Att vara lite, lite tokiga.

 
 

AT2B9862

 
 
 

Det var en så vacker kväll. Så vi tänkte att nu kanske det var dags för sommarens sista bad. Det var ju bara två veckor sen sist. Hur kallt kan det ha hunnit bli?

 
 
 

AT2B9863

 
 
 

Det är så, så vackert vid sjön. Särskilt när ytan är spegelblank och solen som är på väg ner studsar mot ytan och bländar.

 
 
 

AT2B9871

 
 

AT2B9912

 
 

AT2B9918

 
 

AT2B9921

 
 

AT2B9927

 
 
 

Om det var kallt?

Ja, herregud.

Men vi var tappra allihop. Mest mannen. Han vadade ut och doppade sig ordentligt. Jag och Buse stannade mest inne vid vattenbrynet och fulbadade lite.

 
 
 

AT2B9961

 
 

AT2B9940

 
 
 

Men ändå.

Vilken kväll! Allt detta sensommarljus och all denna stillhet, och så Buse och mannen och jag i färd med att envetet ta sommarens sista dopp i den sjö som gett oss svalka hela sommaren när vi renoveringsdammiga och svettiga kommit ner.

Sommarens sista bad (och den här gången menar jag det) kunde knappast haft en vackrare kuliss.

 
 

slut

23 kommentarer till “Att vara lite, lite tokiga.

  1. Det ser helt magiskt ut!
    Jag trodde jag tog sommarens sista dopp i mina föräldrars sommarstuga(som jag för övrigt kallar paradiset!) för ett par veckor sen, men i går bade jag i havet här hemma! 🙂
    16 grader sas det, men jag doppade mej fler gånger! 🙂
    Kram

  2. Galet vackra bilder!
    Kan nog tänka mig den isande, men friska känslan av ett dopp i en av våra Småländska insjöar. Misstänker starkt att Drömmen är belägen inte alltför långt från min boning.
    Ha de gott. Catarina

  3. Modiga ni var! Jag hade precis samma tanke igår när det var så himla fint! Bada en sista gång vill jag göra innan det är ”höst”! Men när kvällen väl kom och vi var nere vid sjön drog de liiiite för kallt för ett ena fundera på att dra fram handduken 🙂 Men ångrar mig lite.
    Väldigt mysiga bilder – as always! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg