Att ha någon som är pepp som tusan.

 
AT2B9411
 
 

Det är onsdag och morgon och vi ska till Danmark, och Buse är så pepp att han knappt kan sitta still.

Vi auka dammark! gastar han och springer mellan rummen. Jag lyssna piiik!

Lyssn pik = lyssna på musik, något som ska göras så ofta det bara går enligt Buse. Och jag är väl böjd att hålla med. För vet ni vilken hans absoluta favoritlåt är, och har varit länge nu? Valborg med Håkan Hellström.

Dör så bra smak han har.

Mamma! Jau lyssna mmm-mm hand min! fortsätter han uppspelt och jag startar datorn med hans egna Spotify-spellista där Valborg ligger tre gånger efter varann, uppblandad med lite andra Håkan-låtar, och så snart han hör introt stannar han upp.

Jau hämta min gitarr!

Och så far han ut i hallen för att hämta sin gitarr; en dörrlist i trä som är ungefär lika lång som han är men som inte desto mindre är en gitarr i Buses värld.

Och så spelar han med, Buse på dörrlisten, medan Håkan sjunger och huset håller andan av glädje.

 
 

AT2B9430

 

AT2B9440

 

AT2B9425

 
 

Detta lilla liv;

detta enastående lilla knippe av energi och förväntan som idag ska få åka tåg till Danmark för tre dagars äventyr bland djur och bad och gudvetvad.

Han spränger mitt hjärta, så är det bara.

 

slut

22 kommentarer till “Att ha någon som är pepp som tusan.

 1. Innan jag fick barn förstod jag inte hur mycket glädje men även oro ett barn för med sig. De är ju det allra käraste man har. Och Buse är ju alldelens fantastisk. Kram Annika

 2. Å så fin han är! Nyklippt och så hjärtknipande söt!

  Ha en fantastisk dag!

  (Tipsar om Randers regnskog när jag ändå är här, ifall ni åker igen. Två stora kupoler där det är regnskogsklimat i den ena, och där man kommer jättenära djuren, några går lösa. Absolut ett kanonställe för en nyfiken liten Buse)

  J

 3. Skulle jag någonsin springa på er så får jag nog ta ett litet prat med Buse om musiksmak..det hör ju jag 😉 Ha det så gott i Danmark!

 4. Ville bara säga tack…tack för en helt fantastisk blogg! Jag ska erkänna; det är få bloggar jag faktiskt läser, det blir mest att jag kikar på alla bilder. Men DIN blogg…åh din blogg måste läsas, varje rad, varje ord. Bilderna i sig är bara de en enorm inspirationskälla, men texten och orden gör så att man nästan svämmar över! Så igen…tack!

 5. Ville bara säga att du skriver så underbart om din fina pojke! Tack för att du delar med dig och sprider din värme med dina inspirerande inlägg! Många varma kramar från Mora

 6. Hej Emma! Du har så otroligt mysigt och fint hemma. Nu har jag också börjat måla om här hemma, du är sannerligen en stor inspiratör. Jag har nu målat med kalklitir och Annie sloan, man blir fast helt enkelt, haha. Har en fråga om vilken färg du har på byrån i sovrummet? Jag har både Florence och Provance hemma. Funderar faktiskt att måla en sekretär med först Paris grey och sen Provance och slutligen slipa fram den gråa färgen, men jag har ännu inte bestämt mig. Tacksam för svar.
  Kram från Marika

  1. Åh vad roooligt! Visst blir man lite besatt?! Byrån i sovrummet är inte målad av mig, den var så när vi ropade in den på auktion.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg