Att starta om med måndag igen.

 

AT2B1347
 
 

Måndag igen? Jadå.

Himlen är blyertstung på sina ställen och klarblå på andra och Buse sover fortfarande bland kuddar och täcken, men jag är uppe och sitter i vardagsrummet med håret i en trasslig oreda-knut och sömn kvar i ögonen.

Ibland tar det lite tid att vakna.

 
 

AT2B1351

 

AT2B1370

 

AT2B1354

 
 

Denna veckan ska jag till kontoret på förmiddagarna som vanligt och hoppas kunna avsluta juni för projektet på ett alldeles strålande sätt, men den innehåller också en tur till Landskrona, en väntan och de sista bilderna för Pipols Bazaar som ska redigeras, förpackas och sändas för att kunna kallas avslutade. Såhär i efterhand kan jag inte för mitt liv begripa hur jag under så lång tid hade orken att hinna med både 80% som anställd och projekten i det egna – men jag antar att det är människans sätt att faktiskt klara av saker. Att man ibland blir befriad av att inse hur mycket man egentligen håller på med.

Men nu är det måndag, jag är i fas och det här

det här kan bli en spännande vecka.

 

slut

 

 

9 kommentarer till “Att starta om med måndag igen.

  1. Dina flickor verkar lugna och väldigt harmoniska, underbart att se. Jag har fått för mig att denna ras kan vara rastlös/nervös? Men det kanske är att jag tänker Saluki’s som långhåriga Greyhound’s. Min uppfödare, (av parson russell’s) hade en salukitik – har nog inte stött på en tik med så himla mycket personlighet. Rolig hund med humor, hon kunde baske mig vara ironisk!
    Go morron fina Du!

  2. Ha en jättefin vecka snygging, själv är jag seeen till jobbet så gotta run!! Typiskt mig att fastna här i morgonrocken, haha…

  3. funderar på att beställa kläder från sheinside och vet att du har skrivit om detta tidigare men jag hittar det inte nu. Jag har förstått att leveransen kan dröja men jag undrar hur storlekarna är jämfört med hemma. Om man har stl m hemma i det mesta kan man räkna med att även detta stämmer med sheinside eller får man gå upp alt ner i storlek. Har du fler bra tips när man ska beställa frå sheinside får du gärna skriva det också. Tacksam för svar.

    1. Du kan INTE räkna med samma storlek. Mät dig och gå efter det. Jag går alltid upp minst en storlek. Tull och moms bestäms efter hur mycket du handlar, finns på Tullverkets hemsida. Leveransen är 4-6 veckor.

  4. ”I Landskrona – här är det toppen tycker jag”. Va kul att du kommer hit. Nyfiken som jag är undrar jag lite vad du skall titta på här. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg