Att åka ut för lite middag.

 

AT2B0171
 
 

Varför är jag ute och travar på grusvägen, tro?

Jo, för igår, när jag målade skåp som bäst, fick vi en blixtinbjudan av ett par vänner att komma över på middag och mingel och inflyttningsfest. De blev klara några dagar tidigare än de först trott och tänkte att det med tanke på vädret kunde vara trevligt med lite sällskap och god mat. Och vi var inte sena att tacka ja.

Dessutom hade det ju slutat regna.

Så självklart tackade vi ja. Varför tacka nej till mat och vänner om man inte behöver?

(Åh herrejäklar vad hård jag ser ut. Men det är jag inte. Mest fokuserad på att styra klackar över grus vilket är en konstform i sig själv. Men värdinnan dit vi skulle har en extrem faiblesse för högklackade skor och jag brukar försöka utmana henne varje gång, utan att lyckas. Igår hade hon ett par röda, skyhöga saker hon hittat i Paris och som hon älskade med snudd på manisk intensitet).

 
 

AT2B0166

 

AT2B0177

 
 

Så det blev en spontankväll igår tillsammans med några vi tycker så mycket om, och med uppehållsväder och skratt och den godaste fisksoppa jag kan ha ätit (efter pappas). Är det bara jag, eller blir inte människor över lag lite mer spontana den här tiden på året? Som om tröttheten inte håller samma grepp på något vis, utan lossar på tyglarna och släpper in en längtan efter att umgås istället.

Men iallafall.

En minifest sådär mitt i veckan, och tiden gick genast oändligt mycket snabbare.

 

klänning | kotyr
skor | stylelevel

 

slut

16 kommentarer till “Att åka ut för lite middag.

  1. Men herregud kvinna!! Vilka klackar!!! Huur kan du gå i såna!!?? Haha! Skitsnygg som vanligt! Och klänningen var ju sååå snygg! Här nere på näset har det inte regnat! Kram Lisa S

  2. Men herregud kvinna!! Vilka klackar!!! Huur kan du gå i såna!!?? Haha! Skitsnygg som vanligt! Och klänningen var ju sååå snygg! Här nere på näset har det inte regnat! Kram Lisa S

  3. Snygg outfit men jisses vilka höga klackar. Jag är djupt impad att du klarar att överhuvudtaget gå på en grusväg i dem. Hade det varit kort på mig i sådana skor på en grusväg så hade jag legat på marken och krupit fram. 😉

    Kram Linda

    1. Grusväg var aningen knepigt 🙂 de har ju en hög platå så de är inte så höga som de ser ut att gå i, men det är mest middags-skor. Skulle inte ta mig genom hela staden i dom, men en kväll är de mer än hanterbara.

  4. Ma lord vilka klackar! Ser sinnessjukt obekväma ut :D, å lika obekväma som de ser ut är de väldigt vackra, fattar inte hur vissa kan gå i såna ens? Kan du gå i såna på riktigt å vad, vad är hemligheten?!
    Imponerande 🙂
    Kram Åsa

  5. Så snygg du är! Och vad trevligt med en spontan middag så där. Jag tror också att folk blir lite mer öppna och lättsamma när det är sommar. Kram Annika

  6. Jo, men det är ju precis så det är. Och är en av anledningarna till att jag älskar denna årstiden. Folk blir mer spontana. Allt blir enklare! Och mer opretantiöst!
    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg