Att äntligen ha kläder på kroppen.

 

AT2B3499

 
 

Nu kommer detta låta extremt ytligt; men herreguuuud vad skönt det är att ha kläder på sig!

Som ni vet hade jag ju inte packat för mer än två dagar i Drömmen, vilket innebär att resterande sju dagar har jag gått runt i mannens kalsonger och en gammal t-shirt, och varvat med två klänningar som nu är så snuskig att det inte är klokt. Så när mannen igår åkte hem och hämtade hit kläder och andra förnödenheten var det snudd på förlösande när han kom tillbaka. Kläder. Och underkläder! Och balsam. Dör så lyxigt.

 
 

AT2B3519

 
 

Så nu är jag lite städad, iallafall.

Med insjöhår och målarfärg överallt fortfarande, förvisso, men det har ordnat upp sig bra mycket mer sen igår. (Klänningen är en underbart sval sak med öppen rygg jag hittat här, och toppen är en ny Odd Molly som jag är himlans nöjd med – den finns här).

Nu ska bara den där omtalade uteduschen komma också.

Sen är det ordning på torpet igen.

 

slut

9 kommentarer till “Att äntligen ha kläder på kroppen.

  1. Jag och min fru ska måla om huset! har du tips!? Hon är det finaste jag vet <3 Så mkt kärlek!!!

  2. Men åh så fin, jag älskar långklänningar! Men med mina blygsamma 155 cm har jag fått för mig att jag inte kan ha långa kjolar/klänningar. Men vackert är det 🙂

  3. Sååå roligt att få följa med ert sommarhusprojekt! Tack för det! Jättesnygg skjorta!
    Kram

  4. Låter underbart! Å vad fint det blir, du är oerhört kreativ! Härligt med inspiration:) En fråga, vilken färg är det på oddmolly blusen, är den grå eller blå? Ha en fortsatt go sommar, går inte att ha annat i detta ljuvliga väder;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg