Att leva en dag med kameran igen.

 

AT2B8618
 
 

I julas var jag ju i Stockholm och fotade för Pipols Bazaar. Minns ni? På ett hotell på Lidingö, med modellen jag tycker så mycket om. Hon som är så ung men kan tas likväl för någon äldre, bara med hjälp av smink och ljus och attiraljer.

Och idag är det dags igen!

Idag flyger jag upp för att fotografera åt Pipols för tredje gången, och det är en så häftig känsla. Att få göra det inte bara en gång, utan tre. Och att sen få se sina bilder i tryck; på kataloger och mässväggar och små kort… Det är stolthet på något vis. Och overklighetskänsla samtidigt.

 
 

AT2B8527

 
 

Så det gör jag idag.

Flyger och åker taxi och transporteras från location till location med en modell jag aldrig plåtat innan och som jag är så spänd på att få se. Mumlar och blir koncentrerad och glömmer bort att andas ordentligt; andas med bröstet istället för magen.

Det blir en bra avslutning på en arbetsvecka. Imorgon vankas midsommar i Småland, så en dag i Stockholm som uppvärmning och avslutning på samma gång känns precis som det ska vara. Önska mig lycka till!

Det är alltid lite nervigt, sånthär.

 

slut

12 kommentarer till “Att leva en dag med kameran igen.

  1. Lite lagom nervigt blir ofta riktigt bra! Lycka till, bilderna dina är fantastiska..ibland är något drömskt, något flyktigt drag som jag älskar i dem. Något man känner igen men inte kan sätta ord på..något som landar fint i ögat o känns bra i magen. Nu lät det knäppt men jag kan ju inte heller sätta ord på dem =)

  2. Vilken fantastiskt vacker tjej, wow!! Du har verkligen fångat hennes skönhet också, vilket bra jobb!

  3. Vilken fantastiskt vacker tjej, wow!! Du har verkligen fångat hennes skönhet också, vilket bra jobb!

  4. Jag är så imponerad av dig! Tror banne mig jag måste boka in mig på det där bloggeventet i slutet av augusti där du ska vara med, bara för att få träffa dig. Även om det känns som ljusår från Umeå och onödigt att åka så långt när det nyss varit semester. Kram Annika

  5. Stort stort lycka till! Du är grym. Det kommer gå kalasbra! Kram Lisa S (numera i Lj-husen!!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg