Att strax ha semester.

 

AT2B6903
 
 

Om lite under tre veckor har mannen semester.

Då räknar jag det som att vi har semester – även om jag inte riktigt kan vara helt ledig nu när jag är egen. Men vi är alla hemma, iallafall, tillsammans. Och det är semester för mig, även om jag har några uppdrag som behöver min närvaro då och då.

Det här blir ju trots allt första sommaren vi båda är hemma under lika lång tid, om man inte räknar med när jag var mammaledig. Annars har vi alltid haft svårt att få ledigt samtidigt, och framförallt fyra veckor i följd. Jag har nog aldrig haft fyra veckors ledigt i ett svep, någonsin. Ingen av de jobben jag har haft har det fungerat på. Utan där har jag varit ledig två veckor, jobbat nån vecka, och sen varit ledig två igen. Mannen har å andra sidan alltid fyra veckor i följd.

Så den här sommaren blir vår, även om jag har små avbrott.

 
 

AT2B6901

 
 

Jag ser fram emot det så otroligt.

Långa, varma dagar där Buse springer utan kläder och har jordiga fotsulor, och där flickorna hela tiden finns med som två guldfärgade skuggor av lättja. Flädersaft och havsvatten och utflykter och grillad sparris och allt annat som hör en semester till. Och tid. Framförallt tid.

Det är lite under tre veckor kvar, sen börjar vår semester.

 

slut

9 kommentarer till “Att strax ha semester.

 1. Visst är det underbart att få vara ledig hela familjen, åka till stranden, äta gott och ta det mañana!
  Jag har långledigt i år och är ledig sen en vecka tillbaka. Mannen jobbar två veckor till och sen får vi fyra tillsammans. Det är då semestern börjar. På riktigt!
  Ha en skön söndag!

 2. Som vanligt sätter du ord på det att vara tacksam över och glädjas åt.
  Hoppas det blir soliga dagar som ger ett lättejefullt skimmer åt semestern!

 3. Himla fint med tillsammanstid. <3 Kan inte låta bli att tycka synd om snigelns hus som är krossat…

 4. Underbart, känner igen det där pusslandet. Nu har jag semester helt med flickorna då jag valt att gå hemma. Jätteskönt. Och mannen ansluter också med några veckors ledighet.
  kram Jess / Annorlunda Underbara

 5. Kärleken har semester nu och jag har en vecka kvar att jobba. I år har jag 5,5 vecka och det känns helt fantastiskt. Jag har det iofs inte ett svep men det är helt okej ändå. Min semester hoppas jag ska innehålla lite bus, lite photoshoots och en massa mys. Photshoots har jag ju redan haft (fotona finns på bloggen) och de är perfekta för mig att öva på.
  Kram

 6. Hoppas du hinner koppla av ordentligt mellan varven också, även om jag vet att det är svårt när man har eget, men i långa loppet behövs det! =)

  Måste också säga att bilderna är otroligt fina, nästan magiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg