Att ha sommarens gladaste ballerinaskor.

 

AT2B1399

 
 

Jag älskar rea-tider.

Särskilt när man kan hitta vansinnigt glada ballerinaskor; med rosetter och prickar och sulor som är mjuka att gå i. De här är helt klart sommarens gladaste ballerinaskor, och en fröjd att använda.

(Hittades här).

Nu vill jag ha bara ben, vippig kjol och glada ballerinas varje dag.

Det är sommar, bannemig.

 

slut

10 kommentarer till “Att ha sommarens gladaste ballerinaskor.

  1. På tal om vippiga kjolar – vad har hänt med alla dina Ewa i Walla kjolar? Det var längesen vi såg dig i någon av dem. Det var nästan som en spännande roman att följa din jakt efter den perfekta kjolen 🙂

    1. Jag har skrivit om det några gånger. De är för stora för mig, tyvärr. Alla Walla köpte jag när jag var relativt nyförlöst och vägde ty 15 kilo mer än jag gör idag, så nu sitter de inte alls bra. Och eftersom hon gör så stora kläder blir det liksom mer att kjolarna bär mig än tvärtom. Så även hennes minsta blir liksom fel på min kroppshydda nu.

      1. Det har jag lyckats missa :-(. Vad synd – du bar upp dem så oerhört vackert, som om någon haft dig i åtanke när de skapades. Men å andra sidan – jag har nog aldrig sett dig i ett plagg som inte varit snyggt på dig! Tack för all inspiration du ger, både vad gäller kläder och heminredning och kärlek-till-livet-knep!

  2. Vad KUL att se din bild för Marrakech design i senaste Drömhem&Trädgård!!! Blev överraskad och lycklig när jag kände igen både hund och hus 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg