Att bli inspirerad under tiden man jobbar.

 

AT2B7341
 
 

Något av det bästa med att fotografera måste ändå vara det där att jag blir inspirerad under tiden. Det är en sådan ynnest. Att få vistas i miljöer eller träffa människor som fyller på den där inspirationsmappen till max och fortsätter att hålla mig kreativ.

Det är oslagbart.

Att få se saker, gå upp i motiv, arrangera om och fundera. Och samtidigt med det få nya idéer att ta med sig hem och omvandla på det sätt det fungerar i mitt egna hem eller liv.

 
 

AT2B7239

 

AT2B7255

 

AT2B7366

 

AT2B7316

 
 

Som det här;

när jag för någon vecka sen var på Copperplate och tog bilder åt hennes nya hemsida/webbshop. Hur kan man inte bli inspirerad i den miljön? Det var vackra glas och ljuvligt porslin, skrynkliga tyger och råa bord, och ett ljus som flödade in från butikens skyltfönster och hjälpte till att göra allting sammetslent.

Det, inspirationen, är nog bannemig det bästa.

Och ikväll är det äntligen fredag igen och vi ska på temafest (älskar temafester!) och Ane Brun sjunger Big in Japan genom rummen, och värmen –

värmen kom tillbaka idag. Jag behövde bara vänta.

 

slut

11 kommentarer till “Att bli inspirerad under tiden man jobbar.

  1. Har aldrig varit intresserad av fotografering, förut, innan bloggen. Men nu börjar jag, successivt att sätts mig in i den här världen. Och fattar plötsligt hur bra dina bilder verkligen är!!! Att de är fina har jag ju alltid sett. Men inte förstått vilken kunskap, kreativitet och teknik som krävs. Wow!
    Kram,
    Jenny

  2. Åååå Ane Brun – fantastisk såg henne på trädgården i Göteborg . Nu påminde du mig om att lyssna på henne igen för tillfället har det bara varit Kents nya som ekat i öronen ….. Du är super skicklig på att fotta ! Men jag måste även ge dig komplimanger för din sköna kläd stil I like ….. Sommar varma kramar

  3. Ja, du blir inspirerad på dina jobb. Och vi som får ta del av dina fantastiska bilder blir ju inspirerad av dig!
    Hur win-win är inte det liksom:)))
    Ha en kalaskväll!
    Kram Anna

  4. Vad skoj med temafest!! Det är ju toppenkul 🙂 Hoppas kvällen blir superduper! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg