Att ha fastnat i det nya svarta.

 
AT2B2802
 
AT2B2794
 
AT2B2804
 
AT2B2761
 
AT2B2803
 
 

Ibland fastnar jag i saker. Som ni vet.

Sånt som jag får dille på och som för mig blir det nya svarta. Det där måste-måste-ha som jag söker efter överallt och som jag alltid fastnar med blicken på när jag skummar genom inspirationsbilder, webshopar eller magasin.

Den senaste tiden förutspår det där suget i min mage, som ni vet, kimonos. Silkiga pyjamasplagg, vida byxor, hattar. Känslan av semester och bohemtrassel och salt; solbrända ben och blått vatten.

Och med det också snäckor. Just nu har jag dille på snäckor – armband, halsband, fotlänkar. Men också i inredningen; jag vill fylla huset med vackra snäckdekorationer och solblekta tyger – jag vill ha hav och bohemtrassel även inomhus, jag vill ha smutsiga färger i mjuka skalor, såna som inte stör ögat utan bara finns där. Som kvarglömda. Och mängder av plädar! Gärna lite skrynkliga, lite udda. Och extra mycket slog hjärtat när jag såg den där pläden med hampatoffsar i hörnorna – som ett strandhus och en bohemsjäl i ett på något vis (fanns på kampanj här, finns även i grått här), den är exakt som jag vill ha den. Hade den haft snäckor på tofsarna hade jag förmodligen bott i den och vägrat lämna den någonstans där jag inte alltid kunde se den.

Och block-tryckta mönster! Jag blir tokig. Små krumelurer, gärna småskeva, på enfärgad botten.

Åh.

Sovrummet börjar andas hav här hemma, semester. Lata dagar, bohemtrassel och skinn som mörknat av sol.

Mitt nya svarta.

 

kudde | soulofmaia
bänk | pb home
pläd | day    snäckbox | day
kimono | lindex
snäckslinga | lovewarriors

 

slut

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha fastnat i det nya svarta.

  1. Å shit ja döör va snygg pläden är!!! Kimono är något jag precis upptäckt. Hitta en fin fodrad på hm som jag fastnade för.

    kram på dej

  2. Var är de himmelska dagbädden och sänghimmel ifrån som du har i trädgård på fina bilderna nedan på trädgården din?Kram

  3. Visst är det vackert med snäckor, men tänk också på att det faktiskt är (eller har varit) levande varelser som behövs på vår fina jord och de finns inte i obegränsade mängder. Det här är snäckor som inte direkt plockas på stranden om man säger så…. Jag tycker att man ska ha respekt för liv även om de är små sniglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.