Att ha varit hos svärföräldrarna på lunch.

 
AT2B1472
 
AT2B1476
 
 

Det var en bra torsdag igår.

En som började med trädgården, som ni vet, och avslutades där – men som där emellan innehöll ett besök hos svärföräldrarna med lunch och lek för Buse med sin kusin. Hon har ju blivit stor nu, hans kusin, och har börjat gå; och utbytet de har av varann är rörande att se.

Barn som leker. Det är så rofyllt på något sätt.

På vägen dit stannade vi på ICA och köpte med oss lite glass att ta med hem sen – jag har snöat in på GB:s Sandwich som de nu gjort i kartong och som är perfekt att dela på mitten och slafsa i sig med sked på kvällarna.

(Chinosarna är ett par gamla Please från förra året, jackan finns här, blusen här och skorna här).

 
 

AT2B1477

 

AT2B1505

 

AT2B1481

 
 

Vi var där i någon timme;

åt smörrebröd, lekte, pratade

och utanför var sommaren på paus ett litet tag och vindarna ganska kyliga, men det klarnade upp redan fram mot kvällen när vi kunde sitta i trädgården och äta den där glassen och konstatera att det där med en ledig dag mitt i veckan inte är så dumt. Och ikväll är mannen jour och kommer hem senare, så det blir jag och Buse som ska vara hemma och sitta på golvet i hans rum och leka med den lilla staden av trä och prata om vem av oss som ska vara Kling och vem som ska vara Klang.

Och imorgon ska jag ta med en lista på alla de blommor ni föreslagit (tack!) och bege mig till Plantagen för att kika på vad som finns.

Det har ju redan blivit fredag idag, och framför oss väntar en hel helg av ledig tid och mat och mer glass ur förpackningen där under parasollet.

 

slut

8 kommentarer till “Att ha varit hos svärföräldrarna på lunch.

  1. Hej, bara ett tips , åk till Åbergs plantskola, du har väl ganska nära dit? en annan bor i Götet och längtar ständigt efter era fina plantskolor i Skåne. Tack även för underbar blogg med mycket inspiration , har köpt vimplar ( som dina) och hängt i hela växthuset. Helt ljuvligt blev det såklart.

    Kram Inger

  2. Jag önskar att det var rofyllt när våra barn leker! Kommer inte ens ihåg om det någonsin varit det, men man får vara glad när de inte är osams.

    1. Ha ha ha hon är ju så liten, annat blir det väl sen 🙂 Nu går mest leken ut på att Buse räcker över leksaker till henne som hon tittar på, typ.

  3. GB sandwich i låda, o herregud,ljuvligt! Hittar inte på vårt lilla coop, är det i halvliter? kanske inte kommit till norr än. Jättesnygga kläder på snygga dej som vanligt! Trevlig helg! Kramar

  4. Jag älskar plättar i luften, kombinera det med små verbena(finns i olika färger), blanda inte ihop med hängverbena. Brukar bli fantastiskt☀️ Ett annat tips, jätteverbena, blir verkligen jättehöga, 3-4 plantor i en stor korg. Ser inte mycket ut för världen när man köper dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg