Att ha det precis som det ska vara igen.

 
AT2B2855
 
 

Och så blev det nästan-kväll och solen är fortfarande uppe och här hemma doftar köket gudomligt av basilika, tomat och vitlök. Vi väntar ett par vänner över på middag ikväll och den där doften av mat får mig att svansa fram och tillbaka och undra om det inte är dags snart? Att äta?

Mat, vänner, sol fortfarande mot våra fönster.

Det är en fin lördag.

 
 

AT2B2866

 
 

Och extra fin för att en älskad är tillbaka.

Vår lilla Tooka. Henne fick jag hämta ut i eftermiddags mot att jag dyrt och heligt lovade att höra av mig om hon blev sämre igen. Och det är ju klart att jag gör – men det är så himla skönt i hjärtat att se henne få ligga där hon trivs istället för på andra sidan staden i en liten bur nånstans alldeles ensam. Jag har matat henne med med skon-kost och vatten jag kokt kyckling i, och Losec som hon fått på recept och som hjälper till att hålla hennes mage lugn och fin igen, och nu ligger hon trött men nöjd i soffan bland plädar och mjuka kuddar och vilar.

Så nu är det lördag och precis som det ska vara igen.

Hela familjen samlad.

 

klänning | vintagebyfé
”blus” | vintagebyfé

 

slut

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ha det precis som det ska vara igen.

 1. Nämen, åh, har Tooka varit dålig. Nu måste jag läsa ikapp märker jag. Tur att hon är hemma igen och jag håller tummarna att hon mår bra även fortsättningsvis. Ha en trevlig kväll. Kram Annika

 2. Åhhhh så skönt att hon fått komma hem! Nu får hon krya på sig, finaste Tooka!

  Oooh, och recept på det där tomat-basilika-vitlöksaktiga får du gärna dela 🙂

  Kram på er!

 3. Så skönt att hon är hemkommen, glad för er skull. Kan tänka mig att hon inte trivdes så bra där heller.. Kram

 4. Men vad skönt att hon är hemma igen lilla gumman!
  Finns inget värre än när barn och djur är sjuka.
  Du ser superfräsch ut på fotot och jag nästan känner den goda doften av maten;)

  Kramar
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *