Att vara förlängd igen.

 
AT2B2404
 
 

Och så har jag haft riktigt lyxig bara-mig-själv-tid idag.

Herregud så skönt.

Jag var på Paulas Hudvård strax bakom Centralen och fick ett nytt set med fransar, lagom till semestern (de har kampanj på fransar nu hela maj, 695 kronor för ett nytt set istället för 1495 kr – hett tips om ni bor i närheten! Man måste bara uppge koden ”vår” när man bokar) och det var så himla, himla skönt. Det tar ju sin lilla tid första gången, ungefär två timmar, och som vanligt sov jag som ett litet barn efter en stund.

Finns det något ljuvligare än att ligga nerbäddad under ett duntäcke med en kudde under knäna och ha någon som rör vid en med fjäderlätta fingrar?

Himmelrike.

 
 
bild-37
 

AT2B2504

 
 

Och det blev så bra!

Inga galna gala-fransar utan naturliga, mjuka, lagom långa som mest ser sminkade ut trots att de inte är det – och framförallt inte sådär ”hårda” och torra som jag ibland upplevt att de är. Jag bad om att få lite längre ute i ögonvrårna men annars följer de mina egna fransars längd. De använder Xtreme Lashes som är godkända av läkemedelsverk och så vidare så det är skönt att veta att det man har så nära ögat är okej, tycker jag. Jag brukar ju göra fransar inför sommaren. Jag tycker att det är så skönt att vara osminkad då och ändå inte se nyvaken ut –

och så är det en egenlyx utan dess like.

Men nu ska jag och en viss Buse bygga tågbana och köra kundvagn och trä armband och sakna en skäggig som arbetar natt igen och fattas oss.

Imorgon är vi alla igen.

 

chinos | gamla circle of trust
kavaj | sheinside
t-shirt | second female
silversmycken | mila silver

 

slut

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att vara förlängd igen.

 1. Åhhhh så fina, hur länge håller dom? Snart är det dags för sjölivet och då brukar jag färga bryn o fransar, men det där blir ju lite extra lyxigt!

  1. En månad ungefär :)) sen kan man fylla på så länge man vill (en påfyllning kostar runt 450-500 kr så det är inte lika dyrt varje gång).

  1. Det gör det alldeles säkert! Jag kan inte Göteborg, men googla fransförlängning + Göteborg så hittar du säkert nåt!

 2. Vet du vem tillverkaren (fabrikat) är på ditt alldeles fantastiskt fina vita lilla växthus ? Jag bor i Gävle tänkte försöka få tag på ett.

  1. Jag har tyvärr ingen aning :/ Det kom ju inte i kartong och det finns inget emblem på det :S

 3. Supersnygga fransar men är de inte knepiga att ta hand om? Har själv funderat på att göra fransarna men så fick jag höra häromdagen att de inte får bli blöta hur som helst och då funderar jag förstås på hur man gör med sminkborttagning (t ex ögonskugga och underlag), hårtvätt och bad? Har ju ingen lust att simma svansim i sommar och att tvätta ansiktet någon gång ibland är ju ändå ganska trevligt. 😉

  1. Nejdå 🙂 inget vatten de första dagarna bara sen är det fritt fram. Det enda du inte får använda är sånt med olja i, typ mascara med olja eller borttagning med olja, men man behöver ju aldrig mascara tycker jag 🙂

 4. Alltså fransförlängning! Något av det bästa jag vet… helt beroende!! Och perfekt att alltid kunna känna sig lite fräsch och sminkad utan att behöva göra ett smack. Perfekt! Och du ser supersnygg ut som vanligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *