Att ha testat en ny ansiktsmask.

 
AT2B8601
 
 

Jag fick hem en ansiktsmask att testa, som jag läst en hel del om på olika bloggar. Ansiktsmasker är kul, särskilt om de funkar, så varför inte? Det var med stor spänning jag såg fram emot paketet.

Man får mask + pensel + en liten guide som berättar hur man gör. I guiden stod det att man gärna fick raka ansiktet lite innan man satte igång, men där går min gräns. Lite vaxning tar jag mycket hellre om vi säger så.

 
 

ama

 
 

Masken ska penslas på, och sen ska man låta den torka i ca 40 minuter tills den blir till en stram, nästan gummiliknande massa som man drar bort – och då ska en massa snusk följa med ut.

Svinbra ju.

Snusk blir jag gärna av med.

 
 

AT2B8649

 
 

Som ni kan se fick jag lite välkommen hjälp med själva appliceringen. Buse tyckte att det var dökul att måla mamma med svart klet i ansiktet, och jag hade ansiktsmask både här och där när vi var klara.

Efter 40 minuter tog jag tar i kanterna på masken och stålsatte mig. Det var inte så behagligt att dra av den, det får jag väl tillstå. Det var nog inte bara snusk som kom med ut i den där masken, ungefär alla fjun i ansiktet följde också med (gud vad jag är glad att jag inte målade mustaschen).

 
 

AT2B8680

 
 

Men den drog verkligen med sig en massa saker jag absolut inte ville ha kvar i ansiktet! Det var skitspännande att syna sig själv efter, se var den rensat upp. Inte allt försvann, men sisådär en 60% iallafall och det är inte illa för att vara första gången tycker jag. Och huden blev rosig och kändes fräsch, och framförallt har den varit bättre dagarna efter – så det är ett gott betyg.

Om ni vill testa så får man 30% rabatt om man anger koden fru30. I paketet får man fem masker, en pensel och en liten guide. Beställer gör man HÄR.

Och vaxningen får ni på köpet, så att säga.

 

(Inlägget var i samarbete med Maybeauty.se)

 
slut

 

1 kommentar till “Att ha testat en ny ansiktsmask.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg