Att ha varit i Underlandet.

 

AT2B1494

 

Vi var på temafest igår.

Som sagt så älskar jag temafester – det är världens chans att få flippa ut lite och ta allting ett steg längre. Temat var ”Alice i Underlandet” och istället för att välja en karaktär försökte jag få ihop själva känslan av Alice i Underlandet istället. Med ranunkler i slarvigt uppsatt hår, mängder av rouge och läppstift bara på mitten av läpparna.

Jag såg ut som en seriefigur.

 
 

AT2B1515

aiu

AT2B1583

 
 

En trumpen, frasande seriefigur med bara fötter, lager på lager av Walla-silke i kjolen och en jacka som är som en liten maräng med stående krage, insvängt liv och tyll under tyget där bak så att den alltid är sådär klockad.

(Ja, klänningen är den från Ewa i Walla som tyvärr egentligen är för stor för mig nu, men som passar när jackan håller den uppe – och jackan är från MoC).

Jag tog tyvärr inte med mig kameran till festen (jag brukar inte göra det när det är mycket folk som är inbjudna och jag inte känner alla – jag vill inte att nån ska fastna på bild som kanske inte är med på det) men den hölls i ett garage som för kvällen hade förvandlats till ett riktigt Underland med blommor och spelkort och knasiga tårtor och gud vet vad.

Dock blev vi inte så sena alls, vi ska köra till Småland idag, men vi ville iallafall dit och säga hej och vara med ett litet tag. Och idag ska vi som sagt upp till Småland till Buses stora lycka och promenera med Mommo och Sockervadds-Göran och kanske sitta på en båt, och bara ha helg i stillhet.

Det blir en bra fortsättning på en helg som startade med kalas, Walla-fras och Alice i Underlandet.

 

slut

16 kommentarer till “Att ha varit i Underlandet.

  1. Oh, vilken underbar kappa!
    Vad har du valt för storlek?
    Önskar en fin helg. ☀️☀️☀️

    1. Jag har gått upp en storlek i den, skulle nog kunnat gå upp en till om jag vill kunna ha nåt tjockare under. Men till bara en klänning så funkade en storlek större.

  2. Finaste Emma!! Är pv. till Ystad & jag vet att du har en favvo affär där med inredning… Vad heter den?? Skulle också bli vansinnigt tacksam för ett tips på lunchställe i någonstans i skåneland. Tack för att du så ödmjukt delar med dig av ditt kreativa liv…. Krams m

    1. Hej Maria! Jag har nog ingen favvobutik i Ystad? Vad jag kommer på iallafall :)) Lunch beror lite på var ni ska vara, men Johan P är ju grymt och pizzorna på Kronovalls Slott 🙂 Kram

  3. Fantastisk kreation, verkligen! Och medan vi ändå pratar om för stora Wallor – har du Wallor som du vill sälja av? Jag bygger upp en Wallagarderob till mina historiska fotograferingar så om du har liggande som du vill sälja (högst otroligt eftersom man är förbenat kär i dem) så hör av dig!

    Här kan du se bilder från den senaste som hänger som utställning nu: http://amandafalkman.se/glomintebortmig

    1. Tyvärr, jag har dom av samma anledning som du 🙂 de passar inte mig men är grym rekvisita!

  4. Vilka sagobilder! Jag burkar inte heller ta med kameran, för då blir det gärna att man gömmer sig bakom den hela tiden… och glömmer att umgås 🙂 De bästa bilderna hamnar ändå i mobilen runt småtimmarna 😉

    ha en fin kväll! kram

  5. Första gången jag skriver! Du har en härlig blogg med underbara bilder och du var jätte fin på bilden med klädseln för temafesten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg