Att kunna vinna precis vilket YellowFerry-plagg du vill.

 
yf

 

Jo. Det är precis så fantastiskt som det låter.

För i samarbete med yellowferry kommer här tävlingen där en lycklig vinnare får välja precis vilket plagg hon vill ur deras kollektion!

Yellowferry har underbart bohemlyxiga kläder i de finaste material du kan tänka dig; mängder av ljuva klänningar, luftiga tunikor och sköna koftor. Där finns garanterat något för alla.

Och vad du behöver göra för att vara med?

Enkelt!

1. Gå in HÄR och hitta det plagg du skulle välja om du vann. Du får välja precis vad du vill. Klistra sedan in länken till plagget i en kommentar här nere.

2. Motivera varför just du ska vinna. Kanske var det den klänningen som liksom ropade ditt namn och det kan väl vem som helst se att det borde vara ni två? Ska du kanske på bröllop i sommar och vill ha något vackert på dig? Eller är du bara i trängande behov av den där tunikan i silke? Berätta!

Och sen kan du luta dig tillbaka och hoppas, för du har gjort ditt.

Tävlingen pågår till och med den 5 maj klockan 18:00.

Lycka till!

 

slut

109 kommentarer till “Att kunna vinna precis vilket YellowFerry-plagg du vill.

 1. http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html
  Varför? För att den klänningen utstrålar något som jag verkligen behöver mer av – lugn och harmoni, lättsam glädje, sommar och lantlig romantik! Valet var självklart, den skulle bli min sitta-på-bryggan-med-ett-glas-rosé-och-jordgubbar-klänning. Nu håller jag tummarna! 🙂

 2. Har totalt kärat ner mig i den här klänningen https://www.bloglovin.com/link/post?post=2720323905&blog=3195340&link=aHR0cDovL2F0dHZhcmFuYWdvbnNmcnUuZWxzYXNlbnRvdXJhZ2Uuc2UvdGF2bGluZ2FyL2F0dC1rdW5uYS12aW5uYS1wcmVjaXMtdmlsa2V0LXllbGxvd2ZlcnJ5LXBsYWdnLWR1LXZpbGw&group=0&frame=1&frame_type=a
  Alltså bara älskar den! Den är precis det jag letat efter.
  I sommar kommer det att vara absolut skönast och gå i lössittande klänningar. Med en mage som växer i rekordfart skulle denna bli min favorit, för att inte tala om veckan i sommar vi kommer att vara barnlediga och kunna njuta av alla härliga uteserveringar och ha date night varje kväll. Då vet jag att jag skulle vara snyggast av alla i denna!
  Den skriker liksom Michelle… 🙂
  Kram

 3. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html

  Jag ligger hemma i soffan för att läka efter att, för andra gången, genomgått en relativt stor tarmoperation. Att mötas av den här chansen till uppmuntran, något mjukt att ha över min ömma mage och vackert att dölja mitt stora ärr bakom vore perfekt pepp på vägen mot tillfrisknade och drömmen om att allt blir bra nu så att vi kan få våra egna små Busar här i Dalarnas vackra skogar!

 4. Åååh! Jag dog en smula när jag såg den här: http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html. Inte så att jag ramlade av stolen här på jobbet och försvann under skrivbordet utan sådär så att hjärtat skuttade till lite.(eller skutt å skutt..mer en loop) Älskade de små fina detaljerna och halsbandet som följer med. Tror att denna skapelse är precis lika fin som den är till solkysst hud och bruna sommarben som en tunika till svala linnebyxor eller ett par tights i jeans.
  Nu hoppas jag såklart 🙂
  Kram på er!

 5. Mina ögon föll direkt på den här juvelen, jag är kär!:) http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html Förra sommaren födde jag en liten flicka (42 cm lång, 1795g) och spenderade våran första sommar ihop på sjukhuset. Nu när vårsolen skiner har jag insätt att mina kläder är för små och att dom gått ur tiden. Denna tunika/klänning skulle passa toppen till vårens och sommarens alla festligheter. Kram Lillys mamma

 6. Denna är ju helt underbar http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html ! Denna hade fått hänga med på min resa till Barcelona som jag ska åka till om mindre än en månad. Första flygningen på många år och jag har panik över flygresan då jag har cellskräck/klaustrofobi, med denna skulle jag ta Barcelona och resan med storm! 🙂

 7. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html Jo, den önskar jag blev min, för den är både stilren och hippieaktig (hur det nu går ihop men det gör det) och lyxig och samtidigt helt underbar barfota. Om inte detta är skäl nog att vinna den har jag ett annat motiv, min bitterhet. Jag vinner aldrig, aldrig någonsin, och det gör jag väl troligtvis inte nu heller. Bitter? Jag? Bara lite. Men jag har faktiskt bytt mailadress, jag tror det var något fel på den gamla, den förde otur med sig på något vis. Skrockfull? Jag? Bara lite. Jag är nog mest bitter. Jo så är det..

 8. http://yellowferry.se/varen-2014-af-sortiment/24-vira.html#/storlek-m

  Den där koftan är precis vad jag behöver ha, vill ha, måste ha, borde ha, tänker ha! Den perfekta koftan som på sommaren funkar som jacka också och ger attityd till vilken trist hämtaungarnapådagisoutfit som helst men som även gör pricken över i när man piffat sig och ska på galej.
  Förutom det uppenbara i dess skönhet och hur skön den skulle göra mig, så är den en sån där dyr sak som jag inte kan unna mig själv just nu och därför skulle uppskatta så oändligt mycket. Jag kommer bära den med stolthet!

 9. Tjohoo!! Vilken tävling! Härligt!!!
  Jag har förälskat mig i Helen, hur kaxigt är det inte med den stora säkerhetsnålen mitt fram?! Nu håller jag alla tummar och tår att lyckans fe svingar sitt spö över mig

 10. http://yellowferry.se/varen-2014-af-sortiment/24-vira.html
  Jeg vil gjerne vinne denne fine koften. Jeg er akkurat ferdigbehandlet for brystkref og har av den grunn mistet håret. Nå er det på vei tilbake igjen, men det er veldig kort og krøllete. Fordi jeg føler meg lite fin pga håret er klærne jeg har på meg viktig for meg. Koften fra yellowferry vil absolutt føre til at jeg vil føle meg fin, og vel.
  Klem Jorunn

 11. http://yellowferry.se/varen-2014/67-lilling-batik-svart2.html
  Denna ljuvliga klänning skulle sitta som pricken på i:et för mig i sommar. Jag går i väntans tider, det vill säga är gravid med vårt tredje barn. Även det en liten prinsessa. Denna ljuvliga yellowferry klänning skulle vara härlig till sommaren då bulan på magen växer och blir stor och rund. Skulle vara skönt med att piffa upp sig med lite lyx en varm sommarkväll, till exempel på min egen 30 års dag i mitten av juli. Oooh så jag börjar längta till sommaren nu och att få se klänningen hänga färdigt på dörren till mitt klädskåp.

 12. http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html
  Men jag tror att jag dör litegrann! Har drömt om att gifta mig i denna klänningen ända sedan jag såg den på instagram och kan lova att jag tänker på den minst en gång om dagen.
  Ett enkelt sommarbröllop på vår egen baksida och känslan jag vill åt är bohem. Ingen och då menar jag verkligen INGEN klänning skulle passa bättre in än denna.

 13. http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html
  Klänningen Helga… så fin, så vacker! Tittat på den ända sedan starten av Yellow Ferry, men bara kunnat drömma om att få ta den på mig. Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att dröm kan bli reality. I juni ska jag tillsammans med mina tre döttrar resa iväg en weekend för att fira min födelsedag. Vi har alla haft fullt upp och en tuff tid bakom oss, så resan blir värdefull för oss. Vi åker till Skagen – en plats vi älskar och kommer att vandra runt i byn, äta gott på Bröndums krog, se konst och bara vara tillsammans. Skulle kännas underbart att få bära denna klänning i Skagen!!

 14. http://yellowferry.se/varen-2014/15-helen.html
  Kofta, eller en variant av kofta…det är ju synonymt med mig. Vad finns i min garderob, kofta, kofta, jeans och så en kofta. MEN ingen som denna! Jag älskar enkelheten men med det är extra, som snittet och säkerhetsnålen, eller som vi säger här i Skåne: fästenålen!

 15. http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html Här är hon, Hanna, som jag har blivit så vansinnigt förälskad i. Hon som jag skulle vilja spendera min midsommar med, på den skärgårdsön jag älskar så mycket. Jag med en slarvig fläta, krans i håret och så Hanna. Och min man och de där två blonda ljuvligheterna till söner. En flaska favoritvin. Det kunde inte bli fel.

 16. Jag skulle gärna vilja vinna Helga http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html

  Jag skulle gärna vilja ha denna vackra klänning på barndopet/bröllopsfesten som jag ska på i sommar då min bästa väninna väntar barn vilken dag som helst + att hon och hennes älskade man firar 1 år som gifta och ska ha en stor reunion samtidigt som barndopet blir av.

  Kram // Therése.

 17. http://yellowferry.se/varen-2014/20-wilma-enfargad.html
  Min motivering till varför just jag ska vinna denna klänning från yellow ferry –
  – läs mitt sökande i en kontaktannons efter den perfekta livsnjutningen!:

  Sökes:
  Charmant pinfärsk 40-åring söker härlig närhet med mycket mys nära inpå skinnet.
  Jag söker Dig som kan få mig att känna mig stark, avslappnad och framhäva min kvinnliga mognad på ett smickrande sätt. Vare sig du förgyller min kväll i en bar eller under soffhänget hemma, om vi är själva eller med vänner… är jag övertygad om att skulle jag finna Dig, skulle vi uppleva många roliga och sköna stunder tillsammans!
  /En som hoppas och längtar!

  Svar till den charmant pinfärska 40-åringen:
  Jag hoppas på att få bli Din lilla klassiker!
  Jag skulle verka slankande på din kvinnliga mognad utan att vara för markerad eller tight.
  Min utställda kjoldel skulle matcha en mogen kvinnas bakdel väl! Jag har flera vackra detaljer så som bl.a. en dekorativ tofs som underlättar vid påsättningstillfället.
  -Jag ser fram emot att få sätta guldkant på Din tillvaro!
  /Wilma, Din nya klänning som ger dig känslan av frihet och glädje!

 18. http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html Här är hon, Hanna, som jag blivit så vansinnigt förälskad i. Hon som jag vill spendera min midsommar med på den skärgårdsön jag älskar med hela mitt hjärta. Jag med en slarvig fläta och krans i håret. Och så hon Hanna. Tillsammans med min man och de två blonda så högt älskade barnen. En flaska favoritvin. Stranden. Det kan liksom inte bli fel.

 19. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html Jag blev förälskad i den här klänningen första gången jag såg den på dig Emma, åh vad jag ville ha den, kostar dock liiite för mycket för min plånbok. Vid denna tiden på året börjar jag alltid nu fundera över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. jag arbetar som lärare och tycker det är roligt att klä mig fin så att det känns extra festligt för mina fantastiska små elever och deras föräldrar. Tänk att få stå och hålla årets sommarlovstal i den här klänningen, mmmm… ja tänk !!!!!

 20. Åhhh, det där var ju inte alls lätt! Så mycket vackert och dessutom passande ”luftiga” för en mage som inte vill släppa dem där graviditetskilona :o( Men den jag ändå fastnade för allra mest var Lilling klänningen här: http://yellowferry.se/varen-2014/67-lilling-batik-svart2.html
  Den kan jag nog leva i hela sommaren…och lite till. Ser så luftig och skön ut, passande både till sommardagar som grillkvällen eller tjejkvällen. Sådana plagg saknar jag verkligen i garderoben. <3 Håller både tummar och tår :o)

  kramkram

 21. http://yellowferry.se/varen-2014-af-sortiment/24-vira.html
  Så många underbara kläder! Känner tyvärr inte att jag har självförtroende nog för ngn av dem (än), men koftan!! Åh den skulle göra att jag sticker ut lite lagom o kan känna mig exklusiv o fin – kan inte med ord beskriva hur underbart det vore. Är nu singel, efter 14 år, så nu är det dags att sticka ut lite igen o våga synas! Håller tummarna för att turen är på min sida. Det står verkligen mitt namn på denna kofta

 22. http://yellowferry.se/varen-2014/20-wilma-enfargad.html
  Exakt vad jag behöver! En enkel och svinsnygg svart klänning! Efter min tredje graviditet gapar garderoben tom på användbara plagg. Det lilla som finns kvar därinne nu är antingen på tok för litet eller så är det inhandlat för ca åtta år sedan och det känns ju sådär häftigt att dra på sig… Så håller tummarna stenhårt för att jag ska vinna denna fina:-).

 23. http://yellowferry.se/varen-2014/20-wilma-enfargad.html
  Exakt vad jag behöver! En enkel och svinsnygg svart klänning! Efter tre graviditeter är min garderob sjukt ocharmig. Antingen är kläderna för små eller så är de inhandlade tidigt 2000-tal. Skulle aldrig kunna prioritera att köpa denna till mig själv så jag håller tummarna stenhårt för att just jag ska bli den lyckliga vinnaren:-)

 24. http://yellowferry.se/erbjudanden/17-bella-monstrad.html

  Åh, denna skulle vara den perfekta länningen att packa ner när jag åker på bröllopsresa i Augusti. Vi ska på motorcykel-roadtrip i USA så det gäller att packa smart! Denna går båda att använda när vi ska ut i Vegas (med pumps och tingeltangel i öronen) och när vi ska hänga på stranden i LA (barfota med ruffsigt hår).
  Håller tummarna!

 25. http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html
  Jag velade en bra stund mellan alla fantastiska klänningsmodeller men föll lite extra för en av dem. Jag ska på bröllop i slutet av sommaren och tänkte skriva en motivering om hur fin jag skulle känna mig i just denna klänning (särskilt med tanke på att jag äntligen blivit av med mina överflödiga gravidkilon… och lite därtill!) Men så såg jag namnet på klänningen. Hanna. Hanna – namnet på min älskade farmor som gick bort för fem år sedan men som det känns som att jag pratade med så sent som igår. Hanna – som aldrig hann träffa sina barnbarnsbarn, mina två små döttrar, som jag vet att hon hade blivit så stolt för och glad över. Hanna – som nog så gärna hade velat följa med på det där bröllopet i sommar. Och som nu, på sätt och vis, kan vara med. Ja, jag tycker att jag och Hanna, älskade fina farmor, ska få gå på bröllop ihop i sommar.

 26. Den 14 februari firade jag och min make 10 år som gifta. På vår bröllopsdag 2004 var jag höggravid 26 år och såååå lycklig. Tyvärr var vår son sjuk när han föddes och dog 1 år senare och vårt giftemål kom i lite i skymundan. Våra band stärktes och vi är så starka tillsammans. 2009 kom nästa bakslag. Min friska make på 32 fick cancer och den matchen har vi ännu inte vunnit….
  Den 9.e juli i år kommer vi att förnya våra bröllopslöften i en enkel ceremoni vid Stenshuvud Kivik tillsammans med nära och kära och främst våra två tjejer på 4 och 6 och då hade denna underbara klänning passat mig alldeles utmärkt. http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html
  Tills döden skiljer oss åt… Hurra för kärleken.

 27. http://yellowferry.se/varen-2014/67-lilling-batik-svart2.html
  Hej
  Blev förtjust i senna klänning för ett tag sen när du visade den i din blogg, älskar den för att den kommer att få mig att känna mig så fantastiskt fin och vacker när vi åker till Sardinien, till sonens skolavslutning, till midsommar festen med alla Goa vänner, till tjejträffen där vi dricker rose’ och pratar tills långt in på natten, när vi firar av min fantastisk chef/rektor när hon ska gå i pension. Ja, tdenna klänningen kommer att få ett bra liv hos mig, jag kommer att vårda den ömt och njuta av varje sekund som jag har den på mig❤️

 28. http://yellowferry.se/varen-2014/14-anna.html
  Otroligt vackra kläder allihop!

  Skulle så gärna vilja ha denna underbara sidenklänning från Yellow Ferry. Om jag vann skulle jag jubla så högt jag kunde och sedan varsamt packa ner den i en fin väska och så skulle vi ge oss ut på äventyr. Anna och jag. Köpenhamn. Harstena. Käringön. Marrakech. Paris. Hon skulle få upptäcka och uppleva med mig. Var så säker!

  Håller alla tummar!
  Kram Jes ♥

 29. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html

  Att få möjligheten att bära en klänning tillägnad en fantastisk kvinna, Anna Lindh, vore en ära. Ledig, mysig långärmad klänning/ tunika i finaste sandtvättat sidentyg.” Ni hör ju…
  Det är juni år 2014. En till synes obetydlig trebarnsmamma sitter och ser soluppgången. Hon stryker sin hand mot ett svalt tyg och känner morgonbrisen varsamt stryka sin kind. Lycka och glädje sprider sig i hennes kropp och sakta vaknar hon till liv.

  Det är viktigt att leva. Att inte glömma. Att få känna sig kvinnlig och skör samtidigt som man är medveten om den styrka man bestitter.

  Den här klänningen från Yellowferry skulle ge mig den känslan. Det är precis vad jag behöver.

  Lovar. Kommer att leva i den i sommar. Så jag håller alla tummar. Hoppas det blir jag som får bära den vackraste av klänningar i sommar.

  Kram Lilja

 30. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html
  Klänningen Anna är en hyllning till den fenomenala Anna Lindh. En stark kvinna, med pondus och civilkurage. En kvinna som banade väg för kvinnor som mig. Jag har möjlighet att göra karriär, synas, höras, ha åsikter, en kämpaanda, för att andra kvinnor banade vägen för mig. Att komma ihåg detta är mitt livs viktigaste uppgift. Att hedra systerskapet. Av den anledningen vill jag bära denna klänning och hedra alla kvinnor före mig, bredvid mig och de som kommer efter mig.
  Kram!
  (tack för en underbar tävling)

 31. http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html
  Den här klänningen är fantastisk! Jag skulle ha den på mig på barnens skolavslutning, midsommar och de härliga semesterkvällar då man vill känna sig/göra sig extra fin… Klänningen ligger i en lite högre prisklass och med småbarn blir det inte att man unnar sig själv ett sånt här plagg som man kanske normalt inte använder så ofta.
  Men skulle jag vinna den, så ska jag se till att den används ofta och inte blir hängande i garderoben. LOVAR!

  Kram och med önskan om fina dagar i Småland.

 32. http://yellowferry.se/varen-2014/14-anna.html

  Den här har jag sneglat länge på, vacker, enkel och döpt efter en kvinna ingen någonsin kommer glömma. En kvinna som är en förebild för oss alla och som fick avsluta sin tid alldeles för tidigt.

  Jag ska inte gifta mig i år, inte döpa något barn, gå på dop eller göra något annat storslaget vad jag kan se i kalendern just nu. Jag skulle bara vilja få vara fin och vacker, klä upp mig en tisdag, glida i ett par nätta sandaler, lämna barnen till farmor och farfar, ta med min älskade, en korg med godsaker, sitta på en brygga och prata om drömmar, skapa gemensamma planer, smeka en skäggig solvarm kind och känna bubblet inom mig, så som ljummen sockerdricka. Att bara få vara hans vackra en ljummen kväll, bara få andas vi. Sen vill jag gå hand i hand tillbaka, fånga rufsiga barn med plirande ögon och ben fulla med spring. Hänga den fina klänningen så att jag kan se den och påminnas om det vackra i det enkla och att inte glömma tiden och känslan av sockerdricka inombords.

 33. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html
  Vilken klänning och att den bär namnet Anna Lindh som symboliserar styrka och kvinnlighet. Den kommer att bli kanon att ha på sig både till vardag och fest och när någon fråga så blir det lite extra roligt att få tala om hela historien om klänningen. Det blir lite storytelling över det. Jag vill mer än gärna vinna (som alla andra här förmodligen 🙂 underbara klänning. Den skulle få följa med både till Danmark, Grekland och lite överallt i vårt vackra avlånga land i sommar. Kram

 34. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html
  Vilken klänning och att den bär namnet Anna Lindh som symboliserar styrka och kvinnlighet. Jag kommer att känna mig så fin i denna klänning i sommar och kul ska det bli att få berätta för alla hela historien bakom klänningen. Det hade varit så himla roligt att vinna denna klänning just nu eftersom mina sommarkläder har krymt lite så behöver jag investera i nya:). Så i sommar blir det jag, mina extra kilon och Anna, och vi får åka till ställen som Danmark, Grekland och lite här och där i vårt vackra avlånga land. Kram

 35. http://yellowferry.se/varen-2014-af-sortiment/24-vira.html
  Detta är koftan som jag själv skulle ha designat om jag vore född med den begåvningen. Den är mjukt romantiskt men samtidigt tuff. jag skulle själv kunna lägga ribban om jag vill att koftan och jag skulle vara ljuva tillsammans med en romantisk sommarklänning då jag på kvällen när solen gått ner låter koftan smeka mina brunbrända axlar och hålla den lite kyligare luften borta. Eller till ett par jeans då blir vi tuffa men ändå stilfulla tillsammans. Jag tror att den koftan och jag skulle kampera ihop hur bra som helst. Vi skulle t om kunna bli bästa vänner. Iallafall skulle jag göra mitt bästa för att koftan skulle få det bra hos mig och jag kan garantera att den skulle bli väldigt populär i garderoben.
  Visst är det fantastiskt att någon annan besitter den begåvningen att kunna designa dessa underbara kläder. För det är inte bara koftan som jag skulle trivas tillsammans med. En stor eloge till tjejerna från Yellow ferry!

 36. http://yellowferry.se/varen-2014-af-sortiment/24-vira.html
  Denna underbara kofta skulle jag själv ha designat om jag hade haft den begåvningen. Den är romantisk samtidigt som den är tuff och snygg.
  Jag skulle själv kunna bestämma om koftan och jag skulle vara ljuva tillsammans i en somrigklänning då jag sent på kvällen när solen försvinner skulle låta koftan får värma mig. Eller tillsammans med ett par snygga jeans och ett linne, då skulle vi vara oslagbart snygga och tuffa tillsammans. Jag är helt säker på att koftan och jag skulle kampera väldigt bra ihop. Jag skulle i alla fall göra mitt bästa för att koftan skulle trivas hos mig och min garderob.
  Så härligt det är med människor som besitter denna begåvning jag inte själv har och designar dessa härliga kläder. För det är minsann inte bara koftan som skulle kunna få komma och bo hos mig. En stor eloge till tjejerna på Yellow Ferry för deras fantastiska arbete.
  Kram Annika

  1. Unikt vackert plagg av toppkvalitte,
   vem vill inte vinna det`
   tänk att som mamma få känna sig som värsta modellen,
   att haen klänning som kan användas både på morgonen och på kvällen.
   Hoppas på galen tur så jag i år får känna mig som en catwalk figur.

 37. LILLING-BLACK, storlek S, heter klänningen jag önskar om jag vinner. Har letat länge efter en skön klänning att ta på sig på väg till stranden, en klänning att känna sig snygg i samtidigt som det är en klänning och bo in sig i hemma, eller varför inte en dag på stan med denna snygga
  klänning! Hälsningar Ulrika

 38. Den här finiga turkosa hippiehistorien skulle jag välja..http://yellowferry.se/varen-2014/21-lilling-batik.html…sitter i soffan med min bebis jämte mig just hemkommen från BB och är champange-bubbel-lycklig i magen och michelin-gubbe-bubblig på utsidan…vad skulle kunna passa bättre…snygg klänning i snyggaste färgen…batikig och döljer michelinbubblet…

 39. http://yellowferry.se/varen-2014/21-lilling-batik.html
  Efter tre år hemma med barn och nystartat företag, så är det bara barnen som får nya kläder. Själv klär man sig i ”gamla trasor”. Och efter alla underbara fikastunder med andra hemmamammor, så har magen fått en knasig form… Vilket jag tror att klänningen skulle dölja väldigt bra, tills jag fått tillbaka min platta six-pack-mage …

 40. http://yellowferry.se/varen-2014/21-lilling-batik.html

  Det är nu lite drygt ett år sen jag fick mitt första barn. Underbart och härligt på alla vis. Utom modemässigt, kanske…
  Den första tiden var det amningskläder som gällde (och de är ju lite lagom snygga, om man säger så). Därefter var det dags att börja använda sina vanliga toppar och klänningar igen. Döm av min besvikelse när jag plockade upp dem ur kartongen och insåg att i princip allt kändes hopplöst daterat. Bara att köpa nytt, kan man tänka, men när alla hushållets pengar går till bröllopssparande (lyxproblem – jag vet – men det är inte jättekul att att gå omkring och känna sig ful och omodern i över ett år för att kunna vara fin en enda dag) och föräldrapenningen börjar sina är kläder till lilla mamma tyvärr någonting som inte får plats i budgeten. Det känns minst sagt deppigt och jag undviker nästan festligare tillfällen, för jag har verkligen ingenting att ta på mig och känner mig alltid som kusinen från landet.

  Därför hoppas jag så innerligt på att få vinna den här klänningenoch i alla fall få ETT nytt plagg inför sommaren. Tänk, den passar ju till allt. Stranden, på landet, i stan, på lokal och hemma. Med eller utan skärp i midjan. Jag har faktiskt till och med ett par gamla sandaler (ett av de få plagg som inte gått ur modet) som skulle passa perfekt till! Så pretty pretty please!

  Jag behöver den…

 41. Wow – vilken tävling! Jag föll direkt pladask för den här vackra godbiten: http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html Som lärare vill jag alltid ha en klänning på skolavslutningen när vi tackar av eleverna. Den här skulle vara helt fantastisk! Dessutom är den väldigt klassisk så det är en klänning jag kan ha flera skolavslutningar, men jag kan även ha den på t.ex. bröllop. En underbar finklänning helt enkelt!

 42. Denna skulle bli underbar http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html

  Efter nästa 10 års väntan (av många olika anledningar ) ska jag äntligen bli sambo! Vi har köpt vårt drömhus, mkt att göra men perfekt för oss. Efter 10 år ihop så behövs det lite för att pigga upp förhållandet i bland och varför inte göra sig lite extra fin i sommar ovan nämda klänning 🙂

  Kram och ha bra dag!

 43. Det är morgon i Finland, utan tidning idag och då blir det att jag dyker in på mina favoriter till bloggar. Och jag måste ju sätta ett litet stämpel här, för jag har en sån toppen orsak. Vi har faktiskt bröllop i augusti, min mans tvillingsbror gifter sig med sin svenska Elin. Det känns väldigt speciellt. ♥ Och så vill man ju hitta den perfekta ljuvliga klänningen. toppehttp://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.htmln den var rentav ljuvligt vacker. Jag skulle ha den med nått enkelt smycke i håret, ett par låga vackra sandaler, eller ett par mockasiner jag skulle känna mig väldigt hemma i den. Älskar kläder men nu för tiden ränner jag mest i träningskläder när jag jobbar. Och jag är livrädd ibland mellan varven att tappa stilen! 😉 Ha en skön dag!

 44. http://yellowferry.se/erbjudanden/17-bella-monstrad.html
  Jag känner att jag väldigt mycket behöver just den här! Hasar mest runt i amningslinnen och andra dylika plagg härhemma, med en matglad 5-månaders marsipangris gäller det ju att ingen tid spills när hungern drar i den lilla bebismagen. Längtar längtar efter att få känna mig fabulous igen och vad passar väl då bättre till sommarens bröllop än denna dröm? Lyxig klänning till mamma och maten lättillgänglig för bebisen – aj löv it.

 45. http://yellowferry.se/varen-2014/22-anna.html

  Hej! Jag är 42, mitt i livet med min man, två söner och hund. Är svag för allt estetiskt, men hellre enkelt vackert än krusidulligt. Det blir mycket sällan (eller aldrig) extra slantar över i slutet av månaden, så att jag kunde skaffa nåt till mig själv. Pojkarna växer så det knakar, vår äldsta blir 14 nu i maj och han har blivit 14 cm längre sen förra födelsedagen – då måste ju det mesta förnyas till varje årstid, jackor, skor och innekläder. Så jag och mannen lägger våra egna behov på hyllan, vi kan ju ändå använda det som redan finns i skåpet. Men hur glad skulle jag inte bli av en Anna i siden, den skulle förgylla hela sommaren och göra det lite roligare att gå nånstans! Skulle kunna tänka mig den som tunika till smala svarta skinnbyxor nu på våren, senare som klänning.

  Tack för en vacker blog!
  ia

 46. Jag skulle vilja vinna denna underbara klänning
  För att ge mitt liv mera spänning
  Året som gått har varit upp och ner
  Hoppas ljuset som kommer med sommar ger glädje mer
  En klänning på sin slitna kropp
  Skulle få mig till ett glädjehopp!

  Tack för en underbar blogg!

  http://yellowferry.se/varen-2014/13-hanna.html

 47. http://yellowferry.se/varen-2014/23-helga.html
  Har suttit hur länge som helst nu och försökt komma på en fin och bra motivering. Men ärligt talat var det bara så att jag såg Helga och hörde en änglakör i mitt huvud, det var något med den som tilltalade mig. Var det ärmarna? Var det att den var virkad? Jag har ingen aning, den kändes bara så somrig och fin och känns verkligen som något som borde finnas i min garderob. Blev till och med lite förvånad när jag såg att den hette Helga och inte Agnes!?

 48. Vilken härlig tävling!

  Åh, denna underbara klänning hade varit en dröm att ha på midsommar och
  på solsemestern till Rhodos.Jag hade använt den väldigt flitigt i sommar och höst då den skulle gå att matcha i all oändlighet. En snygg, långklänning saknas i min garderob och denna är helt perfekt. 🙂 Om turen faller på mej skulle jag bli världens lyckligaste tjej. 🙂

  http://yellowferry.se/varen-2014/67-lilling-batik-svart2.html

  Hoppas på tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg