Att bege sig till Småland en dag eller två.

 
AT2B1876 bute
 
 

 Tisdag.

Och mannen har jobbat natt, så jag och Buse har skedat i sängen och jag har lyssnat på hans andetag med ena örat och sett klart säsong två av Scandal (herregud måtte trean komma snart!) med flickorna liggande rakt över mina ben.

Då blir det ganska fina nätter, ändå, trots att vänstra sidan är tom och kall och längtar efter en skäggig lika mycket som jag gör.

Men nu är det alltså tisdag och mannen kommer hem och sen tar vi bilen mot Småland för någon dag uppe hos Mommo och Sockervadds-Göran; jag ha hört att värmen ska försvinna – men vad gör det? Inte så mycket när man kan sitta inne i en lägenhet strax ovanför torget med en hink Hemmakvällsgodis i knäet och njuta av att höra Buse skratta med sin mormor.

Bara en mitt-i-veckan-paus med en återfunnen, hennes Sockervaddsman och de två pojkarna som är mitt liv.

 

Ps. Missa inte att erbjudandet på ansiktsmasken snart går ut, om ni vill testa. All info finns HÄR.

 

slut

5 kommentarer till “Att bege sig till Småland en dag eller två.

  1. Är oxå helt fast i Scandal, upptäckte serien för nån vecka sen.
    Insett att jag måste kolla på ett avsnitt varje kväll även om det innebär att jag somnar alldeles för sent 😉
    Är på avsnitt 14 säsong 2, har iallafall några avsnitt kvar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg