Att kunna ta ut svängarna lite.

 

AT2B3384
 
 

Det är så roligt att inreda ett fritidshus!

Det behöver ju liksom inte vara så tillrättalagt här. Inte för att vi har det så särskilt tillrättalagt i Lutande Huset heller, men ni förstår vad jag menar. Man kan vara lite knasig. Bara för att.

Som att sätta upp en hängmatta inne. Här finns det ju plats till det. Och varför inte? Den här fick vi i bröllopspresent av mannens syster när vi gifte oss, och nu har den en plats på ovanvåningen i sovrummet.

Och där sitter den ju fint.

 
 

AT2B3381

 
 

Den ska sänkas, såklart, och fästas upp med kraftigare juteband så att den går att använda. Men redan nu är den vilsamt vacker i sin enkelhet – fylld med kuddar och en pläd (kuddarna är från design by och pläden en gammal day) som får ligga där och vara inbjudande.

Jo.

Det här utrymmet för svängar tycker jag så mycket om. Att kunna göra lite som man vill, liksom.

 

slut

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “Att kunna ta ut svängarna lite.

 1. Jag säger bara, fan va fint. Hängmattan är såå vacker och den där pläden..
  Verkligen härligt att kunna flumma loss lite i ett fritidshus, vilken dröm.

  Kram

 2. Ni gör sååå himla fint och mysigt 🙂

  Ska åka till Malmö i helgen med vår grabb som tävlar i triathlon. Undrar om du har några bra tips på restauranger och butiker (kläder och inredning, inte de vanliga kedjorna) ?

  Ha det gott !
  Kram Pia

 3. Hej Emma! Ni gör sååååå fint!!! Jag håller själv på att måla vårt stora vardagsrum och undrar vilken nyans du har på färgen du sprutmålade med? Det finns för många nyanser att välja på…. Tacksam för svar. Ska köpa färg idag.
  Karin

  1. Det finns i inlägget om vardagsrummet/stora salen 🙂 sitter tyvärr inte så jag kan länka nu, men välj kategori Drömmen här ute till höger och scrolla bland inläggen så hittar du det 🙂

 4. Härnmattor är bland det bästa jag vet! Så avslappnande att ligga å gunga lite i dom… Jag vill också ha nåt som går att gunga i här hemma, måste spana lite! 🙂

 5. Är så fascinerad över hur fort ni renoverar! Hux flux liksom! Inspirerande! Känns som att du går mest på känsla och gör? Eller planerar du mycket innan? Mvh. Impad

 6. Åh det är de där svängarna som jag är så otroligt AVUNDSJUK på.
  Jag jag erkänner, jag är avundsjuk.
  För just svängningar är jag så otroligt dålig på.
  Här hemma är allt så tråkigt funktionellt.
  För att jag så himla rädd för att det ska bli dåligt.
  Och så finns det inga pengar.
  Dålig kombo.

  Men drömma kan man 😉
  För svängar ger känsla.

  Hälsningar
  Yohanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *