Att vara trött på febern.

 
AT2B8098
 
 

Jag har varit så trött i några dagar.

Hängig, liksom.

Trodde att det bara var eftersviterna från den senaste däckningsperioden av busebaciller och flunsa, och har tragglat på som vanligt. Så gott det har fungerat alltså, med låg energinivå och snorande näsa och värk i käken och allmän krasslighet. Och vår örontermometer är magiskt borta och det enda vi har är en såndär rektumvariant som legat och stirrat på mig i hörnet och det ska ganska mycket till innan jag självmant tänker åhå! låt oss peta in den där och se vad vi hittar! och går loss på införande av olika slag mitt i veckan. Men idag tog jag tempen tillslut, och joho. 38 grader.

Där ser man.

 
 

AT2B8058

 
 

Så jag är fortfarande sjuk med andra ord. Hängigheten var ingen eftersläntring utan ett nuläge, med feber och allmänt skräp – sånt som får en att sucka djupt av uttråkning och att snällt kräla tillbaka upp i sängen för Heroes och chattstunder med Banditen.

Så nu är det sängläge och vila och mineralvatten igen, fler timmar av ingenting annat än återhämtning.

Och bilderna?

Nej, inte från idag utan från en fotografering åt Conceptbyj2 av deras fantastiska vårkläder, såna man mest vill behålla eftersom de inte bara är vansinnigt snygga utan även också lovar att snart, snart är det vår. På riktigt. (Tror de flesta av kläderna finns uppe här).

Men nu ska jag äta semla med vanilj och diskutera eventuell medicinering med mannen. Sånt här segdraget skräp kan man ju inte ha.

Icke!

 

slut

8 kommentarer till “Att vara trött på febern.

  1. Nä sånt där ska man göra sig av med fortare än kvickt. Inte har man tid med sånt. Krya på dig nu och se till att få energin tillbaka.

    Kram kram!!!

  2. Sanningen är den att rectumvarianten är lite äckligare men bäst! 🙂 Krya på dig!

  3. Åh, krya på dig bästa Emma, så du blir av med bacilleländet snart!
    Passar på att tacka för din suveräna blogg som jag dagligen följer! KRAM

  4. Krya på dig. Även vi dras med detta. Här hemma mixas halsfluss, kräksjuka och feberinfluensa. Alltså januari och februari 2014 har bjudit på det mesta. Sååå trist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg