Att starta en dominoeffekt.

 

AT2B7139
 
 

Det började med den här.

En sagolik, vacker flaska med gammal nött etikett – full av solblekta snäckor. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar både snäckor och solblekt och gammalt, och den här (från CozyRoom, köpte den genom Copperplate på Limhamn) var liksom allt det där i ett.

Den, och en flaska med en fjäder, och en snäcka (i hitte-på-material).

Sen startade det.

 
 

AT2B7135

 
 

Dominoeffekten ni vet.

Helt plötsligt vill jag göra om vardagsrummet. Tack vare tre små saker. Inte göra om som i att måla och bytta soffa eller så, bara de där små sakerna som trots allt gör så mycket – byta kuddöverdrag, ändra plats i huset på plädarna, rensa ut och skapa mer luft. Måla ett skåp med Annie Sloan, byta ut korgarna under soffbordet. Jag vill ta in sommaren ännu mer, bädda in rummet i dammiga färger och nötta material och alla dessa snäckor jag inte tycks få nog av.

Tack och lov åker jag till Stockholm och fotar för Pipols imorgon, annars hade jag startat nu. Men jag har nyss kommit hem från ännu en fotografering, och måste trösta en Buse som blivit traumatiserad efter en teaterföreställning de varit på med förskolan och som han tydligen tyckte var inget bra skit alls och högljutt talat om för alla. Nån var stormen Sven och det var inte bra och nån spelade dragspel och det var inte bra – och så vidare. Jag kan i och för sig förstå honom; teatermänniskor kan ju vara ganska… intensiva? Och han har inte så mycket erfarenhet av så mycket kultur på en gång. Klart det blir overload.

Så det får vänta. Till nästa vecka. När midsommar är över och vi är hemma igen och jag kan få ro till det.

Men då! Vardagsrummet nästa.

 

slut

3 kommentarer till “Att starta en dominoeffekt.

  1. Spännande!! Can’t wait to see!;)
    Å lille hjärtat då, han gillade inte det, hade inte jag heller gjort:)

    Kramar
    Adela

  2. Hahaha, jag är helt med Buse på denna – sockiplast-teater som jag kallar det är inget för mig. Jag begriper mig inte på det. Puss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg