Att ha ett bord på plats.

 

AT2B2984

 
 

Jo, men vi hittade ju ett bord på en gammal gårdsauktion, mannen och jag.

Ett gigantiskt ett; ett sånt jag alltid velat ha hemma men med sorg konstaterat att jag inte haft utrymme till. Men i Drömmen, där finns det ju utrymme. Och när man kunde ropa hem det billigt var det inget snack om saken.

(Den lilla trädörren som står framför är en gammal jag hade med mig från Lutande Huset, hade ingen bra plats till den där heller så den har fått stå i garaget).

 
 

AT2B3124

 
 

Och där är det uppe!

Det ser lite tomt ut än så länge, det ska till lite stolar och så såklart, och en bänk jag hittat på loppis.

Men det är ståtligt.

 
 

AT2B3128

 

AT2B3132

 
 

Ljusstakarna i trä har ni ju sett innan, från Udda Tina, och de underbara stakarna i järn som ser ut som renhorn hittade jag här. Tyckte att de var så fantastiska i sin enkelhet.

Så nu har vi ett stort, rustikt bord med skruvar som inte passade alls och muttrar som de nog glömde att skicka med, men vad gör det? Det gick att lösa efter en tur till Biltema och sen var det bara att skruva ihop härligheten.

Det tar sig, som man säger. Dag för dag.

 

slut

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att ha ett bord på plats.

 1. Så himla fint ni får det! Bordet är helt i min smak.
  Vi ska flytta från 6 rum till 4, så här blir det lite compact living-tänk istället…

 2. Man blir alldeles knäsvag av att titta på inläggen de senaste veckorna (ja, alltid egentligen, men lite extra just nu). Befinner mig själv i en svacka utan ork och lust just nu efter tragiskt dödsfall i familjen, och på något vis ger det mig tröst och hopp att titta in hos dig och se allt vackert som händer, och hopp om att lusten även hos mig ska komma tillbaka igen… en dag… Svårt när alla är semesterlyckliga, solen skiner och allt borde vara på topp. Jag har alltid velat vitmåla mina lite tråkiga ek-parkettgolv, och undrar hur du tycker det fungerar med vita golv? Ni lever ju ett aktivt liv med både barn, hundar och gäster. Behöver du torka av golven hela tiden, eller man klarar sig på varannan dag eller så? I vilket fall som helst, vackert och sakralt och dessutom ett så underbart, underbart ljus som verkar sprida sig i rummen. Du är otrolig, i allt du företar dig, och en stor inspiration till många. Fortsatt lycka till med din dröm <3

  1. Åh vännen! Jag beklagar :S Jag hoppas så att livet snart är snällt mot dig igen.

   Angående golven så är de inte helvita, och det funkar fint! Beror nog lite på hur man är också, jag bryr mig inte så mycket om det är lite grässtrån här och där 🙂 så jag torkar inte så ofta.

 3. Men Emma…….!!!!
  Jag nästan DÖR så fint det blir. Jag älskar din underbara unika personliga stil. TACK fina du för allt du delar med dig av, och då menar jag allt!
  ❥ Malin

 4. Så otroligt, fantastiskt, underbart vackert !!!!!
  Detta hus är helt enkelt underbart och du är för sjutton magisk 🙂
  Har verkligen gått så fort så man undrar om du verkligen inte har svingat lite med ett trollspö 😉
  Älskar din energi och framåtanda och….. din inredningsstil……den är banne mig nåt av det vackraste och mest personliga jag nånsin sett !! Skulle kunna flytta rakt in , på momangen , gillar ALLT 🙂
  Du ger sååååå mycket energi och ideer,har blivit ett måste att titta in här ;
  Lycka till med allt och tack för all inspiration du ger oss. Verkligen Jätteskönt och uppfriskande att få följa med ” under tiden ” och inte bara presenteras med perfekta före och efter-bilder ett par månader senare som många göri bloggvärlden, urtrist , tycker jag……;
  Kram,
  Monica i Rom

   1. Kan inte annat än hålla med Monica! Du inspirerar, fascinerar och får en att bara måsta titta in hos dig! Go girl!

 5. SO impressed with your ”dream” and how quickly you are realizing it! Yours is a great example of vision, focus, and action! Thanks for sharing the progress of it with your readers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *