Att vara lite nyförälskad i köket.

 
AT2B8159
 
 

Med det nya golvet kom också en viss nyförälskelse i köket.

Det blev roligt igen, att göra klart och städa undan och ställa fram allting som inte är täckt med damm och som mest är vackert att se på.

Det roligaste med all renovering, inte sant?

Små-lullet.

 
 

AT2B8162

 

AT2B8160

 

AT2B8154

 
 

Som en av de där påsarna jag älskar (från Onödigt Snyggt) och sen fylla den med kryddor som inte bara är goda utan även vansinnigt snygga att se på. Bästa kombinationen.

(Kryddorna med inbyggd kryddkvarn från Nicolas Vahé kommer också från Onödigt Snyggt, likaså den vackra skärbräden. De finns här. Den stora kryddbehållaren hittade jag på ICA – också riktigt god!).

Nu är det ett kök att leva i, inte bara gå igenom.

Det är lycka, det.

 

slut

10 kommentarer till “Att vara lite nyförälskad i köket.

    1. Ah, kära Niles – det är estetiken 😉 Och smaken. De gör en fantastisk kycklinggryta. Och pasta. M-hmmm.

  1. Det är en kul och härlig känsla det där när man äntligen får piffa med smådetaljer som gör helheten komplett. Så kul med nytt och fint.

    Kram Linda

  2. Lämnades en aning förvirrad först, men sen insåg jag – med lite elegans sker också en förändring! Förstår nu svaret du gav mig och ändrade mig 🙂 Jag först tänkt att lägga upp ett inlägg om hur otroligt förvirrad jag blev, men sen kom allt på plats, jag läste flera inlägg och insåg att du skulle få en plats på min läslista på bloggar jag vill följa – så tack! – tack för att du är du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg