Att ta det piano en dag eller två.

 

AT2B3479
 
 

Återhämtning?

Ja, det kanske är dags för det. Efter att ha målat lister och fönster i kontoret bestämde vi igår att jo, nu kunde det sitta fint. Nu kunde kroppen behöva vila litegrann, håret behöva en dusch och hjärtat lite mammasällskap.

 
 

AT2B3482

 

AT2B3483

 
 

Så när rummet hade gått från det här med hjälp av underbara Kalklitir-islänningar, några säckar San Saccaria som de hade med sig och några timmars åh så tråkig fönster-och-foder-målning av mig själv efteråt så lämnade vi går det såhär:

 
 

AT2B3597

 
 

och åkte till Mommo och Sockervadds-Göran och deras stuga vid Bolmen för att ta en dag eller två här, äta god mat och bara vara.

Så inatt har jag sovit utslagen av Ben&Jerrys och colanappar och grillad korv i ett virrvarr av hundar, Buse och man och vaknade nu upp med utsikt över sjön och en sol som redan värmer mer än vad Juli vanligtvis bjuder på. Bara en liten bilresa bort vilar Drömmen från stök och färg, men just nu landar vi bara lite i semesterkänsla och en slags mjuk stolthet över vad vi hittills åstadkommit – sen återvänder vi och fortsätter med förnyad kraft.

Och stolen? Ja herregud, den föll jag så hejdlöst för att jag tvingade Jenny på Modesto att köpa in den bara åt mig, även om hon inte alls skulle ha gamla traktorstolar på lager (hon kan säkert ta in nån till om det är någon annan som är ihärdig, hon är fantastisk på det sättet) och den var liksom själva kärnan för hur kontoret skulle bli inne i mitt huvud.

Men som sagt; innan vi återvänder för att möblera rummet och fundera på om köket ska bli nästa projekt, så är vi här ett litet tag.

Återhämtning görs liksom bäst bland familj och sjö och en båt som väntar på att ta oss ut till öar jag aldrig förr sett.

 

slut

13 kommentarer till “Att ta det piano en dag eller två.

 1. Det är så häftigt att få följa förvandlingen av detta gamla hus med mycket historia bakom.
  Du är så otroligt duktig och du ger så mycket inspiration.
  Kram.

 2. Hej Emma
  Har ”följt” dej ända sen Buse kom och nu är det
  spännande att få följa er förvaltning av Drömmen…..
  Ni som gillar god mat och nu är någonstans runt Bollmen,
  Tidaholms Fisk kan nog vara något för er!
  Ha en fin fortsättning på sommaren!
  /Mia

 3. Helt underbart blir det !!
  Klokt beslut att ta en liten paus 😉
  Kram på er och ha det gott,
  Monica i Rom

 4. Tack för all inspiration – det är en fröjd att öppna datorn och hitta ett nytt inlägg:) Trakros stolen är underbart cool – har du koll på prislappen?
  Njut av varje dag – det gör jag!

 5. Ni gör helt rätt att vila och njuta lite oxå så som ni har slitit med er dröm! Så spännande att följa er resa och det blir otroligt fint!
  Kram
  Anne-Lie

 6. Er dröm ser härlig ut!
  Återhämtning i Bolmen-området är fina grejer!
  Är ’inföding’ i området och tänker ofta på hur vackert här är. Förstår att många vill semestra här:-)
  Har ni varit på Sagomuseet i Ljungby? Det är toppen för stora och små!

 7. Emma, Emma, Emma… du väcket ett sådan ha-begär 😀
  Stolen alltså, kärlek!! Har hittat en liknande stol från Nordal som jag bara mååååste ha, väldigt lik den du har fast med ett mjukt säte. Och snart är den här, får vänta några dagar bara säger posten.. så jag väntar nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg