Att kunna framkalla lite mer.

 
AT2B2149
 
 

Ni vet Ninos app Framkalla?

Grymt bra, man bara laddar ner den gratis från AppStore (här) och sen kan man framkalla bilder från mobilen eller Instagramkontot som sen kommer hem på posten och kan användas till en tjusig bildvägg eller sättas i en fotobok eller vad man nu vill.

Iallafall.

Han blev så himla, himla glad att ni var så många som tyckte om den så han ger 20% rabatt på en hel beställning till och med fredag den 4:e med koden attvara20 (knappar man in på slutet). Inte för att bilderna är så dyra, 2,95 kr i vanliga fall utan rabatt, men ändå.

Så vill ni testa eller göra en ny beställning kommer ni undan lite billigare!

Billigare är alltid bättre.

Tack Nino!

Nu ska jag planera världens härligaste dukningsfotografering och försöka förutspå när vädergudarna är med mig. Lättare sagt än gjort, men jag behöver tidig, nyvaken sol för det här och ungefär 14 kilo dukningsrekvisita som ska släpas så jag kan inte vara riktigt så flexibel som jag skulle önska. Ni får såklart se sen när det är klart.

Ses snart igen! Nu ska jag gå och stirra på himlen ett litet tag.

 

slut

15 kommentarer till “Att kunna framkalla lite mer.

 1. Hej 🙂 Så mycket spännande på en gång som händer i ditt liv! Underbart att höra. Appen du tipsar om lockade mig massor men suckar…den finns bara för Iphone ju. Kram kram

 2. Tack Emma för tips och rabatt! Jag har testat (efter ditt första tips) och gillade den. Hoppas de kan komma snart med olika typer av fotopapper, typ matt 🙂 Kan jag bara fråga vår du köper fintejpen som man kan använda till att sätta upp bilderna?
  KRAM!!

  1. Ja matt fotopapper vill jag med ha! Washitejpen fanns på Nordljus, vet att Mokkasin har också 🙂 Kram

 3. Å du fina Emma här händer det grejer!;)
  Vi är lyckliga som får hänga med, du skapar hela tiden och jag får sån energi av dig!;))

  Kram
  Adela

 4. Ohhh.. jag skickade precis iväg en beställning!
  Det är precis så där det ska gå till, klicketi-klick, klart!
  Så tack för tipset 🙂

 5. Ja, nu har man ju ingen anledning till att inte beställa. Skall göra detta direkt. Undrar dock vart du har köpt den fina tejpen som du satt upp dina bilder med…?!

 6. Hej gänget, vad roligt att ni är med på beställningståget. En liten rabatt är det minsta jag kan göra för er, vi är nystartade och behöver alla ambassadörer vi kan få. Ni som undrar om en Android version av appen så finns det en nerbantad version på Google Play som endast erbjuder 10×15 formatet, den kommer snart bli lika fin som Iphone versionen. Se här http://bit.ly/1oml9Ty Alltså ni måste bara berätta vad ni tyckte om appen och bilderna när ni får hem bilderna! Jag finns på https://www.facebook.com/Framkalla bara att likea. Kramar till allesammans! / Nino

 7. Nino, måste säga att jag är så himla glad för appen! Fungerade otroligt bra – jag satt på en fotbollscup och klickade och efter två dagar hade jag 70 snygga bilder i postlådan! Nu får det nog bli några fler 🙂 Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg