Att vara i målartagen igen.

 
AT2B4524
 
AT2B4530
 
 

Medan jag ännu har en liten bit vid väggen att röra mig på passar jag på att testa en av de nya sommarnyanserna av Kalklitir.

Jag mötte upp Hjörtur på vanligt knarkkurirs-manér utanför Emporia och nu är det med stor förtjusning jag blandar, vispar och kladdar här hemma. Köket är ju i princip det enda rummet som är kvar som inte har, eller ska få, färg och som vanligt är jag som ett litet barn på julafton.

Ska bli så, så spännande att se hur det här tar sig!

(Jag vill måla ALLT just nu, allt. Herregud vilken fas jag kommit in i).

Återkommer såklart med resultatet, men nu ska jag och Buse baka muffins och lyssna på Winnerbäck och konstatera att det är ett fasligt tråkigt väder där ute och förbenat skönt att stå inne och lyssna på regnet och vänta på att doften av smet och glasyr ska lägga sig i huset, som en hund med en svans i varje rum.

 

slut

15 kommentarer till “Att vara i målartagen igen.

  1. Denna färg… den stirrar på mig här hemma, ropar – måla mig, måla mig! Stackars den. Den vet inte att den hamnat hos en Ohändig. Men – tillsammans ska vi nog lösa det. Jag å Kalklitir. 😉 Puss!! <3

  2. Kan ju bara bli fint. Jag har funderat på att köpa hem Kalklitir och måla i sovrummet, fast tror det får bli till höst istället. De nya sommarnyanserna är väldigt fina.
    Kram // Therése.

  3. Ska bli så spännande att se hur det blir hos dig!! Jag fick preciiiis 2 pall levererade hit till jobbet fullproppade med färg från Kalklitir där dessa nya färger är med. Suuupernyfiken på resultatet hos dig!!❤️ Heja Emma!!
    Kram Annelie, inreda.com

  4. Kära nån… Det där golvet… Jag blir alldeles ifrån mig av det, vill ha!!!!!
    Att bara komma på. Och sedan dessutom våga.
    Banne mig om jag inte också ska våga en dag! =D

  5. Hahaha! Knarkkurirs-manér 🙂 (målande beskrivning)

    En fråga om Annie Sloan-färgen:
    Jag köpte för några månader sedan en bäddsoffa från blocket. Den såg grå ut på bilderna men när min sambo kom hem med den så var den blå. Tänk dig jeansfärg.
    Inte vad jag hade tänkt mig och inte snyggt. Nu funderar jag på om jag ska slänga en stor pläd på den för att dölja egentlig färg eller om jag ska våga mig på att måla den i Annie Sloan.
    Rummet kommer bli ett kombinerat TV/gästrum så soffan kommer förmodligen bli flitigt använd och då är frågan om färgen håller… Vad tror du? Kram

      1. Jag googlade ju genast ”momics” igår efter ditt svar men hittade bara sidor om hur jag skulle göra min egen minirobot.
        Så fick gå tillbaka till din blogg och söka fram inlägget om Annie Sloan-färgen och såg då att det nog var MONICA jag skulle mejla och ställa frågor till 🙂

        Har fnissat några gånger åt det här idag 🙂

        1. Hej! Blev lite nyfiken på om du fått ngt svar angående soffan och färgen? Har själv en soffa som kandidat till att bli ommålad:) hälsningar Anna-Maria

  6. Alltså ditt förrförra inlägg… Vilka fantastiskt vackra bilder av en vacker kvinna som valt livet. Tårarna rinner. Så vackert!
    Hälsningar Jennie

  7. Åhh, så fint det blir i köket. Det är så härligt med all inredningsenergi du har. Önskar du kunde komma hit och måla:)

    Ha en fin kväll

    Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg