Att Framkalla.

 
AT2B2025
 
 

Nino, en av killarna i Mat med Vänner (han den långhåriga, gängliga som pratar jättefort och skrattar åt allt), har byggt en app.

Eller ja, han har byggt ganska många appar, men den här tyckte han var något för mig.

Du måste prova Emma! sa han entusiastiskt. Den skulle passa dig perfekt!

Och klart jag provade. Bygger Nino nånting, så provar man. Så är det bara.

 
 

AT2B2149

 
 

Resultatet blev en liten bildvägg.

Jag laddade ner appen (Framkalla heter den, tokenkelt att använda och finns på AppStore HÄR) och valde ut Instagrambilder i 10 x 10 från mitt egna Instagrambibliotek och någon dag efter hade jag korten i min hand. Mängder av bilder på Buse, såklart, och mannen och en och annan på flickorna. Det finaste man har, liksom.

Och med lite washitejp tog det tre minuter att göra ett collage på väggen, om ens det. Buse stod och klistrade upp bilder på spegeln under tiden, där tyckte han det var fint. Men den här, den fick vara i sovrummet.

(Och ja, det är en annan färg på sovrumsväggarna nu. En ganska lång historia som kort innebär att vi fick för oss att den blå behövdes i ett annat projekt, och därför helt sonika passade på att måla med San Saccaria på väggarna när vi ändå tog golven. Ja, vi är lite koko, men fint blev det. Ni får se mer snart!).

 
 

AT2B2032

 

AT2B2042

 
 

Så voilá!

Ett stycke bildvägg för sisådär 24 kronor. Hur bra?! Världens enklaste sätt för lite snabb förändring. Och, Nino – nu har jag testat Framkalla. Du hade rätt! 2 tummar upp.

Så det får bli kvällens tips för er fototokiga. Det är så roligt att ha de där man älskar nånstans där de alltid syns.

 

kruka | tine k
byrå | gammalt auktionsfynd
appen | heter Framkalla och går att ladda ner gratis på AppStore. En bild kostar 2,95 kr.

 
slut

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att Framkalla.

  1. Tack Emma för ett fantastiskt bra tips. Har sååå många kort i telefonen som bara ligger där och väntar på att framkallas. Tänk för 10 år sedan då man lämnade in rullar i fotoaffären 🙂 mycket har hänt sedan dess. Tack oxå för en underbar, mjuk och inspirerande blogg. Kram Malin

  2. Vilket bra tips! Vet inte när jag framkallade senast.. Redan lagt en beställning. 🙂 Vilken proffsig och lättarbetad app! Väntar spänt på resultatet! 😀

  3. Vilken toppen app!! Har funderat så länge på att framkalla. Lagt en beställning precis. Tack för tipset. 🙂

  4. Skrivs direkt upp på To-do listan! Håller faktiskt på och fixar med min arbetsplats här hemma på laritstorp just nu, så lite personlig och ombonad måste den bli och vad passar inte bättre än instagrambilder!!! Tack goding!

  5. Hej och tack för den fina responsen. Det värmer i hjärtat att ni alla gillar appen! Man sliter och kämpar för sådana här upplevelser. Mycket nöje med era bilder och hoppas vi ses snart igen. Kram Nino

  6. Tack snälla för tipset! Har just inrett ett rum för min 9-åring och ska absolut använda den här appen och göra ett fint collage som du gjort! Perfekt eftersom man inte gärna vill försörja en nymålad vägg med en massa spikhål, utan instället tejpa med washi!

    1. Åh den har nåt skumt namn, jag kallar dom spökträd 🙂 Sephoria typ? Nåt sånt? Finns oftast i små blomsterbutiker, du vet såna som har en massa vackra saker.

  7. Åh…den finns inte till android? 🙂 Hoppas på att Nino kan fixa det lite lätt sådär. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *