Att sova som en prinsessa.

 
AT2B4534
 
 

De där goodiebagsen, ja.

Vet ni vad Sleepo skickade med? Ett bäddset från Mille Notti! Jag dog litegrann när paketet kom, satt bara och stirrade på dessa vackra textiler och tänkte att tjejerna och Mat med Vänner inte skulle tro sina ögon.

Jag trodde dom ju inte själv.

 
 

AT2B4541

 

AT2B4535

 

AT2B4548

 
 

Men det var sant.

Och inatt har jag sovit som en prinsessa på mjukaste satin med flickorna som varma kringlor omkring mig i brist på mannen som arbetat natt igen och inte varit där med sin hand i mitt hår och sitt sömniga mumlande.

Ja. Galet. Det var mitt första Mille Notti-set men definitivt inte det sista.

(Och nej; jag har fortfarande inte lärt mig att den där dvd-boxen med Criminal Minds inte är lämplig på kvällen när jag är ensam hemma med bara flickor och Buse och det knakar precis överallt och jag tassar upp tre gånger bara för att dubbelkolla att jag verkligen låst alla dörrar).

 
 

AT2B4555

 
 

Och Elin på AgnesAmelia skickade med ett individuellt utvalt Voluspa i allas påse (jag fick det här). Det doftar fantastiskt! Som man och mjukt och nåt mer jag inte kan sätta fingret på.

 
 

AT2B4537

 

AT2B4557

 

AT2B4544

 
 

Vår säng, alltså.

Jag har sagt det innan; om jag bara fick bo i ett enda rum resten av livet så skulle det helt klart bli sovrummet. Jag blir så lugn där inne; kan stanna hur länge som helst bland alla dessa kuddar och täcken och överkast och ändå vara fullt tillfreds på något sätt.

Det är hemma för mig, den känslan. Lugnet, tryggheten och den svaga doften av Voluspa.

Det sitter i hjärtat.

 

påslakanset | millenotti/sleepo
kruka i fönstret | gammal tine k
mönstrat överkast med tofsar | country-dreams
grå kudde med tofsar | day
pläd i linne | himla

 

slut

16 kommentarer till “Att sova som en prinsessa.

  1. Nämen… dom där lakanen såg ju skitfula och osköna ut. Skulle verkligen iiinte vilja ha dom.
    … eller hur var det nu, tvärtom kanske?

    Sängen ser ljuvlig ut, förstår att du trivs däri.

    Kram! /Lillafrun

  2. Åh, vad härligt att ta nedblåste inspiration och fina grejor hem!
    Måste bara berätta att jag blev så inspirerad av din inredning att jag gjorde en egen liten variant i ett av vårabarnrum. Och blev löjligt nöjd, till på köpet! Så; tack för all inspiration!!
    Kram!

  3. Ser helt fantastiskt ut! Men satin, tycker inte du det känns kallt mot kroppen? (har provat för länge sen och gillade det inte, DÅ)
    Ps hur går det med växthuset? Kram o ha en fin dag

    1. Det var suuuuper-lent! Jag velar fortfarande fram och tillbaka, men vi har lite alternativ som vi tittat på. Frågan är bara hur mycket vi tycker att det är värt, liksom.
      Kram

      1. Hoppas på ljuvlig inspiration när projekt växthus är på gång. Tills dess avnjutes all annan inspiration härifrån. Kram

  4. Har nyligen hittat din blogg och måste bara säga att den är helt fantastisk! Så härlig blandning av inredning, familjeliv och vackra bilder men framförallt så är du ju så himla rolig! Tror aldrig jag har skrattat så tårarna runnit av en förlossningsberättelse förut (ja jag har läst långt bak i arkivet :-)). Maken hade somnat när jag började garva åt Ola och Dag igårkväll och vaknade förundrat och frågade varför hela sängen hoppade (försökte skratta tyst vilket resulterade i att hela jag skakade av skratt istället). Så här har du en ny trogen följare! 🙂

  5. Finns inget som slår egyptiska bomullslakan. Har haft från Gant i alla år men i julas fick vi vårt första från Mille Notti – I´m hooked! :-/

  6. Håller med! Setet som jag vann hos dig används hela tiden, tvättar det över dagen så vi kan ha det och bädda med igen på kvällen… kan inte sova i annat just nu heller men den här gravidklådan!
    Är superglad för min vinst, tack igen!

    kram

  7. Hej Emma, jag har funderat på en grej gällande Tooka och Tant – tappar de mycket hår? Jag tycker det är härligt att era hundar kan ligga och njuta i er säng eller på soffan och så vidare, men jag undrar, blir det mycket hundhår att borsta bort / dammsuga? Vi har katter, och tyvärr så är sovrummen förbjudet område för dem, eftersom jag blir fullkomligt galen av allt katthår som tycks leva ett eget liv och fastnar i överkast, lakan etc. Jag vet att det beror mycket på hundrasen hur mycket hår de tappar – hur är det med salukis? Hälsningar från fröken praktisk 🙂

    1. Hej!

      De fäller i perioder som alla andra, men deras hår lägger sig liksom utanpå eftersom de är så mjuka. Jag har haft tex ridgeback innan där håren är korta och vassa och sätter sig i tyger. Men visst har vi hundhår hemma – det går ju inte att komma ifrån när man har djur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg