Att bara ta det piano.

 
AT2B6020
 
 

Det är rövarväder här idag.

Ute river blåsten sen i morse och regnet ligger tungt i molnen men vägrar hittills att släppa taget. Tack och lov, får man väl säga. Det räcker med iskyla och kastvindar för att huset ska ruska på sig och försöka spjärna emot.

Våren tar en liten paus idag.

 
 

AT2B5979

 

AT2B5977

 

AT2B5966

 
 

Och även vi tog en liten paus i morse.

Startade upp den här marsmåndagen långsamt, långsamt med morgonlek, långfrukost och fårtossor. Sånt som gör resten av dagen bra och lägger sig som ett skyddande lager av lugn runt kroppen; oavsett hur mycket som finns att göra och oavsett hur mycket vädret kämpar med att flytta bilden på motorvägen.

Det är ju faktiskt mars (mars!) och starten på de där månaderna som kommer med förhoppningar, vårlökar och försiktig sol.

Förr eller senare är det dags, inte sant?

Förr eller senare.

 

slut

8 kommentarer till “Att bara ta det piano.

  1. Så härliga bilder, älskar de där robotarna- de ser så fina ut.
    Skön att ni startar veckan lugnt. SJälv ligger jag hemma med lunginflammation som inte verkar ha bråttom med att gå över. Kollar ut en massa fint till min lilleman på Zara- herregud vad mycket fint de har till killar i vår ålder!
    Kram

  2. Vi har kallt & ruggigt i sydöst …men jag blev samtidigt alldeles hänförd i bilen på väg till jobbet i morse av dimman som låg över ängar och åkrar. Stannade vid vägkanten och försökte fånga lugnet det gav mig med kameran.

  3. Underbart med pauser. Här drog vi igång med rivstart efter vår resa till Malaysia. Det var tandläkare kl 8.00 gäsp. Sedan lämna barnen och därefter 2 timmar hos frissan. Nu väntar lunch med en vän och sedan ska jag bära lite kartonger till nya huset. En inte alls för dålig måndag:-) Kram Jess/Annorlunda Underbara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg