Att kunna vinna sommarens bikini.

 

phax
 
 

Jag älskar Phax Swimwears bikinis.

Det är något med hur lyxiga de är, och att det verkligen finns en för alla. Oavsett vilken färg eller modell man gillar. Och så sitter de som en smäck och tappar aldrig formen eller blir urblekta som bikinis lätt blir.

Och i samarbete med Phax Swimwear kan nu en av er vinna precis vilken bikini ni vill och bli redo inför sommaren, resan, spahelgen eller vad som nu än må vänta! Hur bra som helst.

Och det enda du behöver göra för att vara med är:

1. Gå in på Phax HÄR och hitta den bikini du skulle vilja vinna.
2. Klistra in länken till bikinin i en kommentar här nere och
3. motivera varför du valt just den.

Klart!

Jag sa ju det; busenkelt.

Tävlingen pågår till och med den 14 maj, så det är bara att hålla tummarna.

Lycka till!

 

star

Rekommenderade inlägg

271 kommentarer till “Att kunna vinna sommarens bikini.

 1. Secret postcard var jättefin. Men hur man kopierar länken från plattan, det har jag ingen aning om! Tyckte om just den för den hade en ”riktig” BH. Jag behöver det numera har jag märkt, inte för att jag har fått fylligare bröst, nej, men dom har på något vis blivit längre!

 2. Jag har valt denna; http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/djurmonstrad-bandeaubikini-set-areia-phax-swimwear-2014.html

  Varför? Enkelt! För att det helt enkelt är den absolut snyggaste bikini jag har sett. Wooooow! Älskar verkligen djurmönstrat och det känns ju helrätt i år när det är större än någonsin. Det har varit svårt tycker jag att hitta djurmönstrade bikinis som inte känns ”tacky” utan ändå eleganta och exklusiva. Det här är den första som lyckas pricka rätt där och just därför skulle jag dö av glädje om jag kunde få vinna den!

  Håller alla tummar och tår!

 3. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-ii-phax-swimwear-2014.html
  Åååå, jag skulle vilja vinna denna fina bikini till min dotter som tar student. Hon har kämpat så under dessa tre år på gymnasiet med sin dyselxi och går ut med fina betyg. Hon har sparat hela sin sommarlön sen förra året för att kunna åka utomlands med sina kompisar nu under studentåret. Hon skulle bli mycket glad att bära denna bikini under sin vitsel på Kos. Hoppas på god tur 🙂

 4. Åh vilken passande tävling nu innan sommaren!
  Jag har jättesvårt för att hitta en bra bikini som passar min kropp. Har testat många olika men är
  väldigt dålig på att unna mig något med riktigt bra kvalité och framför allt på att hitta någon som sitter bra. Detta hade varit en helt fantastisk vinst för mig och passat utmärkt till sommarens bravader.
  Min favorit är: http://www.phaxswimwear.se/bandeau-bikinis/unikt-bikini-set-safari-fling-phax-swimwear-2013.html

  Hoppas hoppas på att få bära en sådan här fin bikini i sommar!!
  Din blogg är fantastisk!!

  /Rebecca

 5. I år har jag bestämt att jag inte ska ha en svart bikini (Varför köper man alltid det???). I år vill jag ha en färgsprakande sak o gärna med mönster (samma sak där, varför köper man bara enfärgade???) På phax sida går det inte att falla tillbaka i gamla spår, då det inte finns en enda svart enfärgad bikini att välja!! Så den här pinglan har jag hittat och hoppas få vinna
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/vandbar-bikini-bandeau-set-ancora-phax-swimwear-2014.html

 6. …denna bikini är bara så galet snygg så jag dör en smula.

  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-bandeau-set-mare-phax-swimwear-2014.html

  …jag har alltid haft så jäkla dålig självbild & ”misshandlat” min kropp med diverse dieter & dumma tankar tills för ett år sen då jag på RIKTIGT bestämde mig för att behandla den med den respekt den förtjänar, tagit hand om den inifrån och ut och nu vill jag klä min kropp i denna fantastiska bikini, som en hyllning liksom 🙂

  stor kram till dig & din fantastiska blogg!

 7. Jo… jag vet inte om det räknas men jag valde en baddräkt, inte bikini, helt enkelt för att två graviditeter och ett ärr efter kejsarsnitt har satt sina spår. Och även om jag bär bristningarna jag fått med stolthet så är det inte vackra innan de bleknat och dessutom ska man inte sola dem. Och äntligen hittade jag en baddräkt som inte såg tantig ut, den var sexig och kvinnlig! (Och hade inbyggd korsett, hur bra!)Jag vill också vara fin på stranden och känna mig bekväm.jag är 28 år och inte 45 och DET visade den här fantastiska baddräkten.
  http://www.phaxswimwear.se/baddrakter/baddrakt-like-a-mermaid-phax-swimwear-baddrakter-online.html

 8. Jag skulle välja nedan tankini eftersom jag inte känner mig helt bekväm i att springa halvnäck i sommar. Fick barn i augusti & hade all tid i världen att komma i form inför nästa sommar! Trodde jag… Fick problem med fötterna efter att ha samlat på mig sjuka mängder vatten under graviditeten, så dom härliga barnvagnspromenaderna har jag kunnat se mig i stjärnorna efter. Varje steg har skurit genom fötterna på mig, Morton’s neurom önskar jag ingen! Om en månad åker vi till Rhodos & jag är inte direkt den hotta maman jag trodde att jag skulle vara. 😉 En snygg tankini kan dock få mig att känna mig lite fin. 🙂

  Tankinin jag snackar om är så klart: http://www.phaxswimwear.se/phax-tankinis/phax-luxury-galapagos-tankini-set.html

 9. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-ancora-phax-swimwear-2014.html

  Jag skulle vilja ha den här för att den är snygg såklart. Men också för att jag kämpat med att hitta mig själv, både på insidan och utsidan. Denna sommar kommer jag vara trygg och stolt nog, förhoppningsvis utan ångest, för att kunna gå till stranden. Det fixade jag inte en enda gång förra sommaren pga depression och ångest. Detta året mår jag bättre, har jobbat med mig själv och hittat min inre styrka och självförtroende. Nu har jag också fått tillbaka min gamla kropp som svällde av massa mediciner så jag har ingen bikini som passar! Med denna bikinin hade jag inte tvekat en sekund på att sticka till stranden med vännerna!

 10. http://www.phaxswimwear.se/phax-tankinis/tankini-set-serenity-phax-swimwear-2013.html

  Efter att precis ha fött mina tvillingpojkar har tanken på att i sommar skippa bikinin till förmån av en baddräkt eller tankini blivit väldigt aktuell – och här fanns det ju hur många juveler som helst! Fastnade för denna i grönt, som känns fräsch och sportig + att toppen känns klockren tillsammans med en lång kjol till och från stranden eller till bäbismyset i parken.

 11. Ojojoj….ja…detta var inte lätt. Mammakilona som jag så tryggt förvarat nu under vintern ska alltså snart ut och luftas. Hujjedamej, vilken tanke…men om jag överhuvudtaget ska våga mig ut ur vassen så skulle det vara i någon av de här godbitarna(fick dock lite beslutsångest, as always) http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/semihalter-bikini-set-corais-phax-swimwear-2014.html eller http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-surfar-phax-swimwear-2014.html

  Måste säga att jag är grymt imponerad att det finns en sida som ger en möjlighet att välja olika storlek på top och trosa. Tusen tummar upp!!!

 12. Næææ, en fin tavling. Jeg prøver lykken og hvis jeg er så heldig at vinde skal det helt klart være DENNE bikini http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/strass-bikini-halterneck-set-mare-phax-swimwear-2014.html.
  Super, super sød bikini i glade sommerfarver, som jeg vil føle mig så fin i. Jeg VIL så gerne gå i mere farverigt tøj, men kommer desværre altid til at vælge sort, grå eller hvid. Jeg VED ikke hvorfor, det ligesom bare sker af sig selv. Men jeg LOVER, at bliver jeg den heldige vinder i lodtrækningen, SÅ bliver den SOMMERENS bikini for mig i år med et billed på bloggen, og det hele. Joooo, jeg er modig nu, er jeg!!! 🙂
  Kh
  Jeanette

  1. KAN MAN NÅ AT VÆLGE EN ANDEN MODEL I STEDET ???? Ved det sørme ikke, men jeg prøver, for nu har jeg kigget ALLE MODELLER igenne, og så så jeg lige denne model, og den er bare liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige nøjagtig mig, helt og aldeles Jeanette står der på denne bikini
   http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/phax-luxury-san-juan-pushup-bikini.html
   Farverne, de fine, fine små perler, der ligner bjælker :-), formen. Jeg ELSKER den, og HVIS jeg vinder, synes jeg da helt klart, at en sådan bikini fortjener at blive set, så jeg oploader et billede af mig selv i Jeanette-bikinien 🙂 Finder selvfølgelig lige én, som kan tage et godt billede, og så sætter jeg mig lige ind i de der værktøjer, som fjerner rynker og deslignende på billedet. Joooo, jeg bliver SUPER SMART, ingen tvivl om det 🙂
   Kram Jeanette

 13. Jag har aldrig haft några bröst att tala om. I tonåren, är alla andras bröst växte, så växte inte mina. Så sedan jag var tonåring har jag liksom accepterat att det aldrig kommer att vara kul att köpa vare sig bh eller bikini eftersom inga plagg sitter där de ska. Men så kom min dotter! Och ett barn gör en ju till världens lyckligaste. Men jag fick inte bara barn – jag fick bröst också! Så helt plötsligt så sitter de där gamla bikinisarna som satt halvtjaskigt på mig som inte hade några bröst ännu mer halvtjaskigt på mig nu när jag har bröst. Och när man faktiskt fått ett par relativt trevliga lökar skulle det vara minst lika trevligt att få lyxa till det med en tjusig bikini som sitter så snyggt att den där, lite överflödiga, efter bebis-huden på magen kommer i skymundan. Den här http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/randigt-bikini-set-corais-phax-swimwear-2014.html skulle definitivt göra susen för en post-preggo-kropp som behöver en boost inför sommaren.

 14. Hej!
  Jag har aldrig sett så mycket vackra sprakande färger och mönster tidigare. Det var elegant och man känner sig nog som sitt vackraste jag i vilken man än skulle välja. Jag brukar vara ganska grå av mig och vill inte helst synas. Men i en sådan här så skulle jag vilja visa mig för hela världen: http://www.phaxswimwear.se/shop/thumbnails/shop/17388/art88/h0781/22570781-origpic-c4e3cf.jpg_0_1.2034599473486_100_97.593080105303_234_351_90.jpg
  Varma hälsningar från Lena

 15. Oj, så många tjusiga bikinis och baddräkter – kände inte alls till dem sedan tidigare så stort tack för detta fina tips! Rent praktiskt och förståndigt ”borde” jag välja en baddräkt då jag snart väntar liten, men vad tusan.. Jag får väl hålla mig i vassen i sommar! Jättesvårt att välja, men jag tror det får bli http://www.phaxswimwear.se/bandeau-bikinis/svart-bikini-set-gold-of-the-desert-phax-bikini-online.html. Skadar väl inte att ha nåt snyggt även i skymundan… 😉

 16. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/phax-luxury-san-juan-pushup-bikini.html
  Wow vad mycket fint. Svårt att välja men tillslut hamnade valet på en pushup-bikini.
  Kanske taxöronen kan få en fin rundning
  Som matchar den där putmagen som inte vill försvinna
  Men bara att konstatera att efter tre barn och över 40 så är det svårt att se ut som en toppmodell.
  Bara konstatera att det här är jag men hoppas att man med en snygg bikini kan lura någon att wow vad snyggt ( alltså bikinin och inget annat).
  Hoppas på tur.
  Älskar ditt sätt att skriva. Det är en fröjd att följa din blogg.
  Kram

 17. http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/bikini-set-secret-postcard-phax-swimwear-2013.html

  Hej,
  En gång i tiden hade jag en söt liten b-kupa och kunde glida in på vilken klädkedja som helst och köpa en snygg, cool bikini. Nu, efter att ammat två barn, har det hänt grejer med di söta små bröna. Nu är de mjuka, lösa och lediga F-kupor som inte vill foga sig i någon liten, cool bikini. Vi har köpt ett litet ställe vid havet, där ska vi tillbringa vår sommar. Jag hoppas på mycket sol och en vinst i den här tävlingen skulle skingra många mörka moln.

  Håller tummarna, Jessica

 18. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/pushup-bikini-set-peixe-phax-swimwear-2014-1.html

  Fasen! Om knapp två veckor är det dax.
  Jag som varit från barnen 1 dygn, max.
  Till kanarieholmarna med vänner jag ska
  Träna, sola, mysa och ha de bra.
  Men hjälp- jag ingen bikini har:/
  Och jag vill ju inte gå alldeles naken och bar..
  Så tänk om jag nu denna kunde vinna
  Då skulle jag känna mig som en fulländad kvinna!

  Tack för finfin tävling och alltid så härliga inlägg!

  Hoppas ni får en härlig resa:)
  Kram!

  //Alex

 19. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/lyxig-djurmonstrad-bandeaubikini-set-areia-phax-swimwear-2014.html
  Grrr! Me Jane. En mamma som ammat klart i sina dar och naivt nog tror på att kunna visa sig offentligt i bikini om en månad, men som kämpar! En mamma som måste beställa top och underdel skilt för sig. En mamma som prioriterar barnens slitna dojor framför en ny bikini. En mamma som åtminstone lätt får färg på huden. En mamma som hoppas bland många andra, finns här!

  1. …glömde ju motivera i all ”upphetsning” :oP
   Jag valde denna modell för att halterneck är det absolut skönaste. Sen valde jag något bredare trosa eftersom figuren efter 3 barn förändrats en del…samtidigt vill man ju få lite färg och inte täcka sig helt. Men allra mest för WOW, vilken snygg färg. Det där tvåfärgade älskade jag. Och trots att jag älskar färg äger jag nästan bara svarta bikinis :o( Tänk så snyggt när man fått lite färg :o)

   Tack

 20. VOLANGBIKINI BANDEAU SET – BUSSOLA – PHAX SWIMWEAR 2014
  Firar silverbröllop på Mallis i sommar, där vi gifte oss för 25 år sedan. Nu återvänder vi och då skulle jag vilja ha en snygg bikini. Då var jag gravid i femte månaden!

 21. Oj oj, blev som ett barn i en godisaffär! Jag har bestämt mig, inte mer tycka illa om min eftertvåbarn-kropp. Nu ska jag älska den och omfamna den i allt jag tycker är fantastiskt vackert. Såg denna http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/pushup-bandeau-bikini-set-dazzling-beauty-phax-swimwear-2013.html och japp där är den. Sommarens( och många somrar framöver) snyggaste bikini! Skulle sitta fint på min nyfunna kärlek. Håller tummar och tår!

 22. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-halterneck-set-mix-phax-swimwear-2014.html
  Vilka fantastiskt fina badkläder! Min motivering till den valda bikinin är att det vore så fantastiskt kul att få visa min ”nya” kropp i den! Som 37-årig heltidsarbetande tvåbarnsmamma så har jag aldrig tidigare varit så vältränad som nu. Det känns äntligen som att alla timmar med hårt slit äntligen gett resultat! Jag håller alla tummar jag har!! 🙂

 23. Jag skulle välja http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/strass-bikini-bandeau-set-mare-phax-swimwear-2014.html om jag vann!

  Jag och min själsfrände, som jag nyligen haft turen att träffa ,gör vår första resa tillsammans i augusti när vi åker längs USAs västkust med bil och testar alla härliga stränder kring Los Angeles. Jag kan se framför mig hur vi glider in på en parkering, hoppar ut ur bilen och springer rakt ner i vattnet, jag först i denna ursnygga bikini och han efter… Med solvarm sand mellan tårna sitter vi sen tillsammans på en handduk och njuter av solnedgången. Perfekt!

 24. Bikini 2014 Pushup bikinis Bandeau bikinis Halterneck bikinis Tankinis Baddräkter Strandplagg Hattar Bikini REA
  Hela sortimentet

  Härlig färgko

  Bikini 2014 Pushup bikinis Bandeau bikinis Halterneck bikinis Tankinis Baddräkter Strandplagg Hattar Bikini REA
  Hela sortimentet

  Älskar färgkombinationen vore så himla kul att vinna just denna.

  Bikini bandeau set – Surfar – PHAX swimwear

  Bikini bandeau set – Surfar – PHAX swimwear

 25. Oj då! Blev visst lite fel där, säkert fina bikinis men det va den nedersta jag ville vinna. Bikini bandeau

 26. Att hoppas det finns en för alla… jo det kanske man kan, såg att man kan välja olika storlek på top och byxa. Toppen!! Denna bikini är så fin och jag skulle bli glad om jag vann en sådan. Då kan jag vara fin på stranden och med lilltjejen på simskolan utan att skämmas för mina gamla utslitna bikinibyxor som har slitits på länge!

  Kram Alli

 27. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-ii-phax-swimwear-2014.html
  Förra sommaren spenderade jag & min post-preggo kropp, i en urtvättad gammal bikini, ståendes i vassen. (Ok vi tog oss nog aldrig ens till stranden utan häckade hemma på baksidan.)
  Jag och min nu lite mindre post-preggo kropp vägrar spendera ännu en sommar i skymundan och vad vore väl bättre än att glida in på stranden i denna underbara skapelse. Hoppas hoppas!

 28. Djurmönstrad bandeaubikini set – Areia – PHAX swimwear 2014
  Som det sanna lejon jag är
  Skulle denna bikini mig i sommar 2014 klä
  En stilla önskan om att vinna
  Så att jag med flärd kan i havet simma

 29. Satt faktiskt häromdagen och letade efter den perfekta bikinin. Har gjort det ganska länge, men det har alltid slutat med att jag köpt någon billig och vid närmare eftertanke faktiskt ganska illasittande bikini. Men så surfade jag in på Phax hemsida, och hittade DEN bikinin, den som jag letat efter så länge! Sååå fin och ser ut att passa kroppen perfekt!
  http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/pushup-bikini-set-gold-of-the-desert-phax-swimwear-2013.html

 30. Jag hade ju lätt kunnat tänka mig att bo i denna i sommar: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-phax-swimwear-2014.html
  Så fin, & så jag! Den påminner om finfint hantverk, å jag sysslar mkt med virkning & stickning på min lediga tid, så innerst inne hoppas jag att jag skulle få frågan från nån om jag gjort den själv! 😉
  Sedan är jag ju på jakt efter en ny bikini, min gamla har gjort sitt.. Kan aldrig gå upp ur vattnet utan att kolla att allt sitter på plats, för det gör den nämligen inte längre.. :-/ Sist jag var på spa (förra helgen) så fick jag panik-fixa det hela med säkerthetsnålar!

 31. Har man plockat tre barn ur en lucka på magen, varav den första luckan hade lite långt upp, så att säga – på grund av en nybörjarkirurg – så får man ju tänka lite extra när man väljer bikini. Vettiga människor i samma situation kanske väljer en väl täckande baddräkt istället. Inte jag. En gallblåseoperation, samt en borttagning av födelsemärke, ger nämligen intrycket av att jag har en glad gubbe på magen! Öga, öga, näsa (naveln), mun (tre kejsarsnitt med kråksparkar längst ut), kan ju göra vem som helst lite glad! Och vem vill inte göra sina medsolande människor glada? Tänk där ligger dom och våndas över sina egna komplex, och så kommer jag, i glad förpackning smyckad med glada färger i form av den här bikinin http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-bandeau-set-bussola-phax-swimwear-2014.html, kan det bli så mycket bättre?

 32. Den här bikinin skulle jag så gärna vilja vinna. Med den på skulle det vara en fröjd o vi sa upp sig på stranden. Perfekt modell

 33. Jag är lite besatt av bikinis, och på senare år vill jag ha dem så bohemiska som möjligt, därför passar den jag länkat till, Estrela do mar, klockrent till min bohemiska sommar!

  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-bandeau-set-estrela-do-mar-phax-swimwear-2014.html

  Där fanns nog en fem varianter till jag hade kunnat välja, minst (och sen mix matcha mellan dem!), men denna stod ut från mängden för mig.

  Kram /iris

 34. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-trianglebikini-set-laser-bolhas-phax-swimwear-2014.html
  Jag får mitt första barn om 3 veckor och det innebär, har jag förstått, att tidigare bikini kanske inte direkt kommer sitta som en smäck i sommar. 😉 Ovan angivna bikini skulle jag dessutom lätt kunna vika undan för amning när helst jag vill.
  Att den dessutom är det snyggaste jag sett gör ju inte längtan mindre direkt. Fokus kanske hamnar mer på den ursnygga bikinin dessutom än den nyförlösta kroppen den sitter på.
  Kramar

 35. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-set-corais-phax-swimwear-2014.html
  Åhhhh, sicken bra tävling. Har spanat på phax-bikinis länge men aldrig unnat mig då jag tycker att de är lite dyra, speciellt med tanke på att man inte använder dem så himla många dagar/år. Men nu ska jag och familjen hux flux på en all inclusive-semester och jag vill gärna känna mig het eller i alla fall okej när jag går omkring lite halvt avklädd. Efter graviditet och amning är inte kroppen vad den en gång var, men med lite hjälp så….

 36. Gaah..vad många fina det fanns att välja mellan! Men valet faller på årets trend – djurmönster!
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/djurmonstrad-bandeaubikini-set-areia-phax-swimwear-2014.html
  Med badplaner i hav, vattenland och pool. Hade det varit härligt att som 2-barns mamma känna sig cool. Att med slående fart glida ner för en vattenrutschbana, utan att känna att bikinin av ska kana. För att sedan se barnens miner och glada humör, när mamma glatt vinkar som mammor bör!

 37. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/trekantsbikini-set-sereia-phax-swimwear-2014.html

  Åh vilken härlig tävling, jag vill jätte gärna vinna 😉 Vilken lyx att få spendera soliga dagar i en sådan förtjusande bikini. Jag har nu efter mina två graviditeter gått ner till min ursprungliga vikt och ser för en gång skull fram emot att sätta på mig en bikini i sommar och vad vore inte mer härligt än att få sätta på sig just denna färgglada godsak 😉

 38. I många år har jag velat ha en SNYGG baddräkt,men mest hittat de där en aning tantigare modellerna, men nu blev jag så kär, lika snygg till shorts när man går för lunch en dag på stranden , har gått ner 13 kg och tänkte fortsätta denna sunda väg till mål & lyckan att känna sig bekväm i sig själv slår allt ! Denna skulle absolut matcha mitt nya jag redan även om jag har en bit kvar : http://www.phaxswimwear.se/baddrakter/baddrakt-like-a-mermaid-phax-swimwear-baddrakter-online-1.html

 39. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/djurmonstrad-bandeaubikini-set-areia-phax-swimwear-2014.html
  För att jag på stranden ska kunna locka fram djuret i mig. Nåja….iallafalll vara lite modigare i mitt val av bikini och inte som alltid välja en svart eller på sin höjd annan enfärgad sådan. Ska iväg med jobbet till Alicante och jag jobbar på en idrottsanläggning där nästan alla är yngre och hippare. Så jag tänkte att jag kanske kunde mäta mig med dem iallafall bikinimässigt om jag skulle vinna denna lyxiga bikini.

 40. Hmm, nu gick det inte att länka från mobilen men jag hoppas det går bra ändå. Om jag hade superturen att vinna önskar jag mig Passion Garden. Min gamla bikini fick åka i soporna efter förra sommaren, så nu blir det antingen nakensolande eller en ny ljuvlig bikini. Jag och resten av befolkningen röstar för ny bikini.

 41. Hej!
  Man kanske inte får vara med och tävla om baddräkt? Men jag hittar aldrig en bikini i set som passar eftersom kroppen inte är sig lik efter amning och efter att ha gått ned 20 kg i vikt. Min dotter sa för ett par år sedan: ”Mamma om dina bröst blir så mycket längre måste vi nog klippa av dem” haha…så jag vill gärna ha denna fina baddräkt istället för en bikini, snälla!
  http://www.phaxswimwear.se/baddrakter/sportig-baddrakt-surfar-phax-swimwear-baddrakter-online.html

 42. Ska en sväng till Grekland i sommar, då vore den här varianten perfekt!

  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-mix-phax-swimwear-2014.html

  Efter att jag blev ensamstående mamma, högst ofrivilligt, har jag, lika ofrivilligt, tappat några kilo i vikt och vips så försvann brösten… Enda fördelen är att jag utan problem kan ha en bandeau-bh, något jag aldrig har kunnat tidigare! Man får se det från den ljusa sidan…

 43. Såå fina!! Svårt att välja men föll för snygging från förra året. 🙂
  Det är ingen ”tiny winy bikini”, men väl en halterneckbikini! 🙂

 44. HEJ!
  jag är en ung tjej som lidit av ätstörningar i många år, kämpat nu och mår idag riktigt bra, har en hälsosam vikt och jobbar framförallt nu med självkänslan. Vore underbart att få en vacker bikini som jag kan gå runt i på stranden i sommar och faktiskt vara stolt över min friska och faktiskt vackra kropp!
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-rea/vandbar-trekants-bikini-natural-highlights-phax-swimwear-2013.html

  Stay strong! 🙂

 45. Det var ju näst intill omöjligt att välja en, men jag tror att den här är snyggast: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/pushup-bikini-set-safari-fling-phax-swimwear-2013.html eller den här: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/pushup-bikini-set-peixe-phax-swimwear-2014-1.html ? Nej, det är den första som är snyggast: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2013/push-up-bikinis/pushup-bikini-set-safari-fling-phax-swimwear-2013.html (en mångmönstrad i flera färger blir nog bäst för veliga jag).

 46. Varför skulle jag vinna en bikini? Jag som inte ens gillar bikini. Jag är en baddräktsmänniska – punkt. Jag har aldrig känt mig bekväm i en bikini, tycker inte att de är smickrande för just min kropp, känner mig självmedveten. Men….de där Phax är rysligt snygga…hmm…kanske skulle jag klämma ner mig i en sådan? Om jag vinner det vill säga…tror faktiskt att jag skulle våga tralla runt i en Phax, den är ju så snygg att den garanterat drar blickarna till sig (bikinin) och inte till mina skavanker. Om jag ska klämma in mig i en bikini så får det nog vara i denna:
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-ii-phax-swimwear-2014.html
  Vi får se…lycklig blir den som vinner! 🙂

 47. Jag älskade överdelen på denna, så himla fin och mönstret är helt underbart. Tänk det mönstret mot en solbrun hud. Beach 2014, here we come!

 48. men oh :)).
  jag hade velat vinna http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/pushup-bikini-set-serenity-phax-swimwear-2013.html

  håller tummarna =)

  jag har inte så mycket tuttar p.g.a viktnedgång men denna skulle faktiskt göra så jag fick mer proportionerlig kropp (i mina ögon). har aldrig burit bikini, men i år vill jag faktiskt göra det. trots bristningar och överskottshud på magen, så känner jag mig för första gången någonsin bekväm i att bära bikini. lila är dessutom min favoritfärg, så denna hoppas jag få glänsa i i sommar =)

 49. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/halterneck-bikini-set-sereia-phax-swimwear-2014.html ojojoj jösses jösses, så vackra bikinis, och lovande kvalitet förstår jag av din beskrivning. Precis som så många andra kvinnor tänker även jag – näh inte kan jag -nä fy, de hänger, de har inget innehåll längre, de är uppätna, för stort skinn, barnen har slitit och slängt sönder mina boobs, de har oxå töjt ut magen osv osv. Minns ett inlägg jag läste här från dig, hittade dig när jag googlade bröst, hahaha, ja det är sant! Var osäker o ledsen på min nya kropp efter barn två, och då skrev du så befriande om vad som händer efter barn, läste alla kommentarerna och då samt även denna gång känner jag mig styrkt i -Att det är vi själva, vi kvinnor som är hårda mot oss själva, vi som sörjer den gamla kroppen. Men vi skulle antagligen aldrig tänka nått liknande om en annan kvinna, utan just tänka så, hon har fått det bästa i livet -barn.
  Så just därför tänker jag slänga nojorna i soporna och dra på mig den snyggaste bikinin jag hittade. Strunta i att lite veckat tomt löst skinn kanske inte hålls gömt inne i de två delarna, för bikinin är snygg och det är jag med då 😉 och mina barn är det bästa och det är jag och min sladder kropp som fött dem, så det så!
  Tack för en fin blogg, nu i efterhand då jag hittat dig har du inspirerat massor till annat oxå, såsom kalklitir i halva hemmet 😉

 50. Fantastisk fin och udda bikini som känns väldigt mycket ”jag”. Älskar enkelheten men ned de speciella små detaljerna som verkligen gör designen. Jag kan verkligen se mig själv på stranden i denna bikini som även täcker min ”mamma-mage” när jag nu har fått barn, men den är samtidigt så modern och stilfull. Hoppas den blir min!

 51. Oh så svårt! Mkt fint de har, tack för tips! OM jag har turen att vinna så får d bli denna: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-surfar-phax-swimwear-2014.html
  Härliga glada färger och sportig look, det gillar jag. Ska spendera två veckor i Toscana i sommar, då Italierna har koll på modet känner jag att det är läge att inta landet m stil. Krya ryggen fina Emma, jag har sett likadan ut, be en naprapat stretcha din rygg, det bästa, dvs sära på diskarna. Hade jag bott nära dig hade jag gett en hjälpande hand! Trevlig helg till alla!

 52. De senaste åren har jag liksom flyttat bort fokuset från egna kroppen (även om en lever i/med den mest hela tiden) och grävt ner mig i strukturella frågor, och satt mig in i biståndsbranchen som jag verkar i. Detta har nog gjort mig lite blind för vad jag egentligen passar i för former och färger. Det verkar i alla fall som det när jag kikar på förra årets sommarbilder. 🙂 Gör om, gör rätt! – som min bror hade sagt. Jag tror helt enkelt att den här hade gjort tricket! http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/broderat-bikini-trekant-set-trip-like-love-phax-bikinis-online.html

 53. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-bandeau-set-bussola-phax-swimwear-2014.html
  Hej! jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna i minsta storleken då jag inte har några bröst alls, alla vill ha en fin bikini det vet jag. Men jag kan aldrig känna mig fin i bikini, men med denna jätte gulliga bikini kanske man kan se sig själv i spegeln med bikinin på. När man har små bröst är det bra att ha fransar eller volanger på så att det ändå drar till sig lite uppmärksamhet! Kram

 54. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/vandbar-trekants-bikini-secret-admirer-phax-swimwear-2013.html

  Då jag nu är gravid med mitt första barn, och kommer att gå med en stor gravidmage hela sommaren så skulle jag vilja ha den här bikinin då den tack vare sitt fina mönster och kvalité skulle lyfta min gravidkropp så jag stolt kan våga gå på stranden och visa upp hur en gravidkropp kan se ut. Med min nya kropp så är det inte mycket som klär mig längre, men den här bikinin skulle få mig att känna mig så fin. Och med en foglossning som gjort mig sjukskriven från jobbet så har jag inte ekonomin längre till att köpa mig en ny bikini som behövs då min förra är alldeles för liten för den här nya kroppen. Så jag hoppas verkligen att jag kan få vinna den här fina bikinin då det skulle göra en sensommarmamma väldigt lycklig 🙂

 55. av att valt mellan många fina har jag valt att jag skulle vilja ha denna: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-ii-phax-swimwear-2014.html jag skulle vilja ha den för att först och främst för den är såå otroligt fin och sommrig. den skulle passa så bra att ha på stranden när jag ska i Barcelona! dessutom så har jag inte någon bikini än så skulle vara skönt att fixa en. Jag har aldrig haft råd att köpa en sån fin bikini. de är ju väldigt dyra men enligt mig mycket finare än de från H&m och mera. jag älskade färgerna på bikinin, de passar mig perfekt!

 56. Jag skulle välja denna skönhet: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-bandeau-set-bussola-phax-swimwear-2014.html
  Måste erkänna att det var svårt att välja, så många snygga bikinis har jag då aldrig sett på ett och samma ställe tidigare.
  Skulle gärna bära denna med stolthet på Öland i sommar (och alla andra stränder jag tänkt besöka för den delen) En bikini från phax i garderoben skulle om nått vara en motivator för att ge sig ut och springa så man kan bära upp den med stil om 1-2 månader dessutom 😉 *håller tummar och tår nu*

 57. Vilken underbar tävling, nu när sommaren
  börjar närma sig och snart man ner mot stranden ska gå.

  1. Kikat runt lite och fastnade för denna:
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-halterneck-set-mix-phax-swimwear-2014.html

  2. Då jag har svårt att hitta en bikini jag tycker om
  så skulle jag bli så glad över att vinna denna
  då jag älskade formen och färgen.
  Skulle betyda jätte mycket.

  Hoppas verkligen på tur.. Kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

 58. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-halterneck-set-mix-phax-swimwear-2014.html denna tyckte jag var helt fantastisk! Jag har gått upp mycket över låren och behöver då en bikini som ändå ger rätt former och undviker ”lovehandles” och denna verkade helt perfekt då den ju har knyt. Då jag är mitt inne i mina slutprov, finals, just nu så vore detta en helt perfekt present till mig själv när jag väl är färdig den 20e maj!

 59. Läckraste bikinin jag sett på länge!
  http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/rosa-bikini-trekant-set-dazzling-beauty-phax-bikinis-online.html

  Valde denna bikinin eftersom jag detta året bestämt mig för att inte fega ut på stranden och välja något diskret enfärgat. Nu tänker jag välja en bikini som jag egentligen velat ha hela tiden, men inte vågat. Så varför inte gå ”all in” med starka färger, mönster och paljetter samtidigt?! 😀

  Kram
  Annika

 60. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/trekantsbikini-set-laser-ventos-phax-swimwear-2014.html
  Den här bikinin skulle jag så gärna glassa runt i på stranden i sommar. Lite vollang och en underbar korallig färg. Jag är en sådan tjej som aldrig tycks hitta någon bikini som jag verkligen trivs i. Har funderat på att klicka hem en från Phax ett tag men aldrig slagit till. Vinner jag denna gång kanske jag blir beroende och köper en hel drös 😉 Har hört att de sitter som en smäck!

 61. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/volangbikini-set-corais-phax-swimwear-2014.html
  Ska jag vara ärlig hade jag inte så stor koll på Phax och deras bikinis innan den här tävlingen. Nu visade det sig att de hade kanske den sötaste bikini jag sett! Jag älskar randigt och kombinationen röd/korall och vitt så den här bikinin kändes väldigt ”jag”. Verkligen hur fin som helst. Det behövs nästan inga fler ord än så, den talar för sig själv i mina ögon 🙂
  Kram

 62. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-estrela-do-mar-phax-swimwear-2014.html

  Åh så enkelt val! Självklart hade jag valt denna alla dagar i veckan. Den är så söt. Även fast jag är 33 så känner jag mig så ung och vill vara sådär docksöt. Och just denna bikini ger mig den känslan. Du vet som när man var liten och hade en snodd med tärningar som mamma satte upp håret med och man fick den där fina klänningen med lite volanger. Just så känns denna bikini.

 63. SNÄLLA! Denna bikini skulle få mig att glömma hur väl jag fyllde ut den bikini jag har genom mina tre graviditeter och amningsperioder. Nu försöker jag överleva med dubbla egenhändigt fastsydda inlägg….

 64. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-trianglebikini-set-laser-bolhas-phax-swimwear-2014.html
  Alltså, när det kommer till färger väljer jag alltid svart, gärna med svart. I hemmet likväl som på kläder. Min hoj var svart och bilen blir detsamma om jag får välja. Jag känner mig inte hemma i tjejigt rosa och även om jag svävar iväg med färger ibland landar jag alltid i det svarta till slut ändå. Men jag vet inte vad det är med den där bikinin… De där färgerna tillsammans (och modellen) ger ett så starkt att-vilja-ha-begär så jag vet inte vad. 2014 kanske ska få bli en färgglad sommar ändå! 🙂

 65. WOOOW! Vad mycket snyggt!!, Klart jag vill vara med i utlottningen och skulle just jag ha turen att vinna det åtråvärda priset, så vill jag gärna gå till playan i den här supersnygga bikinin i sommar med min nytrimmade kropp, jag har ju tränat bort 13 kilo sedan föra sommaren så nu kan det vara kul att pryda den nya kroppen med en ny snygg bikini!

 66. Är gärna med!
  Har valt denna bikinin: http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/pushup-bikini-set-safari-fling-phax-swimwear-2013.html
  Jag har valt just denna eftersom att jag brukar ha otroligt svårt för att hitta en bikini som jag tycker om. Jag har vill gärna ha en som sitter bra på nederdelen och inte ”hänger”, samt att jag vill ha en ”lek säker” överdel då jag ofta spelar strandtennis etc och tycker det är otroligt jobbigt och tar bort det roliga eftersom att man måste hålla koll så att inget flyger ut haha. Denna bikinin verkar ha båda delarna vilket är super! Dessutom så älskar jag zebra och lila, kan inte bli bättre med båda två tillsammans. Bikinin ser lite annorlunda vilket är roligt eftersom man ser dagligen tjejer som har likadana bikinisar.

 67. det var ”love at first sight”. I samma ögonblick som jag såg den bikini jag visste att det här är vad jag vill. Färgen och stil, passar helt mina behov.

 68. Nu, nio månader efter vårt drömbröllop, har jag och min man belönats med den stora äran att när som helst få ta emot vårt första barn. Men, jag är också student. En student som efter många års hårt slit skulle ha tagit examen nu i juni. Livet ville dock annorlunda och jag har därför omprioriterat. Istället för studier ”in i det sista”, stress och prestationsångest så vill jag ägna mig åt det som är allra, allra viktigast här i livet – Familjen. Min utbildning finns ju kvar även till hösten eller nästa vår. Beslutet att omprioritera har visat sig vara det bästa beslut jag tagit på väldigt, väldigt länge. Jag har hittat ett inre lugn, en säkerhet och en styrka som jag inte upplevt på länger. Dock har saker alltför ofta, som bekant, en baksida – i det här fallet i form av ekonomiska begränsningar (alltid dessa pengar…) Att jag skulle ha möjlighet att unna mig en SÅ HÄR lyxig och fantastisk bikini är just nu uteslutet. Åh, vad de är snygga! Allihop! Och angående hur kroppen kommer att vara efter graviditeten… ja, den kommer antagligen inte att vara exakt som den var innan. MEN jag älskar min kropp ändå. Jag älskar känslan av att den kan bära ett barn. Jag känner mig så otroligt fin. Och stolt. Och det kommer jag banne mig att fortsätta göra även efter graviditeten. Ännu vackrare hade jag känt mig om jag kunde promenera runt på stranden i den här: http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/vandbar-bikini-bandeau-set-ancora-phax-swimwear-2014.html. Den är en solklar favorit.

 69. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-triangle-set-surfar-phax-swimwear-2014.html

  Jag fastnade verkligen för den här bikinin, den utstrålar riktig lyx! Jag gillar precis allt med den.

  Jag gillar att det är lite surf-feeling över den på något sätt. Jag tycker att den får en att se både söt och lite sportig ut. Den är också väldigt snyggt utformad. Det är ju den snyggaste bikinimodellen! Färgerna känns helt rätt. Och detaljerna är superfina. Jag gillar verkligen hur de har gjort sömmarna.
  Den här bikinin är helt enkelt helt outstanding!

 70. Vilken underbar tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Åh, jag hittade drömbikinin i djurmönster och den skulle vara perfekt till i sommar och när jag ska utomlands. Har svårt för att hitta en bikini som sitter bra och en från Phax med bra kvalité och passform hade varit underbart och lyxigt att ha. 🙂 Hoppas så på tur.

 71. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/vandbar-bikini-bandeau-set-ancora-phax-swimwear-2014.html

  Ska på mitt livs första solsemester i år 🙂 Behöver ju ha ett par bikinis med mig eftersom jag tänker att jag kommer att använda det mest då barnen vill bada massor. Brukar ha svårt att hitta passande bikinis, men denna från Phax ser ut att kunna fungera för mig. Dessutom med lite möster och färg, då jag oftast hamnar i svartträsket när det gäller kläder 🙂

 72. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-mix-phax-swimwear-2014.html
  Jag har just nu ingen passande bikini. Antingen så hänger den eller så är den för liten. Jag har en ganska liten kropp men mycket kurvor. Jag vill ha bikinin som får mig att känna mig bekväm. Denna bikinin var super snygg och verkar passa super bra på kroppen. Skulle bli så galet glad om jag skulle vinna. Jag hade sluppit att skämmas på stranden. Håller tummarna.

 73. http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-bussola-phax-swimwear-2014.html

  Efter flera år av ätstörningar, kroppsproblem och idealhets. I år har jag bestämt mig. Jag har bestämt mig för att våga ge mig ut och bada på stranden. Jag har valt att våga visa mina utåtstickande revben och visa mina bristande kunskaper kring min alldeles egna kropp. Du vet när livet vänder? När allting går åt ett håll man aldrig förväntar sig. När man möter den där speciella som älskar alla ens delar på kroppen. När man lär sig att det är okej att se olika ut. Allt det där hände mig för snart ett år sen och det är helt galet hur jag har utvecklats sen dess. I år, efter dessa år av ett konstant svart hål, ska jag ut på stranden och jag tänker rocka denna snygga och färgglada (!) bikini så himla mycket.

  Nu är det min tur.
  Nu är det dags för min vändning.

 74. vill gärna ha denna bikini, är fru o mamma, inte för att man fick barn betyder att kroppen blir mindre finare eller vackert. min man gör att jag känner mig vackert varje dag! varje sekund o varje stund. Jag SKÄMS INTE! yuhuuu!!
  hoppas jag får den.
  mvh/Rebeca P.

 75. http://www.phaxswimwear.se/halterneck-bikinis/bikini-set-rainbow-ride-phax-swimwear-2013.html

  Vårens obligatoriska bikini-fundering är nog lite ångestladdat för många tjejer.
  Jag är en av dem med liten byst, vilket även denna modellen på bilden ser ut att ha.
  Tycker vi ska slänga ångesten åt helsike och bara tuta och köra i sommar, visst?
  Om jag vinner önskar jag denna bikini i regnbågens färger. Ska jag visa upp min kropp på stranden kan jag lika gärna göra det iklädd peppande färger!
  Kram

 76. Hej! 😀
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/cut-out-bandeau-bikini-set-laser-bolhas-phax-swimwear-2014-1.html

  Jag valde denna bikini för att när jag ska välja något bestämmer jag med magkänslan, och när jag bestämt något med magkänslan är viljan starkt besluten om att jag ska ta den, (Magkänslan sade att ”Fin bikini, passar mig”. Det var anledningen, och det var en MAG-isk känsla.
  Tack för rolig tävling! 🙂

  FRIVILLIG LÄSNING OM MITT MAGNIFIKA VAL:
  Fakta om anledningen hur jag valde mitt val; Magkänslan:
  Att känna på sig vad som sant och falskt, rätt och fel, klokt och oklokt i en viss situation.
  Många psykologer jämställer magkänsla och intuition. Men man kan göra den skillnaden mellan dem att magkänslan är en emotionell upplevelse i motsats till intuition som är en kognitiv eller intellektuell insikt som man får utan att behöva granska, jämföra och sammanställa fakta om det man intuitivt blir klar över.
  Att använda begränsad information kan fungera bra, speciellt om man är klar över de fallgropar som man lätt faller i när man inte söker fullständig information. Att göra sig beroende av fullständig information gör dock all aktivitet tidsödande och i längden hindrande för effektiv verksamhet, s k analys-paralys (eng: analysis paralysis, paralysis of analysis) om man inte som expert på ett område på ett icke-medvetet sätt snabbt kan ta in och kognitivt bearbeta stora mängder av information.
  Mönsterigenkänning (eng: pattering recognition) kommer psykologiskt nära thinslicing (den kognitiva sidan), medan intuition i en av sina betydelser kommer närmare förmågan att ta in och bearbeta stora mängder information i en enda blick (utan thinslicing).

 77. Oh, YEAH! Den här är så mycket mej!!!! Äääääälskar djurmönstrat med leopard, zebra och vilda djur……det är bara så YEAH!!!! Matchar mitt temperament perfekt! Och så är det lite Afrika också! Och jag är mycket Afrika! Ja, du fattar! Den här snyggingen ropar efter mig! Helst eftersom jag dejtar en ny kille och snart är det sommar och då vill jag vara snygg när jag hänger med honom på segelbåten! 😉
  http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/djurmonstrad-halterneck-bikini-set-areia-phax-swimwear-2014.html

 78. Åh vilken underbar tävling och helt ljuvliga bikinin!
  Favoriten är denna! http://www.phaxswimwear.se/bikini-2014/bikini-bandeau-set-estrela-do-mar-phax-swimwear-2014.html
  Efter en sommar som gravid och nästa som ”efter graviditeten kropp” så tänker jag inte stå i vassen i år! Jag ska sola och bada med min dotter och visa stolt upp min mamma kropp och med denna underbara karamell expolsion så kommer jag garanterat att synas och det med ett leende på läpparna! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *