Att bara ta det lugnt.

 

AT2B5523
 
 

Tisdagskväll.

Och efter en dag med möten sitter jag nu i fåtöljen med fötterna på bordet och lyssnar på Buse som river av låtar på sin ”gitarr” och väntar på att badet där inne ska bli fullt med vatten så att jag kan kliva ner och ligga stilla, stilla och bli varm och mjuk i kroppen och filosofera.

Vart tog solen vägen?

Ute har molnen samlats och regnet hänger tungt i väntan på att få släppa taget, och även om det är skönt med en rensning ibland så saknar jag den, solen, och den där förväntan den för med sig när jag varje dag öppnar dörren och går ut för att se vad som hänt med mina plantor sen sist.

Men det är en bra vecka det här; en sån som innehåller en rolig fotografering och en tur till Ystad för att pigga upp en Bandit –

så det är okej ändå. Med vänner och kamera och Buse-tid behöver man inte så mycket annat.

 

slut

4 kommentarer till “Att bara ta det lugnt.

  1. Grått och molnigt här på ön i dag också. Regnet hänger i luften och det är ruggigt och kallt…som gjort för ett kvällsbad och att bara ta det lugnt!

  2. Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt med regn nu. Om inte annat så får den min hemska pollenallergi att bli lite bättre.

    Kikar in här titt som tätt sedan några år tillbaka, men är lite dålig på att kommentera. Älskar dock dina vackra bilder och fina ord. Bara så du vet…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg