Att ha lunchat med en Bandit.

 

AT2B0283

 
 

Igår åkte jag in till stan för att hänga lite med Banditen när hon var hos Böddi och fick ny, underbar färg i håret och lite mer ögonbryn. Igår gjorde vi henne i en nyans som hette Icy Milkshake och ni kan ju bara ana hur snyggt det var! Dessutom var den en perfekt ursäkt för att nynna my milkshake bring all the boys to the yard så fort man kom nära henne. Mycket underhållande, tyckte jag.

Själv var jag fortfarande galet nöjd med mina strandlockar, och sportade dagen till ära en smällgrön klänning (härifrån) och ett par sirliga, guldfärgade örhängen härifrån.

 
 

AT2B0287

 

AT2B0318

 

AT2B0321

 

AT2B0330

 

AT2B0333

 

AT2B0335

 
 

Efter Böddi gick vi för lunch.

Det blev indiskt och iskallt vatten och en timmes oavbrutet pratande, innan vi reste oss och släntrade vidare för att spana in reorna. Och där ser ni henne ju! Vrålsnygg. Jag har ju tjatat om den där Game of Thrones-looken ett tag och för varje gång kommer vi närmre. (Lite tupering och smuts på henne nu så kan vi ha en en Khaleesi-plåtning som heter duga. Längtar så jag dör efter att vi ska hitta tiden för just det).

Och ja; det var min mitt-på-dagen-stund igår; full av Banditskratt och indisk mat och en envis sol som värmde oss på gågatorna. Och idag vankas det en gravidfotografering och en porträttfotografering innan jag ska komma hem och kasta mig och soffan och slappna av i varje del av min kropp.

Ha en fin lördag, allihop! Det ska jag försöka ha.

 

slut

17 kommentarer till “Att ha lunchat med en Bandit.

  1. LOVLEY klänning! Du klär fantastiskt bra i grönt! Och Banditen är ju så snygg så man kan dö! Har en liten fråga också: När du beställer från Sheinside, tar du din vanliga storlek då? // Lina

    1. Hej! Nej jag går alltid upp i storlek. De har bra måttangivelser på sidan; mät dig först så följer du bara dom 🙂

  2. Underbart vackra Emma! Och Nicole! Tänk att ni två fångat mig så… har ju inte en aning om vem ni är – det är ju det som är så härligt med nätet!
    Min man och jag är gamla kompisar, vi träffades första gången på Hönö och jag var 17 år. Han var het, snygg och hade K Y L S K Å P bak i sin fräcka 240! Vet inte hur många ggr han har friat till mig genom åren – 2007 sa jag ja. Bästa valet någonsin. Vi är så lyckliga. Och vi hittade tbx till varann över nätet… bra skit det där! 😉
    Så himla trist att jag gick o blev så sjuk. Men jävlar vad jag ska bli över nittio med honom! ❤️

    Tack igen Emma – du ger så mycket och jag sväljer allt!

  3. Du är jättefin i klänningen!!!
    Jag har varit sugen på att beställa därifrån men
    har dålig erfarenhet att beställa från USA.
    Är det smidigt att beställa, eller?

    Trevlig helg:)

    1. Ja det är smidigt – bara du mäter dig och går efter deras mått-tabeller. Säkra kort är långa klänningar, kavajer, t-shirts och jackor. Byxor mm är lite mer osäkert. Och räkna med lång frakt.

      1. Ursäkta jag stör igen… glömde fråga om tullen, går den på mycket?
        PS Blir en aning sugen på en permanent och det har jag inte varit sen -95,
        du är jättefin i det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg