Att alternera mellan rummen.

 

AT2B6081

 
 

Jag hoppar lite mellan rummen just nu.

Målar i köket och medan det torkar i några timmar går jag upp i Buses rum och försöker pynta till det i värmen. Har ni lika varmt? Det går knappt att ha kläder på sig när stolen står het mot rutorna. Men jag njuter likväl, snart är den ju över sommaren. Och då är det värmen vi kommer att ha kvar i skinnet.

(Här har jag det svalaste jag har med mig till Drömmen på mig, en fluffig spetsklänning från rosewe som kanske inte lämpar sig för sprutmålning men som är en välsignelse när det är varmt i rummen, även om jag känner mig väldigt fancy).

 
 

AT2B6073

 
 

Pompomsen – visst är de vackra?

De hittade jag på Ikea igår, och färgen är liksom perfekt till Buses rum. Sådär mättad och smutsig som jag gillar, en sån som inte tar för mycket plats utan mest är mjuk. Det fanns såna i lite olika storlekar och former, men det var ganska rörigt så jag hittade tyvärr bara de här – men de räcker gott så länge.

Och annars?

Jodå. Köket är strippat ner till panelen och jag har målat första varvet (länge leve färgsprutan) och ikväll kommer varv nummer två. Sen kan vi starta med det där lite mer arbetsamma, som att såga hål för vask, koppla ihop, kakla, ställa på plats. Ja, ni vet. Såna saker.

Så det går framåt, får man väl säga.

 

slut

26 kommentarer till “Att alternera mellan rummen.

  1. Vad hette färgen på pompomen du köpte? Har bara kikat online, men de jag hittat på Ikea är skrikigare i färgen, och jag är ute efter precis den färgen.

  2. Ja, det är en fröjd för ögat att se vad du gör Emma! Du inspirerar så!

    Själv är jag så nöjd med att ha sytt färdigt två kuddar! Bilder i bloggen! 🙂

  3. Så sagolikt det ser ut! Vilka otroligt vackra bilder, jag tycker att du fångar något på dina bilder som är så otroligt sällsynt och äkta, tack!
    Ljuv klänning, hur fungerar det med storlekar i den webshop är det samma stl som man vanligtvis har man går efter?
    Sofie

    1. Åh tack! <3 Nej jag mäter mig alltid i de här shopparna, men generellt är det en storlek upp jag brukar gå. Så jag har M i denna.

  4. Åh vad jag njuter av att läsa din blogg. Fantastiska ”drömmen” sätter fart på min egen fantasi. Du får allt att verka så enkelt att jag nästan törs sätta igång själv. Om din blogg hade varit en bok så hade jag sträckläst den. Jag måste dessutom säga att det är det inte bara dina bilder som är vackra, du är också en fantastiskt vacker kvinna och Buse är en så otroligt söt unge. Lycka till med köket och en stor kram till er alla tre från Lena

  5. Håller med tidigare skrivare; Vackert, varmt, äkta, häftigt, ljuvligt, fint …! Ger mig inspiration! Tack Emma!! 🙂
    En liten fråga bara, vad heter väggfärgen i Buses rum?

  6. Vilken Dröm Drömmen är! Jisses! Ljuvligt och underbar!
    Och klänningen – även den en dröm….måste ha en sån! 🙂 Är dom normala i storlekarna?

    Kram från Helsingborg

  7. Alltså jag älskar tanken på att du är så fancy att du går runt i en spetsklänning när du sprutmålar väggarna i Drömmen. Vem annars om inte du liksom. 🙂
    Vill bara komma med en rekommendation för de som bor i Skåne eller har nära till Danmark. Systrarna Grene har pompoms i ljuva pastelliga färger för typ inga pengar alls. Visst de är runda och inte lika vackra som den du har hittat men det kan ju vara ett tips iaf.
    Kram

  8. Vacker klänning! Jag förstår att det går åt att ha svala kläder. Här har det blivit lite svalare, bara sådär 23 grader. På söndag blir det en tripp till Skåne. Jag hoppas ni kommer bjuda på fint väder nästa vecka 🙂
    Kram Helén

  9. Vilken fantastisk klänning!!! Jisses så vacker den är på dig. Vad har du under om du ska ha den på dig bland folk? Jag menar, den är säkert sjukt sexig att ha hemma utan något under men folk blir ju så kinkiga då… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg