Att komma in i bröllopssäsongen.

 

brollop4
 
 

Nu är den här.

Bröllopssäsongen.

Den bästa tiden på året, helt klart, och i år har bokningarna redan börjat trilla in och datumen försvinner i snabb takt i kalendern. Ibland önskar jag att jag kunde klona mig och vara på två ställen samtidigt – att fotografera bröllop är något av det vackraste som finns och varje gång har jag fjärilar och lycka i magen.

Alla dessa känslor som finns i luften, så täta att de går att ta på.

 
 

brollop1

brollop2

Alla dessa fantastiska brudpar, dessa nervösa brudar som liksom strålar och alla dessa tärnor med frasande klänningar och hjälpande händer. Det går inte att få nog. Glädjen, uppriktigheten, känslan av månaders väntan som plötsligt är här och ska få plats i en dag när kärleken knappt ens får plats i bröstet.

Det finns inget som slår bröllop.

Inte som brudpar, men inte heller som gäst. Eller som fotograf för den delen.

 
 

brollop3brollop5

 

Det här skulle jag kunna göra varje dag, varje, med bara lite avbrott för sömn och mat. Fylla kameran och sen sitta hemma med benen i kors och bläddra bland bilderna och få tillbaka den där känslan i magen igen. Lyckan som liksom smittar från alla dessa bilder till mig och gör mig fjäderlätt i dagar.

Bröllopssäsongen har börjat.

Som jag har längtat!

Pssst! Den vackra bruden med flor och pärlor; känner ni igen henne? Det är Annika, Sveriges absolut roligaste kvinna. Hon bloggar HÄR.

 

slut

15 kommentarer till “Att komma in i bröllopssäsongen.

 1. Nääj, vad roligt! Visste inte att du är bröllopsfotograf! Och jag gillar verkligen hur du ser bröllopet genom kameran, vad duktig du är! Sen jag blev sjuk, vågar folk knappt fråga längre… men några bröllop har jag och nyföddfotografering blir det snart – det ser jag fram mot!
  Åh, vad roligt – klart Du är bröllopsfotograf, varma, goa och härliga Du!

 2. Den dagen. Den dagen har jag än framför mig. Den dagen bokar jag dig. I god tid före. 😉

 3. Men äsch då…så säger du till alla…:-) nu ska jag dessutom ta mig i kragen igen och börja blogga. Nu när jag gått hem från jobbet och allt. Stora pussar. Fan vad jag saknar dig.

 4. Du är gjord för att fota bröllop, så jag förstår att almanackan snart är full. Skulle jag gifta mig på det maffiga sättet skulle du få frågan av mig. Här blir det nog giftermål, fast i lite enklare stil.
  Kram och lycka till med bokningarna.
  Helena

 5. Åh underbara bilder, du är fantastiskt duktig!
  Om du gillar att läsa ”tjejböcker” om bröllop så kan jag tipsa om Nora Roberts bokserie ”Bröllopssviten”, första boken heter ”Som en drömbild”. Ha en skön helg 🙂

 6. Åh vad fina bilder! När jg gifter hade jag verkligen velat ha dig som fotograf. Helt underbart fina 🙂

 7. Vilka fantastiska bilder du tar, vackraste jag sett! Oj vad jag vill gifta mig nu, bara så att jag kan ringa dig och be dig fota =)

  Ha en toppenhelg!
  Kram Catta

 8. Underbara bilder! Förstår att det är superkul att fota bröllop men själv så skulle jag nog inte palla med det ansvar som följer med. Men du är ju jäkligt duktig på att fota. :0)

  Kram Linda

 9. Måste vara härligt att få tal del av denna magiska dag. Att få vara med bakom kulisserna och föreviga de små stunderna. Underbart.

 10. Just nu sitter jag å tittar på sockerkringlorna som jäser upp innan de ska gräddas i ugnen (ditt recept). Längtar efter att få sätta tänderna i en varm sockrad bulle 😛
  När du fryser in dina, hur tinar du dom sen? I ugnen eller micron?
  Vilken gudomlig deg det var att baka ut! Hoppas nu bara familjen älskar dom!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg