Att snart, snart vara där igen (och ha en ny pärla).

 
IMG_7925
 
 

Snubblade över dessa bilder i mitt fotobibliotek och fick ett sånt sug i magen att jag var tvungen att äta en chokladkaka och se ett avsnitt av Judge Judy.

(Jo. Det är sånt jag gör för att avleda mig).

Trädgården, vår älskade trädgård, i sommarljus – full av värme och morgonsol och lediga dagar. Är det inte så man dör litegrann? Lite?

Det är nästan så man hade glömt bort hur det var.

Tills nu.

 
 

IMG_7959

 

IMG_7966

 

IMG_7980

 

IMG_7970

 
 

Och att kunna låta Buse gå ute med bara ben och t-shirt och ändå få alldeles varma lockar på hjässan. Att knappt se flickorna för att de ligger och jäser nånstans där solen är som mest envis och där underlagen är mjukt att sova på (nästan alltid i en solstol eller i balisängen).

Det är ju så man förlorar förståndet litegrann.

Men snart, snart är vi där.

 
 

DSC_0352-2-546x6501

 
 

Och så har vi ju fått en ny pärla här inne på Elsas!

Hon kallar sig Glamour-Psykologen och är lite vampyr och fotograferar sina bröst på arbetstid med hjälp av en ung praktikant. Och så har hon nyss köpt hus och får inbjudan till avloppsfester och vet inte alls hur hon ska hantera det. Hur bra? Väldigt bra, skulle jag säga.

Hennes blogg hittar ni HÄR. Varmt, varmt välkommen lilla vampyr!

Men nu, efter ännu fler bilder i biblioteket, är det nog dags för lite mer Judge Judy och kanske, kanske ett bad. Det är ju torsdag! Och snart helg.

Och nästan snart sommar.

 

slut

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att snart, snart vara där igen (och ha en ny pärla).

 1. härliga bilder och det låter som en härlig blogg, men… första bilden… jag trodde det var en tutte på den!!!:) haha

 2. Sorry, men var just inne på vampyrens blogg! Ingen blogg för mig alls. Förlåt men man kan inte tycka om alla bloggare. 🙂 Alldeles för mycket ”TITTA PÅ MIG”!! Förlåt vampyren!
  Bekräftelse bloggar är det värsta jag vet! Det lyser igenom. Jag ser igenom andra. Det är inte kul att läsa de. Bara en massa posebilder, där det ska plutas med läpparna och ut med baken! 🙂 Nix!

  Hoppas jag får tycka vad jag vill!
  Ha en fin dag
  N

  1. Hej Nett!

   Klart får du tycka vad du vill, men jag hade nog blivit lite ledsen om jag var henne och läste det du skrev. Du behöver ju absolut inte läsa, jag berättar bara att nu finns hon – det finns ju de som tycker jättebra om GP.

   Hoppas du får en superdag <3

 3. Man kan ju uttrycka det på olika sätt. Det var inte en blogg i min smak heller, men så är det ju så fiffigt att vi väljer ju själva vad vi läser! 🙂

 4. Oj, nu ser man verkligen vad tiden gott. Vad liten han var där! Och vad stor han är nu.

  Önskar er vampyr lycka till!

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *