Att ha fått strandhår.

 

AT2B0225
 
 

Vet ni vad jag gjorde igår? Jag permanentade mig! Typ.

Jag var hos Böddi (på Headorama) och testade någonting alldeles nytt; en ny teknik där man permanentar in beach waves i håret så att det håller i åtta veckor. Mer skonsamt än de där gamla permanenterna ni vet, men samma grundprincip. Minus pudelfrisset. Man ändrar liksom strukturen i håret så att man får strandhår i två månader utan att behöva hålla på att trixa med locktångar och gud vet vad.

Jag. är. så. nöjd!

 
 

bw

 
 

Själva grejen tog ungefär en timme totalt, och kostade 950 kronor. Det tyckte jag att det var värt för två månaders beach waves. Då får man också med sig ett kit hem med kam, saltvattenspray och hårnät och en miljon tips på hur man kan styla håret. Det bästa med de här lockarna tycker jag är att jag kan ändra dom lite som jag vill. Antingen tar jag bara håret i tre, fyra sektioner och snurrar upp det som små bullar och fönar – då blir det riktiga, mer ”städade” beach waves, eller så låter jag bara håret självtorka eller fönar det lite fort för mer trassligt just-från-stranden-hår.

Hur coolt?!

 
 

AT2B0270

 
 

Så nu har jag alltså permanentat mig för första gången sen 1992, och är sjukt nöjd med resultatet. Ganska stor skillnad mot hur det blev sist om vi säger så. Och än så länge kan jag inte fatta lyxen i att ha redan klara vågor på morgonen; bara lite spray och fingrarna behövs.

Detta är alltså årets tips om ni vill ha lite mer ”schvung” i håret och känna er strandfabulösa nån månad fram.

Älskar´t.

 

tröja | sheinside

 

slut

24 kommentarer till “Att ha fått strandhår.

 1. Men så snyggt Emma! Undrar om min frissa kan göra det där, ska genast ringa henne. annars får jag väl boka tid hos Böddi och ta det under semestern (för han har väl ingen semester).
  Kram Helena

 2. Hej Emma. Nu blev jag lite lycklig när jag läste ditt inlägg, detta skulle jag gärna vilja prova. Jag har ju alldeles för långt till din fina salong, bor i Göteborg, men jag antar att det borde finnas här också.
  Tack för att jag får så många tips och idéer hos dig:)
  Kram Maria

 3. Jättesnyggt Emmma! MEN. Jag ser ut så där i håret 365 dgr om året om jag inte plattar mitt hår (vilket jag gör jämt för att slippa mitt lockiga hår). 🙂 🙂 🙂 Men du passar i dessa beach waves!

 4. Supersnyggt!!!! Jag älskar rufsigt strandhår (ser ju själv ut som en långhårig pudel)!!! Och den där knalliga gröna färgen är ju bara så vacker på dig!

  Hoppas att du får en härlig fredag med solsken och många skratt!

  Kraaaaaaaaaaam

  Angelica

 5. MEN SNYGG! Åker till Malmö på semester i sommar. Har du någon skön rabatt hos Böddi att dela med dig av? Isåfall ska jag också fixa beachwaves. 🙂

 6. Men åååååå så snyggt! Precis vad jag själv efterlyst sååååå länge och nu finns det. Jag med mitt tråkig spikraka överhår (underhåret i nacken är det minsann fall i men det hjälper ju inte när överhåret bara hänger…..) Japp det får helt klart bli en date med Böddi snart. Det blir ett samtal till honom omedelbums…..

 7. Wauu! Det vore lösningen för mitt platta, mjuka babyhår! Ska genast kolla upp vart det finns här i min stad! Thänks för tipset! 🙂

 8. Så praktiskt och så snyggt på dig!! Förstår att du är nöjd. Och vad du klär i den gröna färgen!! Ha en fin fredag. kram Annika

 9. Men snälla rara hjälp så fint! Jag har liksom längtat efter detta. Jag är så totalt hår ointresserad men DETTA alltså. Var kan jag göra det i ström tro…? Måste googla.

  Du är helt otroligt snygg!

  kramis

  Julia

 10. Åh.my.goddddd! På riktigt!!! Galet snyggt! Det där bara MÅSTE jag nosa upp på ngn salong här hemma och göra, jag som har världens plattaste och mest o-volymaste (nytt ord?) i världen….

 11. Vilket bra tips och så snyggt! Lycko dig som har hittat en bra frisör som vågar prova nya saker och som du har förtroende till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg