Att redan ha fredag igen.

 
AT2B8027
 
 

Och så blev det fredag igen,

vilket knappt märks den här veckan när det varit röda dagar och en man som börjat med att arbeta natt och därför varit hemma därefter. Vi har fått mängder av tillsammanstid, han och Buse och jag.

Det är ovärderligt.

 
 

AT2B8020

 

AT2B8012

 
 

Och här hemma ligger mina vackraste i ett hullerombuller inne i sovrummet, förkylningen börjar ge med sig och trots att temperaturen har fallit några grader så kan jag iallafall fortfarande se solen ta sig igenom slöjan av moln och väderappen lovar fjorton grader.

Fjorton.

Det är okej det med.

 
 

AT2B8014

 
 

Idag får jag någon timmes bara-vara-tid;

jag ska in till stan och sätta fransar. Vi åker ju till Grekland om två (2!!!) veckor och jag tycker att det är så förbaskat skönt att ha fransar när vi är borta; att inte kladda med smink i värmen och att ändå ha lite att svepa med om det behövs. Två veckor kvar, hörrni! Det som var evigheter bort är nu så nära att vi kan ta på det, solcremen är beställd till utresan och kommer vänta på flygplanssätet och jag har redan börjat rafsa i sommarklänningarna med drömmande blick och Buse pratar som bekant dagligen om den stundande resan.

Vi auka fnygplaun till pouen, jau inte tycka om hauvet jau tycka om pouen, koikoi tycka om hauvet, vi auka gekland, vi äta nang

säger han i långa ramsor och demonstrerar flitigt med händerna hur flygplanet gör loopar.

Men det är två veckor kvar, även om det är ”bara” två veckor, så här hemma fortsätter vi vardagen ett litet tag till och njuter av maj och den tillsammanstid vi redan kunnat stjäla och det faktum att fjorton grader är helt okej ändå.

 

slut

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “Att redan ha fredag igen.

  1. Åh, vad mysigt det ser ut! Jag tycker det är så sött när du imitererar hans skånska barnspråk 🙂 Kan riktigt höra hur det låter.
    Jo, en fråga, jag har letat efter lakan i just den färgen och undrar var du köpt dom?
    //Åsa

    1. Dessa har jag inte köpt, det är MilleNotti-lakanen som kom med i goodiebagen från portalkonferensen. Kommer från Sleepo!

  2. Härligt att ha en resa att se fram emot. Och skönt att ni reser när det ännu är behaglig värme. Här har sommaren slagit på ordentligt och jeansen får snart packas ner för att luftas i november igen. Fina fina mysbilder på Busen och flickorna. Kram Jess

  3. Åh, vilka fantastiska bilder, och vad man längtar tillbaka till den tiden då barnen kröp upp sängen och gosade Med en 20 åring så får man ju istället fjäska sig till en kram då och då 🙂

  4. Åh vilka underbara bilder på finaste lilla gänget, ibland glömmer man att Buse faktiskt inte är så stor, han ser ju så cool ut jämt 🙂 men här, sovandes i pyjamas ser han så liten och go ut så man bara vill äta upp honom. fattar inte att du kunde hålla dig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *