Att ta London till Buse.

 
AT2B8380
 
 

 Om man inte kan ta Buse till London, kan man ju ta London till Buse tänker jag.

Hittade en helt fantastisk liten stadsmodell med dubbeldäckare, big ben, pariserhjul, taxi och hela fiddevippen – komplett med målningsbara griffeltavlor och en liten krita i vackert sammetsfodral.

Det är ju inte klokt vad det finns vackra leksaker, egentligen.

 
 

AT2B8387

 

AT2B8385

 
 

Perfekt för fönsterbrädet, skåpet, golvet eller som present till en liten som ska döpas eller fyller år. Sådär genomtänkt och fin att det liksom snörpar ihop sig i magen. Och uppskattad för den delen; här hemma används den flitigt, särskilt den målningsbara griffeltavlan får allehanda konstverk varje dag, och dubbeldäckaren har kört Buse-rummet runt och plockat upp passagerare.

Så fint så man blir lite tokig.

london hittade jag här, finns även paris och en stad till.

 
slut

7 kommentarer till “Att ta London till Buse.

  1. Fina saker absolut, men det bästa är ju att han verkligen leker med dem! Man har nog ett antal fina träprylar hemma som barnen aldrig tittat åt…

  2. Så otroligt gulligt. Jag var tvungen kolla på länken trots inga småbarn längre, och karusellerna så otroligt fina. Nu längtar ja ännu mer efter barnbarn( omän ja tror att det lär dröja ett bra tag till) Ha en fin dag! Jag ska kurera min onda rygg tills det är dags för kvällsjobb( efter en helg med kalklitir- men det var det värt !!!!!!!! Så otroligt vackert!!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg