Att njuta Smålandslugnet.

 
AT2B1932
 
 

Och så var vi framme.

Jag tokförkyld, Buse toklycklig över att se Mommo och mannen glad över att nattjourandet är klart för några dagar. Resan upp gick smidigt, vi stannade på Fröjd af Sverige igen men det får nästan ett eget inlägg tycker jag, för de har ju så jädrans mycket fint att det inte är klokt! Blir helt galen där inne.

Men iallafall.

Vi är framme.

 
 

AT2B2014

 

AT2B2018

 

AT2B2023

 
 

Och alla känner sig som hemma, som vanligt.

Buse klättrar på stolarna, leker med räknemaskinen, staplar mynt, lånar Sockervadds-Görans stegräknare och sjunger Bä Bä Vita Lamm. Tooka intar sängarna eller soffans ryggstöd och Tant släpar runt med lycklig svans och blir klappad på huvudet.

Vi trivs här. Som om det är en förlängning av vårt eget hem på något vis.

 
 

AT2B2028

 

AT2B2033

 

AT2B2043

 

AT2B2056

 

AT2B2071

 
 

Och medan vädret strålar utanför har vi balkongdörrarna öppna och släpper in den tidiga sommaren;

vi pratar om hur det inte är möjligt egentligen, att det är så varmt redan nu, och om den där stugan som Mommo hyrt i sommar och som vi kommer att tillbringa en vecka i – i ett virrvarr av hundar och Buse och båtar och bara 50 meter ner till sjön.

Det kommer att bli fantastiskt.

 
 

AT2B2077

 

AT2B2061

 

AT2B2067

 

AT2B2052

 
 

Ja.

Vi har det fint här. Stilla och varmt och långsamt, precis som vi vill ha det, och idag vaknar vi upp till en sol som fortfarande följer med oss genom rutorna och konstaterar att det nog blir en dag för att ta Buse till älgparken för att kika på älgar och leka på lekplatsen.

Vi är framme, och vi njuter.

 

topp med guldbroderier | här
världens absolut skönaste boyfriendjeans | här

 

slut

13 kommentarer till “Att njuta Smålandslugnet.

  1. Åh, var har din mamma köpt dom vita kopparna på bild 11 till höger om buse och var ifrån kommer dom? Kram

  2. Mysigt hos din mamma! Busen är för söööt…gummihandskarna upp till armhålan 😀
    Ja du Emma…Fröjd af Sverige. Var där i fredags…japp vi var där i 5 timmar…galet!:) Men vi hade åkt 22 mil för att komma dit och vi ville inte åka hem…snarare sova över där i en soffa och försöka ta med oss allt hem. Funderade på ett tag att hyra en container, men Malins mamma avrådde oss..;)) Dog där inne och min plånka lipade när vi åkte därifrån men jag var lycklig!

    Kramar & fin valborg!
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg