantastiskt mjukt..Gillat på fb. (Throw Lovely stone) Mvh Helen.

 96. THROW LOVELY ‘STONE’

  Gillat på fejjan å ”Lovley Stone” heter den underbara filten. Hoppas på tur =)

 97. Alpaca line throw lovely ´stone´.
  (Är inte curly smoke i en klass för sig för övrigt! Älskar färgen och materialet!)
  Följer redan där det går att följas.

 98. Oj, oj, oj vilken toppenvinst! Att äntligen få testa dessa sängkläder – ja, det vill jag!!!

  Svarar ”Stone” och hoppas, hoppas…

 99. Oh oh oh! Vem vill inte sova som Oprah?! : )

  Svaret är: ALPACA LINE THROW LOVELY ”STONE”.
  Gillar Beachhouse på Instagram sen tidigare!

  Keeping my fingers crossed!

 100. Oh oh ooo! Vilken tävling. Så excited!
  Tror att den heter : ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’
  Hoppas hoppas…

 101. Åh herregud vad jag vill sova som Oprah 🙂
  Svaret är: STONE
  Gillar både Beachhouse på Instagram och FB sen tidigare

 102. Det vore en dröm att få sova i Beach house sängkläder! Speciellt när jag sover med en liten bebis brevid mig.
  Svaret är Alpaca line Throw Lovely Stone! Följer dem på instagram.

 103. Lovely stone!!!
  Den här gången måste det bara funka 😉 det vore drömmen <3
  (PS. Har postadress i Sverige trots utländsk e-mail!)

 104. Alpaca Line Throw Lovely (oh ja…sooo lovely!!!) STONE!
  Vilken vardagslyxxx!!
  Då får man bara hålla tummerna!
  Kram, Anna

 105. Åh så ljuvligt!
  Alpaca Line Throw Lovely Stone heter den såklart 🙂
  Underbar tävling! *hoppas,hoppas,hoppas*

 106. ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’.
  Som mamma till en liten, liten parvel handlar sömn om kvalitet snarare än kvalitet. Beach House kommer verkligen göra så att man värdesätter sina sömntimmar extra mycket! Man kan bara hoppas men chansen är väl större än att vinna på triss 😉

 107. Den finstickade filtens färg heter Stone.
  Det är en dröm att ha produkter från Beach House, i vårt hem är det bara äldsta sonens gosdjur som har det. 🙂 Fick ju med en liten kudde (eller vad det nu var) i goodiebagen på ditt event. Den kidnappades av äldste sonen och nu sover Ompe kungligt! 🙂
  Kram

 108. Alpaca Line Throw Lovely ”Stone” svarar jag och gillar Beach House på instagram. Håller tummarna nu för lite guldkant på vardagen. 🙂

 109. Vilken fantastisk tävling! Drömmer verkligen om att få testa sängkläder från Beach House! Svarar ”Stone”och fortsätter att drömma…

 110. Jag vill sova som Oprah! En sån fantastisk kvinna sover säkert godagott!
  Svaret är Lovely Stone, ja eller är det bara färgen du vill ha är det Stone.

  Gillar på facebook och håller tummarna.

 111. Alpaca line throw lovely ”stone”

  Och har gillat på fb och följer på insta nu =) Hoppas hoppas hoppas hoppas… vill sååå gärna ha deras lakan och vore perfekt att få krypa ner i dessa efter bröllopet i sommar då de inte blir någon resa så för oss efteråt =(

 112. Hej! Vilken toppen tävling. Har hittat hitt till din blogg via instagram. Trivs bra här! Färgen heter stone. Går in och gillar på insta också.

 113. Gillar på FB och svarar: Throw Lovely Stone.

  Hoppas att jag får bädda med och krypa ner i nya lakan när jag och min blivande man kommer hem från vår smekmånad inom kort. Sicken bröllopspresent det vore!

  Hoppas. Hoppas. Hoppas.

 114. Stone heter den och jag har gillat på FB.

  Att få krypa ner under dessa lakan vore underbart. Känns just nu som jag ”bor” i just sängen när vi har en liten en bebis.

  Kramis

 115. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååå en tävling man inte kan missa … Stone är färgen
  ALPACA LINE THROW LOVELY ‘STONE’ Jag har gillat bilderna på Insta också. Håller tummarna skulle så gärna vilja överraska min nyopererade sambo med dessa lakn jag hört så mkt om <3. Tack för inspirerande blogg, vackra välskrivna texter.

 116. WOW! Så snyggt med loggan och precis den där rätta sandfärgen. To Die For LAKAN…Verkligen en riktig drömvinst!!! Får mig att tänka på en drömviloplats i skuggan vid havet, en skön, mjuk, vacker lyx som jag inte tror att något annat skulle kunna toppa.

  Den nya filten är kabelstickad i en grå färg = STONE = Ursnygg och också något man skulle kunna dö för att få lov att svepa om sig med.

 117. Verkligen en helt fantastisk tävling! Dessa sängkläder som jag hört så mycket gott om, varit in och kikat på hos olika återförsäljare (men tyvärr inte kunnat unna mig… än…) vore verkligen en riktig dröm att vinna!

  Svarar därför ”Stone” och håller tummarna allt vad jag orkar.

 118. Ahhh, jag dör en liten smula när jag tänker på dessa helt underbara lakan!Allra , allra över på min önskelista står det nämligen Beach House lakan…. Ohhh, så helt underbara och det är verkligen drömvinsten i dubbel bemärkelse!
  Svar: Den nya filten i Alpaca Line har färgen ”Stone” och jag gillar Beach House både på FB och på Instagram!

  Hoppas, hoppas!!

 119. Rätt svar är ”Stone”

  Tänk att få vakna upp i dessa underbara sängkläder nu när jag snart ska gå hem för att samla kraft inför vår bebis som tittar ut i maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.