Att tacka Nino för fokus.

 

AT2B3476
 
 

Jag bara älskar Ninos app Framkalla.

Hemma gjorde jag ju en liten vägg med bilder (kan ni se här) att njuta av, och här i Drömmen är Framkalla ovärderligt. Före-efter-bilder trycker jag ut och får hem, processer och inspirationer förevigas och hängs sen upp här och där i huset för att visa hur det går framåt och vad det var jag från början hade tänkt.

Så enkelt, men samtidigt så jädrans effektivt.

(Om ni inte testat appen redan så går den att ladda hem gratis här).

Jag vill också kunna bygga appar för övrigt. Jag försöker få Nino att bygga mig en svamp-app, men det är ju lite medicinskt ansvar där som sätter käppar i hjulen tyvärr. Och så vill jag ha en app för loppisar och en för att skicka roliga presenter/sjungande körer/blommor/chokladdoppade hundvalpar till folk som fyller år. Och så vidare.

Men! Fredagskväll, mannen har varit iväg och köpt 50 liter Nordsjö-magi till och jag har ett paneltak som ska sprutas.

Dags att sätta igång antar jag.

 

slut

8 kommentarer till “Att tacka Nino för fokus.

  1. Alltid kul med före och efter bilder speciellt när det gått ett tag och man plockar fram sina bilder och kan knappt förstå hur det såg ut innan och hur snabbt man vänjer sig vid det nya. Drömmen kommer att bli riktigt fin när du ( och maken) är klara. Ser på din blogg att du fotograferar med ett 50 mm 1.4 objektiv, tar du alla bilder med det ? Tror att det är något liknande min man önskar sig och jag är inte så bra på objektiv så alla råd mottagnes tacksamt. Eftersom dina bilder är så fina kanske jag skulle köpa ett sådant till honom.
    Hälsningar Maria

  2. Himla bra med bra appar! Den du vill ha verkar ju askul! Min äldsta son håller på att utveckla en redan befintlig app – Cykelkompis. Den finns för att underlätta livet på hjul, för boende i Stockholm, Uppsala, Västerås, Umeå och Linköping. Kommer säkert till Malmö så småningom gissar jag. Verkar jättebra.

    Hoppas målningen gick bra igår.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg