Att vara inne i en sån period igen.

 
AT2B1920
 
 

Som ni förstår är jag inne i en sån… period, igen.

Målningsperiod.

Eller ja; hemmaperiod får man väl kalla det. Ni som följt mig ett tag vet att jag har mina cykler; då och då får jag nån slags hemmapsykos och blir helt tokig och ska måla allt, även om det nyss målades. Spelar ingen roll. Och saker ska flyttas på och ting ska ske och det gärna på en gång och med detsamma – fort ska det gå. Bara ett hundra procent styrt med hjärta (och en viss mental obalans får jag väl tillstå) – helt frånkopplad från om det behövs eller inte.

Hå hå ja ja.

Nu är jag inne i en sån igen. Jag tror att det var golvet som gjorde det; köksgolvet som nu är beställt och som påbörjas näst-nästa vecka och som kommer att innebära en veckas stök men som, när det är klart, kommer vara sådär fantastiskt vackert att vi mest vill stå och titta på det.

Så nu målas det! Väggar, golv, speglar, stolar. Och det där köksskåpet på bilden som jag nu ska sätta tänderna i och som får det att ila i mig av förväntan.

Håll i hatten, tjejer.

Nu har jag en sån period igen.

 

slut

10 kommentarer till “Att vara inne i en sån period igen.

  1. Vi håller hårt i hatten och kurar upp oss på första parkett för att se alla dina underbara infall!!!
    Heja,heja och månne du aldrig få brist på färg och penslar! 🙂

  2. Hej, här anmäler sig en likadan, alltså periodmänniska! Haha och har också en period på gång, en inredningsperiod. Här händer varje dag. Till målning har jag inte än hittat inspiration men färgen finns färdigt i skåpet. Inspirationsfyllda hälsningar till Dig här från Finland! Väntar otåligt vad du har hittat på till skåpet på bilden // Mvh. ida

  3. Sån är jag med. Men just nu är det så många barn som behöver sitt att jag liksom inte har en sekund över. Och ser jag inte målet så kan jag inte ens börja. Fixa lite då och då. Det är ju så svårt! Det måste ju bli klart nu-nu-nu! Men golv alltså. Vårt måste vi göra något med. Parkett i bok… Vem sjutton vill ha det. Gult och passar illa till allt. Vad tipsar du om för golvfärg? Kan man ens måla trägolv så bara? Jag har ingen aning och går man till affären blir man alltid med fel grejer.

    1. Klart du kan måla golv! I vilken kulör du vill! Köp en BRA golvfärg (typ Beckers, Flugger). Är det ett obehandlat golv kan det behöva greppgrund för att inte läcka, men sånt kan dom i färgaffären 🙂

  4. Haha älskar när du är inne i en ”sån” period. Inspiration! Här har jag för första gången målat med Kalklitir, Vildes säng och tv-bänken fick sig lite ny färg, ivory. 🙂 Se vad nästa projekt blir…;)
    Väntar med spänning på bilder sen på dina projekt. 🙂

    Kram

  5. Å, det är så underbart att få följa dig och dina projekt. Jag blir så sugen på att skaffa hus. (Kanske inte i Sthlm då utan Jämtland) vi får se när det blir av. Men till dess nöjer jag mig med att få se dina projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg