Att fortsätta lördagen hemma.

 
AT2B9091
 
 

Vissa dagar är bara precis hur långa som helst. Ibland på ett bra sätt, ibland på ett dåligt. Den här dagen tillhör det första – den har pågått i vad som känns som en evighet, men bara på det bra sättet.

Vi har liksom bara hunnit med mycket.

Först var det frukost och sen en tur till Skånes Djurpark (får ni se mer av sen) och sen handlade vi på vägen hem (tack du underbart gulliga som kom fram och hälsade), och sen hann jag och mannen med en microdejt bestående av restaurangbesök och dim sum och en kort stund av att hålla varandra i handen innan vi begav oss hem för att fortsätta den här lördagen.

Med Buse och flickorna och några stora kassar med ost, kex, oliver, korv och godis.

Vi tar en hemmadejt.

 
 

AT2B9106

 

AT2B9128

 

AT2B9180

 

AT2B9145

 
 

Hemmadejter är liksom den bästa sorten såna här dagar.

När man inte vill göra något annat. Bara duka fram sånt man tycker om, sitta med benen under sig i soffan och sträcka sig efter än det ena än det andra medan Homeland snurrar på TV-skärmen och alla ljusen fladdrar. Och elda! Trots att det egentligen inte alls behövs med tanke på plusgraderna, men som man gör för att det sitter bra i själen med en brasa och

jo

det som sitter bra i själen ska man inte strunta i bara för att det inte ”är nödvändigt”.

Så det gör vi ikväll.

Eldar, äter ost, har en liten lockig mellan oss som knaprar kex och pratar om djuren. Gör mest ingenting och precis allting på en och samma gång – av ingen annan anledning än att det känns bra, just nu, och att det är det enda som betyder något.

fladderkappa här, långärmad t-shirt här och bästa vårbyxorna här.
Skor gamla H&M och hittepå-hår från Rapunzel.

 
slut

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att fortsätta lördagen hemma.

 1. Härligt med långlördag! Fin du är på bilderna. Byxorna är så snygga, har länge sneglat på dem. Har du din normala storlek på dem? Önskar er en fortsatt fin helg!

 2. Härligt med Skånes djurpark. Är där en hel del med mitt arbete, så varit där alla årstider. Glad att de fick pengar, så de inte fick stänga ner. Till en annan sak, är det ert vardagsrum som är med på bild i senaste Metrobostad? Kändes väldigt likt och sen en Tant och Toka som syntes med 🙂

  1. Oj det vet jag inte? I vilket sammanhang? De hade ju med ett inredningsreportage härifrån men det var några veckor sen.

 3. Jag läser din blogg lite då och då, dina bilder drar min uppmärksamhet direkt. Riktigt fina och du är så fotogenic. Älskar dina byxor, klär dig jättebra.

 4. Så snygg som alltid! Byxorna är superfina. Stl 32 – har du 34 i normala fall (om hon gör stora kläder)? Undrar om jag ska ta en 34 då som normalt har 36???

  1. Hej Lottie!

   Jag brukar ”normalt” ha 36 på byxor, eller 34 om de är rymliga (som malenes oftast är, eller vintage by fé till exempel). Så jag har gått ner 2 storlekar från ”normal” typ H&M-storlek, och en storlek ner i Malene-storlek. Så har du normalt 36 i vanliga kläder ska du ha 34 eller 32 beroende på hur du är byggd. Dessa är ju ganska höga i midjan. Beror lite på hur du vill att de ska sitta också. Men testa en 34:a tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *