Att ha en påsktävling som heter duga!

 

agam
 
 

Och så börjar det närma sig påsk –

och vem skulle inte vilja ha ett påskägg från AgnesAmelia fyllt med vardagslyx till ett värde av 2000 kr?

Jamen precis!

Så i samarbete med AgnesAmelia kommer nu en tävling där du har chans att vinna just detta; en liten överraskning värd 2000 kr, full av godsaker. Och nu snackar vi inte choklad eller kolanappar! AgnesAmelia har ju varumärken som Voluspa, L:a Bruket, Maison Belle, Af Swedala med flera – så det är ett påskägg man verkligen vill ro hem.

För att vara med ska man:

1. Gilla AgnesAmelia på Facebook HÄR,eller gilla på Instagram (@agnesameliase) eller anmäla sig till nyhetsbrevet längst ner åt vänster på sidan HÄR.

2. Svara på frågan: Vilken är din favoritprodukt i AgnesAmelias sortiment? Hela utbudet hittar du HÄR. Svaret skriver du i en kommentar här nere.

Färdigt!

Tävlingen pågår till och med den 20 april.

Lycka till!

 

slut

Rekommenderade inlägg

282 kommentarer till “Att ha en påsktävling som heter duga!

 1. Men nu tror jag att jag gör i brallan av ren upphetsning. Vilken bra tävling!!!
  Gillar överallt såklart redan och nyhetsbrevet får jag redan. Livsfarligt!!! Anmäl er inte. Det kan sluta hur som helst 🙂
  Jo, jag såg att man kan klicka hem män. Så där bara llixom. Spännande kategori må jag säga. Men jag vågade inte kolla där. Utan jag fann en produkt jag blev nyfiken på. Jag gillar rumsspray. Då kan jag spruta lite här, lite där. Lite på hunden, lite på katten, (nä såklart inte) lite på kuddarna. Lite på mannens skjortor. Jag tror jag gillar doften Suede Blanc med cederträ. Mmmm.
  Nu håller jag tummarna!
  Glad påsk!

 2. Wow, den tävlingen vill jag vara med i. Gillar på FB. Voluspa är min favoritprodukt hos AgnesAmelia. Härliga doftljus som förgyller vardagen.

  Ha en fin dag

  Åsa

 3. Fantastisk tävling! Jag gillar på instagram och signa upp för nyhetsbrev. Mitt favoritprodukt får bli ljusen från Voluspa. Älskar vaedagslyxen de ger! Håller nu tummarna.

 4. Härlig med en bra tävling! Jag har gillat och skulle jag vinna skulle jag klicka hem massa lyxiga saker från Boheme serien. De är fina saker och luktar sååå gott! Glad påsk på dig.

 5. Vi skulle verkligen behöva lite nya sängkläder och Afswedala verkar ju himla härliga. Så det tar jag som min favoritprodukt trots att jag inte testat 🙂

 6. Jag tycker att handtvålen från L:a Bruket med doft av mörk vanilj är otrolig! Det får nog bli min favoritprodukt även om det är svårt att välja…

 7. Vilken underbar tävling! Måste säga att jag är förälskad i Voluspa ljus… De är helt fantastiska och jag skulle gärna införskaffa fler! 🙂

 8. Amaranth Jasmine Voluspa har blivit en ny favorit………..Och burken gör ju en glad bara man tittar på den :=) Såååå vacker!
  GLAD PÅSK!
  Halvan

 9. Vilken underbar tävling! 😀 Gillar på Facebook, vågar inte skriva upp mig på nyhetsbrevet efter varningen här i kommentarerna 🙂 Så svårt att bara välja en produkt men doftljusen från Voluspa är fantastiska. Nu håller jag tummarna för ett lite extra lyxigt påskägg i år 🙂

 10. Reunions ALLA doftljus är helt fantastiska och dessutom snygga med sin lilla tofs.
  Prenumererar på nyhetsbrevet!

 11. Jag älskar doftljusen från Voluspa! De luktar mycket men ändå lagomt på något sätt! Har hunnit prova en del och min favorit är Saijo Persimmon. Sen är det ju så snygga förpackningar så det blir en fin inredningsdetalj också! Min man tycker jag är helt galen när jag köper ljus för flera hundra kronor men jag älskar dom och de gör mig så himla glad! Nyhetsbrevet får jag redan och nu gillar jag också på Facebook.

 12. Vilken härlig tävling! Jag gillar på Fb och min favoritprodukt från AgnesAmelia måste nog vara Voluspas doftljus Crisp Champagne. Enastående, men sedan finns det massor av annat jag gillar med….
  Ha en härlig dag!

 13. Jag har provat L: a bruket men aldrig unnat
  mig att köpa hem till mig själv…… kanske får jag tillfälle att göra det nu

 14. Nu har jag varit inne på Facebook och gillat AgnesAmelias sida. Jag bara älskar de flytande tvålarna från La:Bruket, just nu är citrongräs min favorit. Efter att varit inne på sidan skulle jag vilja komplettera mitt rosa hem med produkter från Bohème och hoppas på en ny favorit.

 15. Oj vilken underbar tävling! Jag har nyhetsbrevet och gillar nu på FB. Min favorit är Voluspa. Helena

 16. Klart som korvspad att jag vill vara med i en sån fin tävling! För mig som inte äter sötsaker vore det toppen att få härliga doftljus i påskägget i år. Min absoluta favorit är Voluspas Macarons de Paris som doftar nybakat och liksom mjukt på något vis. Gillar redan på FB, IG och får nyhetsbrev. 🙂 hoppas på lite tur nu!
  Kram
  Petra

  1. Emma, råkade visst få iväg flera inlägg så sidan hängde sig. Du kan gärna ta bort detta inlägg.

   Kram
   Petra

 17. Vilken härlig tävling! Jag gillar redan på FB OCH prenumererar på nyhetsbrevet. Brukar ju liksom inte kunna låta bli att handla ibland. 🙂

  Min absoluta favorit i sortimentet är Voluspa Crisp Champagne-doftljusen! Men man är ju sugen på att prova en hel massa av allt som finns! 🙂

 18. Vilken härlig tävling! För mig som inte äter sött vore det toppen att få ett påskägg med goda dofter istället. Doftljus är maximal avkoppling och ger ett lugn jag behöver. Jag gillar redan på FB,IG och får nyhetsbrev. Min favorit är Voluspas doftljus Macarons de Paris som doftar nybakade kakor och liksom mjukt. Hoppas på tur nu.

  Kram
  Petra

 19. Volu spa doftar underbart. Har inte använt några andra varor än, men med en vinst skulle man få möjlighet att prova massor

 20. Gillar/följer på insta och får även nyhetsbrev.

  Min absoluta favorit är Voluspa Crisp Champagne. Har aldrig gillar doftljus och förstod inte hur folk kunde lägga ner så mycket pengar på sånt. Alla jag hade luktat på luktade starkt och skit rent ut sagt. Sen fick jag ett Crisp Champagne i julklapp och är nu helt fast. Den sprider väldoft oavsett om den är tänd eller inte och doftar alldeles lagom mycket.
  Har dock inte vågat mig på andra dofter än… Fega jag håller mig till den jag vet doftar ljuvligt. 😉

  Vilken dröm det vore att vinna denna tävling – vilket fantastiskt påskägg <3

 21. Gillar AgnesAmelia på FB. Mina favoriter är doftljusen från Voluspa, de är både vackra och doftar underbart!

 22. Voluspa är mitt favoritmärke. En lyx jag unnar mig ibland. Rosé champagne är underbar men är så nyfiken på de alldeles nya fina blommiga burkarna som kommit. Jag säger så här: vill ha, voluspa

 23. Jisses vilken tävling!!!!
  Jag har Voluspa Crisp Champagne som favorit fast jag konstigt nog inte hunnit prova än, men doftljusen ser så lyxig och härlig ut så jag nästan känner doften genom skärmen;-)

  Jag gillar på Facebook och Instagram!

 24. gillar from nu på fb, följer också from nu på insta, har inte tidigare sett denna web butik, jättemycketfina doftljus, oavsett vinst eller inte, slår jag till och beställer doftljus som doftar , fikon, medelhav och varma kvällar, awesome!! Dessa tror jag kommer att bli mina favoritet, tror att det tom var det egna märket

 25. Gillat på FB och följer på insta! Min absoluta favorit är doftljuset Ambre lumiere från Voluspa! Doftar som en man blandat med vanilj, vad kan vara bättre än dom två ihop!!

 26. Gillat på facebook!

  Favorit: nått från voluspa, kunde inte bestämma mig för vad!
  Dofter i hemmet är nått av det bästa som finns å voluspa kan dedär med ”lagom är bäst”!

 27. Självklart signat för nyhetsbrev. Vill man inte missa. L:a Bruket är en storfavorit här i hemmet! Ett påskägg vore välkommet 🙂

 28. Wow vilken tävling! Jag gillar Volus spa doftljus som jag tycker luktar helt fantastiskt. Favoritdoften är Crisp Champagne. Annars tror jag att jag skulle älska Af swedala´s sängkläder i ekologisk bommul. Gillar både fb och instagram.
  Kram Helena

 29. Gillar på FB och följer på insta! Favoriten i AgnesAmelias sortiment måste nog vara doftljuset ambre lumiere från Voluspa! Det doftar man och vanilj på samma gång! Måste väl ändå vara världens bästa kombo!

 30. Gillar på fb,insta och har nyhetsbrevet. DU har fått mej att upptäcka denna ljuvligaste shopen. Min favorit är voluspa crisp champangne. Världens bästa vinst måste ju vara denna hos agnes amelia omän alla dina tävlingar är gudomliga. Tack för att vi får vara med. Kramar

 31. Ojoj… Jag anordnar tävlingar för min butik hela tiden. Så nu är de dags att vara med i någon annans tävling. Å denna vill jag inte missa för allt smör i Småland.
  Gillar sidan har jag gjort länge…
  Min absoluta favorit är Crisp Champange från Voluspa.

  Kram på er!!

 32. Min favorit är absolut voluspas french bourbon vanille. Hade den på mitt bröllop så den medför underbara minnen:) har gillat på instagram

 33. Doftljusen från Voluspa är en självklar favorit. Och likaså produkterna från Masion Belle gillas starkt ☺️ Jag gillar på både FB & Instagram!!

 34. Har inte testat några av produkterna från denna mysiga nätbutik. Men eftersom jag gillar doftljus så säger jag klinta och voluspa för dom verkar himmelska.
  Får numera nyhetsbrev från butiken.

 35. Älskar doftljus!! Både från Voluspa, Reunion och L:a Bruket. Vill ha!!!
  Håller tummarna…
  Gillar Agnes amelia på insta.

 36. Gillar på Facebook. Följer på Instagram (@tess_stoltz) och anmält till deras nyhetsbrev.
  Mina favoritprodukter är helt klart Mandarino Canella & Saijo Persimmon från Voluspa. Jag anser att man aldrig kan få för mycket Voluspa.

  Kram // Therése.

 37. Gillar på fb och nyhetsbrev får jag redan, Voluspa doftljus älskar jag och Maison Belle <3 gillas.
  Kul tävling 😉

 38. Oj oj oj, detta vill jag inte missa!
  Tänk att som vuxen få ro hem ett påskägg 🙂
  Min favvo är helt klart Voluspa-crisp champagne.
  Följer på insta.
  Kram å hej!

 39. Ååååh, den perfekta tävlingen för mig som håller på att flytta in i ett gammalt hus som luktar gammal tant! Ett doftljus från AgnesAmelia skulle verkligen inte skada! <3

  Jag gillar dom på Facebook (Sara Westerlund), följer på Instagram (@saragunmarie) och prenumererar på deras nyhetsbrev (saragunmarie@gmail.com).

  Min favoritprodukt ur deras sortiment är denna:
  http://agnesamelia.se/products/390-tiares.aspx

  Nu håller jag alla tummar & tår 🙂

 40. Ahh det här får jag inte missa! 🙂
  Jag följer på Facebook och är anmäld till nyhetsbrevet sedan tidigare, har tyvärr inte instagram!
  Min favorit är L:A brukets handtvål. Mörk vanilj, vildros och citrongräs är alla fantastiska. Mjuka, löddriga och doftar otroligt gott!

 41. Klockren tävling då denna har helt slut på allt som kan få ett hem att dofta gott! Voluspas samtliga produkter är mina absoluta favoriter <3

 42. jag har gillat på fb 😉 hur skall man kunna välja sin favorit när det finns så många. Jag älskar masion belle allrengöring och så klart voluspas alla goda doftljus 😉 tänk vad gott det skulle lukta här hemma om jag vann :)))) håller alla tummar och tår.

 43. Mina favoriter är de himmelska doftljusen från Voluspa! Speciellt Amarant Jasmine! Håller alla tummar och tår, detta påskägget skulle sitta fint för en fattig student som suktar efter lite vardagslyx!

 44. Maison Belle tvättmedel. Åh vad jag skulle behöva en massa vardagslyx så det heter duga. Gillar på Insta

 45. Åhh, vilken kanonvinst 🙂 Tänk att få sova i detta ljuvligaste av påslakanset i ekologiskt vävd bomull. Vilken dröm :). Och om jag skulle ha turen att bli den lycklige vinnaren så skulle jag självklart köpa ett till min sambo också, för endast det bästa är gott nog till honom också 🙂 <3

  http://agnesamelia.se/products/480-afswedala-lisa-2-delset.aspx

  Jag är självklart med 🙂 Gillar massor & delar vidare offentligt nu på direkten! (se länk). Hoppas & håller tummarna för att turen står mig bi – för OJ så lycklig jag skulle bli 🙂 <3

  https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10152159605193423?stream_ref=10
  Jag har även anmält mig till nyhetsbrevet och min epostadress är maud.sundgren@gmail.com

  Ha en fin vecka!
  Vänliga hälsnngar
  Maud

 46. Jag gillar L:a Brukets doftljus, citrongräs doftar så fräscht och ”lagom”. Gillat på FB.

 47. Vilken härlig tävling! 🙂 Är fullständigt galen i fina doftljus så det mesta från Voluspa finns på önskelistan. Bella Sucre är en av favoritdofterna. Håller tummarna hårt… 😉

 48. Oj vilken härlig tävling från favoritbutiken!
  Gillar redan på fb.
  Min älskar doftljusen från Voluspa! Crisp Champagne är min nuvarande favorit, men jag har inte hunnit prova alla ännu.

 49. Hej!
  Vilken tävling och tänk: om JAG vinner???
  Gillar på fb sedan länge, följer på Instagram och få nyhetsmejl…
  Älskar Voluspa ljus samt härliga produkter från Isabella Smith -Maison Belle;)
  Kram, Magdalena

 50. 1. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.
  2. Produkten jag älskar är Voluspa doftljus Crisp Champagne, förutom att dessa doftljus i sig sätter guldkant på även de gråaste kvällar så får doften och namnet Champagne mig att mysa lite extra. Och jag skulle så gärna vilja få möjlighet att prova fler produkter.

 51. Voluspa när hemmet ska fyllas av lyxig doft.
  L:a Bruket för att förpackningarna är bara så JAG.
  Maison Belle gör tom. städningen rolig!
  Men egentligen kan INGET från Agnes Amelia bli fel, oavsett
  vad som i påskägget finns, så blir det ju RÄTT!

 52. Åååhhh…så mycket fint jag skulle kunna hitta för 2000:-! Följer Agnesamelia på Instagram och min absoluta favorit hos Agnes Amelia är Maison Belles produkter, särskild tvättmedlet för ull & siden används flitigt här hemma 🙂

 53. Ojoj, vilken härlig tävling. När jag kikar igenom sortimentet skulle jag välja typ en av varje från L:a Bruket, blev nyfiken på hundschampot, vem gillar inte en väldoftande hund liksom, men jag väljer ändå doftljusen från L:a Bruket med mörk vanilj.
  Har anmält mig till nyhetsbrevet!

 54. Vilken härlig blogg jag just hittat till, här kommer jag stanna & titta in varje dag <3..
  Åh de fanns/finns så mkt fint o mysig på den hemsidan, gillar brickorna för ljus samt doftpinnarna tänk få ha dom på sängbordet ihop me lite fina ljus….
  Gillar på Fb me, håller mina tummar för lite tur, vore underbart med lite medgång i en liten jobbig period som jag går igenom just nu…Håller mina tummar hoppfullt -varm April kram fr mig Fru Blom (anmält till nyhetsbrevet också…

 55. Min favorit är handkrämen från L:A Bruket med doft av Bergamott. Har alltid så torra händer så en handkräm i väskan är ett måste och denna är toppen! 🙂

 56. HÄRLIG tävling som jag ju verkligen skulle vilja ro hem!! Min favorit är tvålen mörk vanilj från L:a Bruket. Har den här hemma å både stor som liten gillar den! Följer på instagram. GLAD PÅSK!

 57. Jag gillar reunions doftljus men är väldigt nyfiken på aulait-produkterna.Detta är ju en tävling man verkligen vill vinna!!!

 58. Voluspas alla härliga dofter, piggar upp vilken grå dag som helst. Just nu brinner ett macaron här brevid mig medans regnet smattrar utanför. Doften ger mig en känsla om att sommarn snart är här, någonstans bakom de där tunga molnen.

 59. gillar sidan sedan tidigare. Blev fan av L:a Bruket då jag provade denna första gången och den är ff min favorithttp://agnesamelia.se/products/169-citrongras.aspx

 60. Jag önskar jag kunde svara på vilken produkt jag tycker bäst om, dock så är jag en sjukskriven småbarnsmamma som inte på långa vägar har lyxen att kunna unna mig sådana här underbara produkter, utan lägger pengarna på våra barn. Om jag dock skulle ha turen att vinna så lovar jag att berätta vilken produkt jag tycker bäst om.
  Just i dag har dagen varit helt upp och ned. Känns som man kan bli gråhårig för mindre, kombinera detta med total avsaknad av sömn, foglossning, sammandragningar och fibromyalgi, å dess utom ingen barnvakt alls under 2.5 års tid. Så ja min kropp är slut, min hjärna känns som mos, mitt hår är ett enda stort råttbo (vilket är pinsamt då jag är utbildad frisör), min hud känns som på en elefant och energin är totalt borta. Denna vinst skulle iaf ge mig lite vardagslyx, lite extra av det där jag aldrig unnar mig. <3 hoppas och önskar. <3

 61. Åh den var lätt 😀 äntligen en tävling som inte känns krystad för min del! L:a Brukets tvål i doften Vildros <3 kör den i båda badrummen o köket, helt underbar o önskade verkligen att den doften fanns i mer än bara tvål! Får redan nyhetsbrev men ska även följa på instagram för jag visste inte att de fanns där med 🙂 hoppas verkligen på lite påsktur nu!
  Kram Ida (solkissen)

 62. Oj vad mycket fint jag inte ens visste fanns. Har gillat på FB. Att säga vilken jag gillar bäst är svårt när jag inte provat, men doftljus har jag en svaghet för och reunions var så vackra. Nyskild o nybliven varannan vecka förälder, detta påskägg skulle bokstavligt talat lysa upp mina ensamma kvällar. Håller tummar o tår för att turen ska vara på min sida.

 63. 1. Anmält mig till nyhetsbrev 🙂
  2. Jag gillar Maison Belles rengöringsprodukter! De luktar superfräscht!
  Jag älskar Af Swedalas sängkläder! Så fina! 🙂

 64. Gillat på Facebook och älskar crisp champagne från Voluspa men hur ska man kunna välja ? Älskar allt!!

 65. Gillar FB o Instagram
  Far o flyg(blir på skärtorsdagen=),jisses vilken underbar vinst,jag tycker om produkter från L:a Bruket,piggar upp vardagen. Glad Påsk alla♥

 66. Men jag dör litegrann! Av alla dina tävlingar tror jag tametusan det här är den bästa. Jag kan utan att ljuga säga att jag älskar allt i Agnesamelias sortiment men måste jag välja något så blir det La:brukets kroppsolja salvia/rosmarin/lavendel. Den används flitigt här hemma till allt från torr hud till babymassage.
  Håller tummarna så hårt jag bara kan och gillar på instagram& facebook såklart!!

 67. Jag älskar Voluspaljusen! Och jag älskar att Agnesamelia har ett så stort sortiment av Voluspa! Har anmält mig till nyhetsbrevet och håller alla tummar och tår för att jag ska få det fina påskägget! 🙂

 68. Anmälde mig nyhetsbrevet och blev genast kär i glaskupan. Under den skulle jag ställa ut ”veckans bok” för att inspirera mina barn att läsa mer 🙂

 69. Alla Voluspa produkter är favoriter & lyx för mig. Kan verkligen rekommendera Agnes Amelias webshop…snabba och välpackade leveranser/paket.

 70. Jag gillar dem på fb (Emma Larsson).
  Jag äälskar ljusen från Voluspa, framförallt doften Crisp Champagne!
  Håller tummarna så hårt jag bara kan, skulle bli överlycklig om jag vann det fina påskägget 😀

 71. Jag gillar på Facebook och jag gillar maison Belle produkterna som gör städningen så mycket roligare. Det doftar ju sååå gott. Gillar Agnes Amelia med bra shop å snabba leveranser.
  Ha en fin söndagskväll å en fin ny vecka!

 72. Det är ju som att försöka välja ut EN godisbit ur en skål med de mest fantastiska bitar… Men måste jag välja en favorit får det bli Voluspas fantastiska doftljus. Tröttnar aldrig och det finns ju hur många ljuvliga dofter som helst. Vardagslyx när det är som bäst.
  Håller tummen och följer redan på IG.

 73. Å, vilken underbar tävling!
  Jag skulle som många här vilja säga att jag gillar de omtalade Voluspa doftljusen men jag har aldrig testat dom men däremot har jag använt Maison Belles och genast blev städningen mycket roligare med deras underbara dofter.
  Håller tummar & tår!

 74. En väldigt, väldigt fin sak i sortimentet är den ljuvliga filten i cashmir som min Magda sover gott i! Ljuvligare filt får man leta efter till en liten.

 75. Underbar tävling som vanligt 🙂 gillar på FB och favoriten är påslakansettet Olle av afswedala! Ääälskar nya sängkläder!

  1. Å vart tusan tog min text vägen?! Endast 5 ord kom med??
   Jag försöker igen….
   Gillas redan på insta och fb!
   Åh så många gånger jag suttit och suktat efter att få ha ett voluspa ljus i mitt hem eller att få förgylla städningen med Masion Belle! Håller alla tummar och tår för annars får jag fortsätta drömma inte direkt toppbudget som föräldraledig!
   Tusen tack Emma för toppen blogg som var dag förgyller vardagen men så härlig läsning och tack Agnes Amelia för sådan bidrag till tävling!:)

 76. Jag älskar allt i Agnesamelias sortiment. Men säger Voluspaljusen! Har anmält mig till nyhetsbrevet och håller alla tummar och tår att jag det fina påskägget får!
  Glad Påsk!

 77. Favoriten? Har inte testat varken Voluspa eller Lilla Bruket ÄNNU men skulle gärna göra det :O)
  Däremot fick jag hem ett sagolikt Baliparasoll från Reunion idag…tack för tipset! //Anna

 78. 1. Gillar på Facebook.
  2. Tycker att Afswedala Sixten 2-delset i ljusgrått är himla flott. 🙂

 79. Jag var ju tvungen att testa Reunion chai tea doftljus efter att ha läst så mycket gott om det. Well, jag kan inte annat än hålla med, det är fantastiskt!

  Gillar på FB och på insta

 80. Maison Belles städprodukter! Gör vardagsbestyren betydligt mindre trista 😀 Dessutom luktar de sååååå gott!

 81. Vilken trevlig tävling! 🙂 Jag har gillat på FB. Mina favoritprodukter är Maison Belles fantastiska grejer, värda varje krona! Att städa är inte direkt det roligaste jag vet, men att veta att de rengöringsmedel jag använder är miljövänliga och inte testats på djur känns bra. Att de sedan är effektiva och doftar ljuvligt är en härlig bonus!

 82. Oh, vilken härlig tävling! Jag gillar redan på Fejjan och får nyhetsbrev 🙂 Ur det ljuvliga sortimentet får jag nog lov att säga att Voluspas Crisp Champagne är det bästa! Doften får min näsa att dansa jitterbugg av lycka! Mmmmmm heaven!

 83. Gillar på Facebook. Svårt att välja ett märke/produkt men jag älskar Voluspas underbara doftljus. Glad påsk!

 84. Maison Belle Tvättmedel med doft av kanel och jasmin är nog det ljuvligaste tvättmedel jag nånsin stött på! Nyhetsbrev har jag signat mig för sedan tidigare.

 85. Ojojojoj! Ett påskägg jag gärna kammar hem! Gillar på instagram. Min favorit produkt är egentligen alla maison Belle men framförallt maison Belle allrengöring. Ger även mig som astmatiker en chans till ett väldoftande hem!

 86. Gillar redan på FB ! Har aldrig testat någon av produkterna och hoppas därför på tur. Voluspas doftljus är jag jättenyfiken på!

 87. Det är helheten med Agnes Amelias utbud jag gillar! Det finns inget bättre än att bädda ner sig i Afswedalas sängkläder som är tvättade i Maison Belle och tända ett French Bourbon Vanille från Voluspa 🙂

 88. Gillat på insta. Mina favorit produkter från agnesamelia är Afswedalas sängkläder, påminner om de sängkläder jag sov i som barn hemma hos min farmor. Tyvärr finns inte de sängkläderna kvar, tanken på tidlösa sängkläder där drömmar som drömts i generationer sitter i känslan av textilen känns fin..

 89. Gilla på instagram – check!
  Anmäla till nyhetsbrev – check!
  Har köpt många fina produkter från Agnes Amelia och har gillat alla men favoriter är produkterna från Maison Belle. Tänk att t o m städningen blir rolig när man har så bra produkter, gott luktar det också.
  Hälsningar Cararina

 90. Ojoj så mycket fint..men den Stora favoriten är nog AfSwedalas sängkläder.Som att sova på moln…Följer på instagram 🙂

 91. Är redan anmäld till nyhetsbreven från AgnesAmelia. Mina absoluta favoriter är doftljusen från Voluspa, favoritdoften är Saijo Persimmon! Kram

 92. Det finns så mycket fint inne hos Agnesamelia.se men min favoritprodukt måste bli ett bedset från af Swedala. Kan du snälla Emma skicka hälsningar till dem att börja leverera till Finland?
  Skön påskhelg!
  Jennie
  (Följer @agnesameliase på Insta)

 93. Favorit.. Finns ju hur många favoriter som helst! Ska jag endast välja en blir det #trumvirvel kabelstickad babyfilt i cashmere – ser helt fantastisk ut!

  Glad påsk till er alla!

 94. Min favorit är nog Maison belles tvättmedel. Det påminner mig om en härlig tid.. Även de flesta voluspa-ljusen är favoriter.

 95. Hej :-)!
  Anmält mig till nyhetsbrevet.
  Jag har ingen favorit då jag ej har upptäckt Agnes Amelia tidigare. Så allt kan bara bli bättre. Det vore verkligen kul att vinna något från detta paradis på internet.
  Tack för en inspirerande och givande blogg.
  Glad påsk
  Camilla

 96. Min favorit är crisp champagne från voluspa.
  Jag har nu anmält mig till nyhetsbrev.

  Tack för en fin tävling, och tack Emma, jag älskar din blogg!! ❤️
  /Malin

 97. Hallå! Jag har precis fått hem varor från agnesamelia och förälskade mig i ljuset Bellasucre från Voluspa. Helt underbar doft av cocos, blommor och sommar. Sådär lyxigt och härligt med stora bulliga doftljus som aldrig tar slut. Drömmer mig tillbaka till semestern förra året då jag hade en parfym som luktade precis som detta ljus. Så ja, detta är min favorit!! Nu hoppas jag på tur!! Yey!

 98. Gilalr VOLUSPA doftljus. Kan man variera efter humör och sinnesstämning. är nu anmäld till nyhetsbrevet

 99. Utan tvekan Voluspa! Bästa doftljusen och jag kan inte välja EN doft..hemma hoa mig finns alltid olila dofter för att kunna följa humöret.. Följer redan på Instagram 🙂

 100. Jag är helt beroende av L:a Brukets produkter! Dom har blivit en stor del av min vardag. När jag tvättar händerna, tvättar kläder, diskar, smörjer in mig, tvättar håret på mig och hundarna osv..så självklart passar jag på när det dyker upp någon fin rabattkod här inne eller i nyhetsbrevet 🙂

 101. Som den rengöringsproduktsjunkie som jag är blir det Maison Belle som hamnar överst upp på listan, dock tätt följt av L:a Brukets vildrostvål och Voluspas Crisp champagne.

 102. Jag får nog precis som många andra säga Voluspa ljusen! Många goda dofter, men favoriten är nog ändå Santiago Huckleberry. 🙂

 103. Voluspa all the way! Jag kan inte få nog av dofterna och efter att ha testat en massa är det fortfarande Mandarino Cannelo jag återvänder till. Jag älskar doften så pass mycket att jag använder rumssprayen som parfym 😉 Funkar alldeles utmärkt!!

  Gillar dem på FB sedan länge.

  Kram /M

 104. HEJ! vilken kul påsktävling!
  Jag gillar redan AgnesAmelia på facebook så jag la till mig på deras nyhetsbrev! 🙂

  Det finns så mycket vackra och bra produkter/varor hos AgnesAmelia men mitt kreativa hjärta bankar nog för denna glaskupa från Voluspa!
  http://agnesamelia.se/products/435-glaskupa.aspx

  Perfekt att göra roliga dekorationer och uppsättningar i efter årstid, högtid eller bara dagens känsla och vilka fynd man hittat just då! 🙂

  Håller tummarna för den stora och spännande påskvinsten! Utan tvekan bättre än alla trist påskgodisägg i världen ! 😉
  Stor kram och Glad Påsk!

 105. gillat på Fb och på instagram! Favoriten är ett doft ljus från Voluspa eller den där ljusa babyfilten i cashmere som femman hemskt gärna skulle få snusa sina första andetag under .

 106. Hejsan!

  Eftersom jag aldrig provat Valuspa är ALLA min favorit än så länge :). Är redan uppsignad för nyhetsbrev hos AgnesAmelia.

  Ha en underbar påsk och fortsätt att inspirera 🙂
  Petra

 107. Åh vilket drömägg! Har förälskar mig i Uniteds doftljus som finns hos AgnesAmelia. Fin fina plåtburkar med väldoftande massageljus som är miljövänliga. Dessutom går en del av vinsten till välgörande ändamål, gillas ! Favorit doft för tillfället är New York Apple.

 108. Har gillat och hittat massor att gilla hos Agnes Amelias. Favvissar blir Afswedalas krispiga sängkläder och med ett doftljus från fantastiska Reunion kan påsken med långledighet och vila få komma!

 109. Gillar på Facebook sedan tidigare och följer även på Instagram. Just nu är min favoritprodukt i AgnesAmelias sortiment nyheten Amaranth & Jasmine från Voluspa. Himla vacker ask ljuset kommer i – kärlek vid första ögonkastet. Riktig vårinspiration!

 110. Har anmält mig till nyhetsbrevet. Jättesvårt att utse en favorit, men Voluspa eller L:a Brukets produkter ligger nog främst.

 111. Åh vilket påskägg! Jag har nyligen upptäckt Maison Belle och det måste bli min favorit idag. Sådan väldoft i huset kan man inte få nog av!
  Gillar på FB och prenumererar på nyhetsbrevet sedan tidigare. Nu håller jag tummarna för att guldhönan värper det fina ägget åt mig. 🙂

 112. Just nu är min favoritprodukt i AgnesAmelias sortiment nyheten Amarant & Jasmine från Voluspa. Himla vacker ask ljuset kommer i – kärlek vid första ögonkastet. Riktig vårinspiration! Gillar på Facebook sedan tidigare – följer nu på Instagram också!

 113. Bästa påskägget någonsin!
  Jag älskar allt från Voluspa, men ngt jag inte kan vara utan är den ljuvliga tvålen Mörk vanilj från L:a Bruket. Doftar helt underbart!
  Gillar sedan tidigare på FB, Instagram och prenumererar på Nyhetsbrevet.

 114. Oh la la!! Är redan en storkonsument av deras Voluspa 🙂 men Amaranth Jasmine har jag inte hunnit prova än, känner på mig att det kan bli en till favorit… I dagsläget ligger Flora di Mare på min förstaplats – dels för doften såklart men också för den otroligt vackra glasbehållaren: http://agnesamelia.se/products/375-flora-di-mare.aspx
  Gillar redan på FB och får också deras nyhetsbrev.
  GLAD PÅSK!

 115. Jag har gillat och tittat och gillat och hela faddevippen 🙂
  Jag älskar att ha det nystädat och älskar alla dofter som tillhör det, så jag får nog säga att allt från Maison Belle är mitt favorit sortiment. Tänk bara vilken lyx att få städa toaletten med Citron och Mynta….eller spraya badkaret med lavendel…
  Kram Caroline

 116. Olala, for et påskeegg! Jeg elsker Voluspa sine produkter og kunne svært gjerne lagt min elsk på det nye lyset Amaranth Jasmine og produktene fra L:A Bruket! Elsk! Følger her og der!

 117. Hej Hej
  Jag föjer din sida sedan förr och Delar och Gillar nu självklart 🙂

  Svårt att bara välja ut en sak, finns såå mycket lyxigt och fint!Jag jobbar inom vården så händerna tvättas och spritas väldigt ofta vilket leder till att de blir torra. Denna underbara och lyxiga hand creme skulle mina uttorkade händer hemskt gärna vilja smörjas i med.
  http://agnesamelia.se/products/563-tiares.aspx

  GLAD PÅSK!!

 118. Men en plånbok som gapar tom just nu skulle detta paket förgylla tillvaron enormt.
  Min favorit är Kew Gardens ljus i doften Watermelon. Gillar också L:a Bruktes flytande tvål i doften Gurkmynta.
  Håller tummar och tår.
  Kram Helén

 119. Kew Gardens doftljus Amber är min favorit men även Voluspas alla ljus, ett sådant har jag länge önskat mig.

 120. Fullkomligt älskar Voluspa´s doftpinnar. Har testat igenom så många olika, från så många brands och länder, men den här är fanatstisk!! Favoriten är Rose Champagne som får mig att njuta varje gång jag kommer innanför dörren hemma.
  Glad Påsk!

 121. Oj vilken tävling! Verkligen ett påskägg som heter duga 🙂

  Jag följer dem på Instagram och prenumererar på nyhetsbrevet. Min absoluta favorit i sortimentet är ”Maison Belle Kök – Apelsin & Rosmarin” som jag inte klarar mig utan, den luktar så himla gott!

 122. Gillar på fb. Favoriten är Reunions doftpinnar ”Nytvättat från linan”. Praktiskt då jag lever med två sprattliga kungspudlar och ändå vill ha lite väldoft omkring mig utan att riskera att bränna ner kåken…

 123. Jag följer redan på Instagram, såklart! 😉
  Min favorit som jag alltid måste ha hemma, och som alltid beställs från AgnesAmelia är Maison Belle Kitchen med doft av Grapefruit och Bergamot. Den är helt ljuvlig!

 124. Gillar på Facebook! Älskar Voluspa, men det finns flera dofter jag ännu inte provat. Är otroligt sugen på denna t ex http://agnesamelia.se/products/375-flora-di-mare.aspx. Hoppas få möjlighet att göra det nu när hösten smyger sig på där vi bor, i Sydafrika. Önskar dig en Glad påsk med en massa härlig sol och vårvärme., och hoppas på massa tur såklart ;-).

 125. http://agnesamelia.se/products/147-citronblomma-basilika.aspx

  detta skulle jag vilja ge min kära mor i påskägg=)
  hon älskar allt som doftar gott …tyvärr får hon inte ha doftljus pga brandrisk, men detta får hon ha på sitt rum=)
  hon har en psykisk sjukdom, och jag har varit som en mamma till min mamma i hela mitt liv nästan…sorgligt-javisst men…..önskar det ej ogjort heller….kanske därför jag blev och är som jag är idag =)) och henne är jag stolt över och så även över min starka starka mamma =)
  kram G

 126. Jag gillar på fb sedan tidigare, Erika Drewke.
  Jag har många favoriter men om jag bara får välja en så blir det de söta ”Soap In a Tin”

 127. Vilket underbart påskägg! Svårt att utse en favorit i detta fantastiska sortiment men måste jag välja så blir det nog tvålen med mörk vanilj från L:a Bruket…

 128. Min favorit-produkt är Maison Belles rengöringsspray i doften ”vår”. Egentligen gillar jag alla Maison Belles produkter, men måste jag välja nån så får det bli den!

 129. Definitivt Voluspa-ljusen! Känns så otroligt lyxigt att få tända en låga och vips så blir hemmet mer romantiskt och så kommer det en Fantastisk doft! De fixar myskänslan och lyxkänslan på samma gång! Underbart! Borde finnas ett pris för den som uppfann doftljuset.

 130. Gillar såklart bästa Agnes Amelia överallt 😀 Bästa produkten är Crisp Champagne från Voluspa som jag älskar <3

 131. Åh vilken lyxig påsk för den lyckliga vinnaren!
  Jag gillar och följer på fb och instagram.
  Hela Voluspas sortiment, det finns en doft för varje rum och för varje sinnesstämning och för varje årstid osv..
  Kram Ida

 132. Har precis anmält mig till nyhetsbrevet. Tycker om väldoft det får mig att må bra och bli glad. Voluspas doftljus, doftpinnar tycker jag väldigt mycket om.

 133. Voluspas doftljus , Flora di Mare en doft av sommar och hav , tänk att drömma sig bort Följer på instagram och nyhetsbrev. // Annika

 134. Åh, inte lätt att välja!! ÄLSKAR sängkläderna från Afswedala, romantiska och lyxiga på samma gång. Doftljusen från Reunion både doftar underbart och är vackra att titta på och så till sist, Voluspa Citron Vert & Vanille …. ÄLSKAR alla dofter av vanilj!!!
  Prenumererar på nyhetsbrevet :)) och önskar en glad,varm och solig påsk!

 135. Jag vet inte hur många gånger jag har stuckit ner min näsa i mkn bästa vänninas doftljus från Voluspa och drömt om ett alldeles eget. Tyvärr förstår inte min man tjusningen med att enligt honom lägga så mycket pengar på ett ljus när man kan köpa billiga på typ Ica, men hålla det är ju Voluspa. Jag hoppas på vinst så jag kan vinna över min man i dofternas himmelrike och hädanefter få köpa hur många Voluspa jag vill

 136. Jag beställde lite grejer därifrån nyss och älskar allt! Tyvärr var L:a Brukets duschkrämer slut men då fick jag istället fylla vårt nya hus med dofterna från Volouspa. Skulle vilja testa alla! Crisp champagne är helt underbar!

 137. Jag gillar på Facebook sedan tidigare. Jag är svag för L:a Brukets produkter och en produkt som jag ständigt återvänder till är tvålen med Gurkmynta!
  Nu håller jag tummarna hårt 🙂
  Kram Jenny

 138. Oj oj… Så svårt. Har faktiskt inte testat några av deras produkter men L:a Bruket verkar ha härliga grejor. Ett par såna där doftljus med ceder/apelsin/rosmarin eller citrongräs hade ju inte varit fel alls.

 139. – Gillar redan på Facebook 🙂
  – Följer på instagram (heter klotiz där)
  – Anmälde mig till nyhetsbrevet (johannaawiden@hotmail.com)
  Min favoritprodukt är helt klart Voluspaljusen – Alla dofter!! Men favoriten är Crisp Champange 🙂

 140. Efter återkommande problem med avloppssystemet(LÄS: Brunt ganska klibbigt och illaluktande vatten)och långa uppehåll mellan varma bad, så måste jag säga att L:A BRUKETS MÖRK VANILJTVÅL har blivit en absolut favorit som räddat mitt liv(LÄS : självkänsla) med den har jag kunnat fejka till mig en nydushad doft som matchar hur ja känner mig på insidan; mjuk, krämig och aningen flytande!

 141. Superdupergillar dina sidor! L:a Bruket´s Jojobaolja är produkten jag drömmer om! Glad Påsk på dig!

 142. Oj, vilken supertävling! Gillar redan AgnesAmelia på FB.
  Mina favvisar får nog bli det vackra örngottet Ada från afSwedala och Saltbad Tång från L:a Bruket.
  Glad och gul påsk!

 143. Jag gillar på FB alias: Petra Christensen och prenumererar på nyhetsbrevet med angiven mejl.

  Produkterna från Maison Belle är helt ljuvliga, vackra, bra och väldoftande. Helt klart mina favoriter!

  Hoppas nu på tur!

 144. Jag kände inte till AgnesAmelia förrän nu men det verkar som en fantastisk sida och produkterna som tilltalar mig mest är de från Maison Belle – särskilt Maison Belle Vår allrengöringsmedel. Vackra, annorlunda samt natur- och djurvänliga. Precis som jag vill ha det och perfekt att känna till nu precis innan det är dags för mig att flytta hemifrån!

  Följer på instagram under kontot emilyengland, gillar på Facebook under namnet Emily England samt har anmält mig till nyhetsbrevet med angiven e-postadress.

 145. Vilken härlig sida, här kan min blick i timmar glida. Trendigt, mysigt och helt rätt, att välja var inte lätt. Till slut föll mitt val på Afswedalas Moa, tänk att i den in sig få boa. Jag håller nu alla tummar och tår, hoppas hoppas att jag bädda nytt får.
  Jag följer och har anmält mig till nyhetsbrevet. Påskkramar och tack för en fin tävling!

 146. Oj, vilken tävling! Jag är stört-gärna med och provar lyckan! De härliga sängkläderna från Afswedala är en stor favorit. Håller i generationer och blir bara skönare ju mer de används!

 147. Tack för en fullständigt beroendeframkallande blogg ❤️ Jag beundrar verkligen din energi & kreativitet. För mig är alla av vinsterna helt nya och jag skulle bli galet glad för vilken som helst..

 148. Jag gillar Voluspas produkter mest av alla eftersom jag är galen i god doft. Kan helt enkelt inte få nog av ”luktegott”

  Kram Åsa

 149. Har varken fb eller instagram, men anmält mig till nyhetsbrevet!
  Min favoritprodukt får bli Amaranth & Jasmine-ljuset från Voluspa.

 150. Har gillat på Facebook. Jag gillar alla Bohemes produkter så jag kan inte bara välja en. Men vill jättegärna vara med och vinna.

 151. Åh vilken fantastisk tävling! Att kunna vinna sig vardagslyx är ju underbart! Tyvärr är det just sådant som ibland får stå tillbaka när man måste prioritera annat. .
  Jag gillar sen innan AgnesAmelia på instagram och min favoritprodukt som de har är Voluspa!
  Skulle vara en sån ynnerst att vinna, önskar alla en Glad Påsk!

 152. Anmäld till nyhetsbrever.
  Min favorit är Voluspas doftljus Suede Blanc, det tänder jag alltid när sambon är bortrest och dem maskulina doften får mig ändå att känna mig så där trygg som när han är i närheten!

 153. Jag är så gärna med och favoriten är French Bourbon Vanille (doftpinnarna). Och jag borde vinna för att jag verkligen kämpar mig fram för att skapa mig en bra framtid. Jag har knappt någon tid eller pengar att skämma bort mig själv för. Så att vinna denna tävling skulle ge mig den egentid att ta hand om mig själv, få vila ut och verkligen få tillbaka min kämparglöd och ork som jag saknar mer än allt just nu. 🙁

 154. Vilken fantastisk tävling. Älskar AgnesAmelia och har köpt deras doftljus tidigare. Då jag längtar efter sol och värme och fika i skogen med hallon och min pavlova-tårta med rabarbercurd tycker jag doftpinnarna med solmogna hallon från Reunion låter som en dröm. Det skulle jag vilja ha en regning dag.

 155. Jag gillar på facebook. Soap in a tins I love you soap tycker jag skulle vara en fin present att sätta i påskägg till mina vänner.

 156. Som alltid med dina härliga tävlingar så känner jag ett litet pirr av förväntning i maggropen, tänk att lilla jag har möjligheten att vinna! Härligt 🙂
  Jag har redan alla på punkt 1 under kontroll! Nr.2 är: Måste man välja? Får man inte bara tokgilla allt? Men, ok då… Eftersom jag älskar min säng och att få sov så är nog Afswedala en dröm att få drömma i! 🙂

 157. Gillar AgnesAmelia på facebook!

  Min favoritprodukt är L:A BRUKETs Ansiktsolja Morot/Bergamott- ett närande och vårdande serum för känslig hy!

 158. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar. Föjer på instagram.

  Black Figue & Chypre är min favorit i sortimentet. Har alltid gått och luktat på alla underbara dofter på Åhlens men aldrig fått med mig hem. Det vore fantastiskt att få vara den lyckliga vinnaren!

 159. Doftljusen från Voluspa är underbara, sedan blev jag glad av att se något som jag sökt länge
  en glaskupa 🙂 Har gillat och delat sidan på min FB sida. Ska absolut börja prenumerera på nyhetsbrevet 🙂

 160. Åh WOW vilken tävling !
  Är självklart med.

  Gör redan allt. Gillar på facebook, följer på instagram & är anmäld till deras nyhetsbrev – linaeckerstrom

  Jag är ju löjligt förtjust i LA brukets produkter. Tvålen, hand & fotkräm, skrubben.. ja you name it. Så LA bruket är definitivt favoritprodukten 🙂

  Ha en riktigt fin påskhelg !
  Kram Lina

 161. Självklart vill man vara med här. 🙂

  Gillar Agnes Amelia på fb och prenumererar även på nyhetsbrevet sen tidigare: Frida Bergner

  Jag har faktisk aldrig testat något utav märkena från AgnesAmelia. Så det finns många jag skulle vilja testa. Men voluspa-ljusen gör mig nog mest nyfiken.

 162. Gillar Agnes Amalia på Fb sedan länge. Min favoritprodukt är den fina ljusbrickan från Marrakech med ben. Underbart mönster!

 163. Vilken underbar tävling!

  Jag är gärna med, ett lyxigt påskägg hade varit
  så härlig vardagslyx. 🙂

  Gillar Agnes Amelia på Fb: Malin Gustafsson
  Har anmält mej till nyhetsbrev med mailen frozenvanilla@live.se
  Följer Agnes Amelia på Instagram som frozenvanilla_

  Min favorit är detta Volsupa ljuset, de doftar så gott
  och jag drömmer om att unna mej ett sånt någon gång. 🙂

  http://agnesamelia.se/products/140-macaron.aspx

  Glad påsk!

  Hoppas på tur.

 164. Jag är gärna med <3

  Gillar på FB med namn Sofie Altuntas

  Älskar ljusen från Voluspa. Höjer stämningen rejält <3

  Glad Påsk

 165. Vilken härlig tävling! Jag vill så gärna vinna ett påskägg, med tanke på att jag inte fick ett enda i år…
  Favoriten från sortimentet blir nog doftljuset Mokara. Med sin doft av orkidén, vit lilja och fjädermossa får hela mitt rum en alldeles speciell känsla!
  *Håller tummarna*

 166. Jag gillar på fb som Paola Allegrini.

  Min favorit är:

  http://agnesamelia.se/products/40-maison-belle-kok-grapefrukt-bergamotte.aspx

  Att använda rengöringsprodukter som är ekologiskt nedbrytbara och så har så naturliga ingredienser som möjligt är ett måste för mig. Denna spray funkar verkligen också, och doften är alldeles ljuvlig. Hela köket doftar underbart och det är en extra lyx att det finns både handtvål och handkräm att matcha till. Precis så vill jag ha det i mitt kök 🙂

 167. Ohh vilken rolig tävling. Gillar Agnesamelia sen ett tag tillbaka och får även nyhetsbrev.
  Älskar deras enorma utbud på Voluspa. Maison Belle är inte helt fel det iheller =)
  Kram

 168. Volispas underbara produkter har nog ingen missat vid det här laget, men jag har läänge suktat efter ett Reunion wedding. Hur underbart förpackat kan det vara!?

 169. Gillat på facebook sedan långt tillbaka!

  Min favorit är i sortimentet är för tillfället Voluspas doftpinnar i doften Pink Citron, men känner att nyheten Sake Lemon Flower MÅSTE testas, lär bli en ny favorit. Lär passa in både doftmässigt och utseendemässigt i mitt nya hem!

 170. Min favoritprodukt i Agnes Amelias sortiment är United – Hawaiian Cocktail
  den doftar så gott, jag har den ljusen hemma och man blir så kär i den och tänder den hela tiden. 🙂

 171. Vilken fantastiskt tävling! Min favorit är kökssprayen från Maison Belle. Används varje dag hemma hos oss 🙂

 172. Grym tävling!!!!

  Gillar självklart på FB (Annika Nilsson)

  Doftljus Päron/vanilj är favoriten! Ljuvligt!

 173. Hej jag är gärna med i denna underbara tävling
  Har gillat på facebook Linnea Emanuelsson
  Min favoritprodukt är http://agnesamelia.se/products/178-jojobaolja.aspx
  vad som lockar mig just denna produkt är att den är ekologiskt framställd och att jag har hört så mycket bra om just jojobaolja att oljan ger fin lyster till huden samt att den är rik på proteiner 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *